Widok

BLUE NIGHT

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Co słyszeliście o tym zespole? Jakie są Wasze opinie? Bardzo mi zależy.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8
Jak najbardziej możemy polecić zespół Blue Night z Leśniewa. Grali u nas 14.06.2014. Goście bawili się przednio. Dużo zabaw, tańców. Panowie są po prostu NIESAMOWICI.
Gorąco polecamy
Asia i Dawid!!!

kontakt do zespołu:
602-680-572
667-594-966
697-844-586
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
W zeszłą sobotę panowie bawili nas w Żabim Dworze.Dwa dni walczyli z nami a uwielbiamy szaloną zabawę,taka rodzina... Zespół BN i lider Pan Zbyszek który również w gra zespole One Moment ze Słupska zrobili nam wspaniały prezent w postaci niezapomnianej oprawy muzycznej.Pokonali nas. Są niezniszczalni.Potwierdzam, że warto przy wyborze zespołu pomyśleć o nich.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zespół blue night ze Słupska bardzo się zawiodłam. Grali całe wesele rock end rol. Nie puszczali wolnej muzyki. Osoby w średnim wieku nie mieli do czego się bawić. Chociaż zwracano uwagę zespołowi żeby grał typowo weselną muzykę, nie posłuchali się. Grani nadal co chcieli. Goście prosili o puszczenie wybranych piosenek, ale zespół miał to w nosie. NIE POLECAM. Dopiero na poprawinach była fajna muzyka.
Zespół blue- night ze Słupska bardzo słaby. Muzyk nie jest wodzirejem, nie potrafi prowadzić imprezy (Pan Zbyszek). Nie było żadnych zabaw, zero kontaktu z gośćmi. Naprawdę NIE POLECAM. Gości po ślubie niezadowoleni. Pan Zbyszek dużo mówi przez telefon ale nie potrafi poprowadzić imprezy. Nie puszczał wolnej muzyki- osoby w średnim wieku nie bawiły się. Zawiodłam się. Chociaż proszono Pana Zbyszka o zmianę muzyki z rock and rola na muzykę weselną nie zrobił tego. Gości także nie słuchał prosili o wybrane piosenki nie mogli się doczekać, nie puszczał tego co chcieli. POPŁAKAŁAM SIĘ PO WESELU!!!!!!!!. Najgorszy zespół jakiego widziałam. OSTRZEGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zespoł blue night ze Sławkiem na czele super polecam w 100%
do góry