Widok

BRONCHO-VAXOM co sądzicie o tej szczepionce

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jak w temacie, lekarka przepisała a ja kupiłam i zastanawiam sie czy podawać, mam mieszane uczucia, co Wy sądzicie o tym, na różnych forach więcej jest pozytywów niż negatywów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a w jakim wieku jest twój maluszek??
dwa lata i 8 mcy
stosowałam u 4 latka z dobrym skutkiem chyba :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a jak z działaniem nieporządanym? W ulotce piszą o możliwej biegunce i gorączce... . jesteśmy rok po drgawkach goroączkowych i boję się wysokiej gorączki
Mija 2 rok odkąd stosowałam u mojego dziecka (miała wtedy 5 lat) i od tego czasu byłam dwa razy u lekarza: raz na bilansie i drugi raz na szczepieniu :) Polecam
agnesik, dziękuję za odpowiedź
czy któraś z Was zna jeszcze tą szczepionkę?
synek dostal w wieku 3,5 roku w zwiazkuz nawrotami przeziebien z przedszkola- bez oczekiwanych efektow.
U nas sprawdza sie Biostymina.
u nas wystąpiły kilkudniowe lużniejsze kupy oraz jednej nocy gorączka 38stopni chyba pod koniec 1 -go m-ca podawania ........potem było już ok
witam. moja córcia dostaję pierwszą serię (7 tabletkę ) i mam nadzieje ze już nie będzie tak chorowała-od października 4 razy antybiotyk-. jestem dobrej myśli
Moja dostawała w wieku 3,5 lat (przedszkolak),po każdej serii albo jeszcze w trakcie brania zaczynała chorować,nie wiem może to zbieg okoliczności i chorób przedszkolnych.Czy pomogła?Nie wiem w pierwszym półroczu od przyjęcia pierwszej serii była non stop chora ,zaliczyła ze trzy antybiotyki, w drugim półroczu lepiej ale usunęliśmy jeszcze jedna przyczynę ,która mogła powodować częste infekcje i to głównie wpłynęło na zmniejszenie infekcji o 80%.
Moja dostała jak miała 2 latka i 3 miesiące - nic to nie dało ciągle choruje, a ma już 4,5 roku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Badania prenatalne ! Kto miał ? (65 odpowiedzi)

We wtorek zrobiłam sobie badania prenatalne w 12 tygodniu ciąży. Tak żeby wydać kasę i uspokoić...

Przedszkole nr. 9 Gdynia ul. Bp.Dominika (5 odpowiedzi)

Odradzam rodzicom. Dzieci za kare siedzą na krzesełkach,teksty"nie dostaniesz podwieczorka",ale i...

Gdzie ubieracie swoje dzieci (36 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam sie gdzie mogłabym nakupowac swojej córce troche rzeczy, chodzę szukam i...

do góry