Widok

BRR....Zimno :( 07.07.07r

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Kurde dziewczyny ja nic nie mam na siebie :( czuję że zamarznę podczas ślubu sesji itp..:( nie wiem sama już nawet nic się nie da załatwić na dzień przed... myślałam o futrzanej (sztuczne futro) etoli ale już nawet takiej nie załatwię.

Wy macie coś na siebie? I co robicie z plenerami (w tym samym dniu)?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
i jak ta sukieneczka?zadowolona jestes?

a ja dziś odebrałam suknię z Agnes:)wisi już w domu...
No i mam kolo!!!! Super, kamien z serca. Kolezanka mnie poratowala i mi pozyczyla. Suknia wyglada pieknie.

Zeby jeszcze jutro nie padalo. Moze byc tak jak teraz, tylko bez deszczu.
Kilka osob mowilo ze ma byc tak jak wczoraj, czyli nie tak zle.

A plener, ehh. Nie wiem. Mielismy miec w lesie i nad jeziorem, niedaleko zajazdu, gdzie mamy wesele :)
Poczekam moze na propozycje fotografa, bo nie mam innego pomyslu.

pewnie ze bedzie fajnie..!!!!

hehehehe:))ja już odpuściłam, jak będzie padać, to trudno i tak będzie fajnie:))
ale dlaczego Wy się tak denerwujecie? Czy to pogoda jest ważna??? Macie szansę same sprawić, że to będzie super dzień!
Ślub jutro bierzecie z Waszymi kochanymi facetami!!!!!!!!!!!!!

Więc nie marudźcie kochane moje, tylko szalejcie z pomysłami, jak tu ubarwić szarówkę za oknem :) :) :)

Agnieszka83,

Kitti sie oglasza, ze ma kolo do sukni slubnej do sprzedania!

pieknego dnia zycze..

Troszku się rozpogodziło, przynajmniej nie leje :)

ech :)

juz sie podłączylam!!! :))) i 3mam kciuki za blekitne niebo bez deszczowych chmur!

Jejka dziewczyny wspolczuje wam sama sie zastanawiam jak bedzie za 3tyg, moze cos sie zmieni, bo ja jestem cieplolubna, nawet przezornie bolerko sobie zamowilam:o)bo w moim kosciele jest strasznie zimno, byle by wiatru nie bylo jutro i deszcz nie padal, zycze wam tego z calego serca.
PROPONUJE :WSZYSTKIE FORUMKI ŁACZCIE SIE TELEPATYCZNIE I ODPEDZAMY CHMURY!!!!:O)

w kozakach nie, ale w plaszczach i szalikach (widzialam na wlasne oczy)

w sumie racja w końcu lato... w kozakach też nikt nie chodzi po ulicach :)

pogoda pod psem :)

Wczoraj wypozyczylam bolerko z tafty - rekawek krociotki, ale chociaz tyle. najwyzej zrezygnuje z rekawiczek. Z plenerem to chyba dam sobie spokoj jutro - moze zrobimy w przyszly weekend (jak pogoda na to pozwoli). Jak bedzie mokro, to tez ani sie nie poloze na trawie ani nie bede biegac swobodnie po mokrej plazy:/ Ze tez taka pogoda nam sie w lipcu trafila...
Nie w takim bolerku latem..Jezzzzzzzuuu!!! sam fakt, ze jest lato, chociaz wiadomo pogoda na to nie pozwala, nie ubrałabym tego ! lekki tiul, woalke gdzies szybko poszukaj...w kosciel i tak bedzie Ci cieplo,,,obys tylko gęsiej skórki nie dostala, bo wtedy to wspolczuj takich zdjęć!!!!Zaraz sprawdze pogoda to odpisze...!

100 zł. Kupiłam za 150 i jest nieużywane, no ale jakby nie było z drugiej ręki :)

wiesz mi takie raczej nie bedzie pasowac :/ ale po ile masz jakby co te bolerko?

ja pierdzielę że też wszystko się musi na ostatnie dni chrzanic :/
widzę że Ty też masz stresy z tym kołem :/ i jak robicie z plenerem?

My chyba się zdecydujemy na Oceanarium Gdyńskie i potem parę fotek koło sali weselnej

Chcieliśmy na plażę ale przy takim błocie to nie wiem :/

Hej!
Ja jestem zalamana tą pogoda. Tez nie mam bolerka i plener tez mial byc jutro.]
Kurcze czlowiek wszystko planuje na rok przed i to na lato zeby ladna pogode miec, a tu prosze.
Wszystko na odwrot.
Ja to mam jeszcze dodatkowy klopot. Kolo od mojej sukienki, jak je wloze, wygina sie w jajo i psuje caly efekt. Dzis mam pozyczyc halke z kolami. Mam nadzieje ze bedzie pasowac, bo jak nie, to moja suknia czarna bedzie, bo bez kola automatycznie opada :(((

do góry