Widok

BLUE NIGHT

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Co słyszeliście o tym zespole? Jakie są Wasze opinie? Bardzo mi zależy.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8
grał na naszym weselu 20.06 rewelacja saksofon akordeon trąbka. goście zachwyceni. zabawy oczepinowe ustalaliśmy z zespołem tak jak repertuar. mili kulturalni i konkretni. z czystym sumieniem polecam. więcej opinii o tym zespole znajdziesz na stronie Videotoma.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 15
Dzięki wielkie :D a jak wyglądają przerwy u nich? Może ktoś jeszcze słyszał jak grali??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
przerwy max 10 min najlepiej zadzwonic zapytac gdzie,kiedy graja przyjechac i posłuchac 602680572
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11
a na naszym weselu odwrotnie dużo długich przerw i to co nie lubię to orkiestra pijąca a gdzie te orkiestry z kulturą ja miałam do wyboru PULSAR I TERAZ ŻAŁUJĘ ŻE NIE WZIĘŁAM
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 7
podzielam Twoją opinię byłem ostatnio na weselu gdzie grali i to co zobaczyłem i usłyszałem tragedia...porażka na maksa,a co gorszę to że byłem ich pewny...jak to można się pomylić...nie polecam...nie nie
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 6
Są dwa zespoły Blue Night.Ten który ja znam to rewelacja.Zabawa na maxa.Dużo i szybko.W przerwach prowadzi gostek zabawy.Co przerwę.Więc kapela sprawdzona.Polecam!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 14
O widzę ,że konkurencja nie próżnuje.....hahahahaha
W tę sobotę grali w Royal Baltic.Są najlepsi.Ale lepiej zapytać obsługi i właścicielki.Ja polecam!!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 14
eh ja chciałam poznać prawdziwe opinie a nie, że ta sama osoba pisze w imieniu 2 :(
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
Znałam ich wcześniej.Bawili Centrum Wolontariatu. i grali w tę sobotę na weselu u kolegi.Nic się nie zmieniło.Zabawa i dużo śmiechu.Ja osobiście polecam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 14
no za kołnierz nie wylewają niestety, wódka weselna bardzo im smakuje.
i dziwią mnie osoby piszące "że super orkiestra", no chyba że dla tych osób to właśnie profesjonalizm!
widziałem ich i słyszałem - nie zaryzykowałbym ich obecności na własnym weselu.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 5
... i jeszcze jedno: osoby piszące w tym wątku: seba, karolina i marta piszą z tego samego komputera w samych superlatywach o blue night - to dopiero porażka i plama na całej linii!
gdzie uczciwość na forum, ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bylem w Royalu i ...zaskoczenie.Wlascicielce przypadli do gustu,a to bardzo duzo.Po weselu dopisze reszte.Henio, a kto nie lubi weselnej wodeczki??;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 14
Wypowiedzi co niektórych ludzi bardzo mnie szokują .
28.08.2010r zespół BLUE NIGHT grał na naszym weselu i szczerze powiem że nie pamiętam długich przerw ,picia dużej ilości wódki o NIE wręcz przeciwnie .Od chwili wejścia na parkiet do rana wszyscy bawiliśmy się SUPER !! Muzyka fantastyczna a zespół pełna kultura !!!
Osobiście polecam i gdybym mogła to bym chętnie bawiła się przy ich muzyce jeszcze raz :)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 14
zespół BLUE-NIGHT to na moim weselu był strzał w dziesiątkę-nie wiem czy są dwa takie zespoły ale prawdziwy Blue-night grający na moim to jest 12.09.2009 był kluczem udanej imprezy. nie wiem skąd Wasze recenzje ale muzyka przez nich grana jest super i odpowiada towarzystwu w każdym wieku. Konkursy które wymyślali i które odbywały się bardzo często rozbawiły gości do łez bo były takie jaja że ludzie nie chcieli z parkietu schodzić. A jeżeli chodzi o członków zespołu to pełna kultura i taktowność w każdym calu. Nadmieniam również iż pojęcie "picie wódki" nie wiąże się z tym zespołem gdyż nie spożywają alkoholu w trakcie swojej pracy a jeżeli ktoś opowiada jakieś pierdoły na temat tej grupy to niech zamówi ich na jakąś imprezę i sie przekona co potrafią. polecam gorąco nie zawiedziecie sie!!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 17
Nie rozumiem jak można w tak podły i kłamliwy sposób psuć opinię wspaniałym ludziom i sumiennym muzykom. Byłam na kilku imprezach na których grali i nie dam złego słowa na Nich powiedzieć.Kultura w 100%.Jeśli chodzi o pojęcie ''spożywania alkoholu'' to chyba ktoś tu myli zespoły,ten który ja znam nie spożywa alkoholu w trakcie Swojej pracy.GORĄCO i SZCZERZE polecam ten zespół.
A TY WREDNY KŁAMCO NIE WYPISUJ PIERDÓŁ NA TEMAT GRUPY KTÓREJ NIE ZNASZ.
Blue-night to super ludzie,świetna muzyka i zabawa-POLECAM oceńcie sami bo naprawdę warto
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 18
Sa juz trzy zespoly Blue Night.Ten ktory gral u nas jest to Pan Zbyszek ze Slupska.Jestesmy bardzo zadowoleni.Polecamy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11
POtrzebuje namiar na ten zespól ale ze starogardu gdańskiego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Blue Night super zespół ze Słupska, świetna zabawa, ekstra oczepiny :)
Wszyscy zarówno goście, jak i my jesteśmy pod wrażeniem i zachwyceni muzyką i śpiewem. Piosenka na pierwszy taniec choć wybrana przez nas na ostatnią chwilę zagrana jak w oryginale :) Pełen profesjonalizm :)

Gorąco polecamy zespół BLUE NIGHT!!! :)
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 16
Bo jak sie pisze z hotelowego kompa,ktory stoi na korytarzu,to i sa te same IP...Heniu.Opinie wystawiaja goscie!A Ty widze ich strasznie nie lubisz.Reprezentujesz jakis zespol?Wiecej ufnosci w ludzi,bo ten swiat do reszty sie zatraci.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
do góry