Widok

BIAŁA LISTA FRYZJERÓW

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, proponuję rozpocząć ten wątek. Wpisujcie fryzjerów, którzy dobrze znają się na swoim fachu, zwłaszcza jeżeli chodzi o kolor i uczesanie ślubne. WPISUJCIE SIĘ KOCHANE!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a może ktoras slyszala o fryzjerze w salonie w ktorym pracuje wiza?mam troche trudna sytuacje,bo che zeby mi robila makijaz ale ma 1 tylko wolna godzine uniemozliwiajaca mi skorzystanie z usług mojego sprawdzonego juz fryzjera(jarek z salonu laurenta gdynia)?prosze o pomoc i opinie
neciu skoro znasz tyle Julke to może znasz tą kosmetyczkę która jest obok w tym hotelu/ Zastanawiam się nad nią ale nie znam nikogo kto u niej cos robił. Pozdrawiam

Dziewczyny kochane a tak z ciekawosci to ile kosztuje strzyzenie u pani Julii na krociutkie wlosy? ;0
Hej, ile tak orientacyjnie kosztuje stzryzenie na poldlugich wlosach u p. Julii?
:)
Nigdy nie wyszlam jeszcze zadowolona w 100% od fryzjera w Polsce!!!Wiekszosc moich znajomych chodzi do Jarka z Laurenta od dluzszego czasu, ja jeszcze tam nie bylam i sie nie wybieram, ale podobno jest swietny.
a ja wyszłam ..raz w życiu :)))) z Angels na Zaspie. Nie sa super tanie ale naprawde byłam bardzo zadowolona. ...mężuś również :)
Czy możesz podac namiary?
a czy ktoras z was majac juz wybranego fryzjera robi inna fryzure niz kok?mnie interesuja fale,lekki skret i rozpuszczone ale nie kazda fryzjerka potrafi taie"niby nic"zrobic.nie chce mocnego skretu.najlepiej w sopocie
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=90977&t=90923
Studio 'Pola' Gabinet Kosmetyczno-Fryzjerski
80-152 Gdańsk, Powstańców Warszawskich 15 tel.302 98 38
polecam nie jest drogo a naprawde super czesza i robia makijaz
makijaz slubny-40zł
kok lub cos podobnego od 60- 100 zł
polecam!!
my również polecamy Julię i oczywiście jej męża Piotra jesteśmy bardzo zadowoleni,
To ja ponawiam prośby o chociaz orientacyjne ceny w salonie p.Julii w Hanzie, zwykłe strzyżenie, pasemka itp.
Ja u Julii za pasemka na włosy do ramion i strzyżenie płace około 120zł

Ja lubię fryzjerki ze Studia Afrodyta na Krzywoustego na Przymorzu (pasaż koło rynku)
Witam i jak ten salon angels jesli chodzi o fryzure slubna, poleca Pani?
Polecam salon fryzjersko kosmetyczny w Gdańsku-Adikari róg Ogarnej i Ławniczej, rewelacyjna kadra i śliczny wystrój. w 100% mnie satysfakcjonuje, polecam. :)
ADIKARI - rewelacja!!!
Pomoc w doborze koloru i samej fryzurki.
Doradzono mi zmianę koloru i obcięcia -strzał w 10.
Wyglądam świetnie, nawet mój facet zauważył zmianę:-)
Poza tym milutka atmosfera ,dla mnie bomba.
Polecam innym Paniom, szczególnie Pana Tomka.
odradzam adikari byłam tam na farbowaniu przed slubem - miałam włosy ciemny blond i chciałam zrobic odrosty - to pani fryzjerka zafundowała mi zrudziały !!! jak mnie znajmomi zobaczyli to chcieli mnie pomścić na szczęście poszłam dosłownie dzień przed ślubem do normalnego fryzjera który uratował sytuację.
P.S. pierwszy raz płakałam przez kolor włosów;(
I jeszcze jedna informacja sprawdzajcie jakiej marki farbą farbują włosy.
generalnie adikari na nie - alternativ na tak

o jej jeszcze raz odradzam ceny kosmos i nic poza tym przynajmnej w moim przypadku. oczywiście zawsze można sprawdzić samemu ale bądzcie ostrożne. A i jak sprawdzac to w odpowiednim odstępie od daty waszego ślubu. ja całe szczeście jakieś 1,5 tyg przed więc był jeszcze czas na to żeby zadziałać.
ja jestem umówiona w grudniu do ADIKARI na czesanie i makijaż zobaczymy jak to wyjdzie :)
do góry