Widok

BRONCHO-VAXOM co sądzicie o tej szczepionce

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jak w temacie, lekarka przepisała a ja kupiłam i zastanawiam sie czy podawać, mam mieszane uczucia, co Wy sądzicie o tym, na różnych forach więcej jest pozytywów niż negatywów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a w jakim wieku jest twój maluszek??
dwa lata i 8 mcy
stosowałam u 4 latka z dobrym skutkiem chyba :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a jak z działaniem nieporządanym? W ulotce piszą o możliwej biegunce i gorączce... . jesteśmy rok po drgawkach goroączkowych i boję się wysokiej gorączki
Mija 2 rok odkąd stosowałam u mojego dziecka (miała wtedy 5 lat) i od tego czasu byłam dwa razy u lekarza: raz na bilansie i drugi raz na szczepieniu :) Polecam
agnesik, dziękuję za odpowiedź
czy któraś z Was zna jeszcze tą szczepionkę?
synek dostal w wieku 3,5 roku w zwiazkuz nawrotami przeziebien z przedszkola- bez oczekiwanych efektow.
U nas sprawdza sie Biostymina.
u nas wystąpiły kilkudniowe lużniejsze kupy oraz jednej nocy gorączka 38stopni chyba pod koniec 1 -go m-ca podawania ........potem było już ok
witam. moja córcia dostaję pierwszą serię (7 tabletkę ) i mam nadzieje ze już nie będzie tak chorowała-od października 4 razy antybiotyk-. jestem dobrej myśli
Moja dostawała w wieku 3,5 lat (przedszkolak),po każdej serii albo jeszcze w trakcie brania zaczynała chorować,nie wiem może to zbieg okoliczności i chorób przedszkolnych.Czy pomogła?Nie wiem w pierwszym półroczu od przyjęcia pierwszej serii była non stop chora ,zaliczyła ze trzy antybiotyki, w drugim półroczu lepiej ale usunęliśmy jeszcze jedna przyczynę ,która mogła powodować częste infekcje i to głównie wpłynęło na zmniejszenie infekcji o 80%.
Moja dostała jak miała 2 latka i 3 miesiące - nic to nie dało ciągle choruje, a ma już 4,5 roku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (116 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

Jaki wozek wybrac? (79 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (39 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

do góry