Widok
Może wiecie gdzie jest jakiś dobry fryzjer w Oliwie? lub bliskiej okolicy?
Makijażystka też by się przydała :)
Makijażystka też by się przydała :)
Salon Pani Gosi - Gdańsk Żabianka, p. Gosia 501 711 855
Podpowie, doradzi.. ale i odradzi gdy np. włosy nie nadają się do jakiegoś uczesania... niedroga :)
Polecam. Mnie nigdy nie zawiodła!
Mimo, że próbne uczesanie trwało prawie 3 godziny (próbowala różnych technik skręcania loków by zobaczyć które będą się najdłużej trzymać... zapłaciłam tylko 25zł, za f. ślubna 40-60zł)
Podpowie, doradzi.. ale i odradzi gdy np. włosy nie nadają się do jakiegoś uczesania... niedroga :)
Polecam. Mnie nigdy nie zawiodła!
Mimo, że próbne uczesanie trwało prawie 3 godziny (próbowala różnych technik skręcania loków by zobaczyć które będą się najdłużej trzymać... zapłaciłam tylko 25zł, za f. ślubna 40-60zł)
żonka, to faktycznie nie dużo jak za fryzurkę, ja mam włosy prawie do połowy pleców ale nie są grube i ciężkie a raczej cienkie i leciutkie.
Mogłabyś mi powiedzieć gdzie mieści sie ten salon dokładnie mieszkam w Oliwie więc mogę tam sobie podjechać i porozmawiać osobiście a nie przez telefon :) dzięki.
Mogłabyś mi powiedzieć gdzie mieści sie ten salon dokładnie mieszkam w Oliwie więc mogę tam sobie podjechać i porozmawiać osobiście a nie przez telefon :) dzięki.
Taki jej urok - tzw. nielad artystyczny...
A moze cos takiego:

By ostola
A moze cos takiego:

By ostola
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm