Widok
BRR....Zimno :( 07.07.07r
Kurde dziewczyny ja nic nie mam na siebie :( czuję że zamarznę podczas ślubu sesji itp..:( nie wiem sama już nawet nic się nie da załatwić na dzień przed... myślałam o futrzanej (sztuczne futro) etoli ale już nawet takiej nie załatwię.
Wy macie coś na siebie? I co robicie z plenerami (w tym samym dniu)?
Wy macie coś na siebie? I co robicie z plenerami (w tym samym dniu)?
Hej!
Ja jestem zalamana tą pogoda. Tez nie mam bolerka i plener tez mial byc jutro.]
Kurcze czlowiek wszystko planuje na rok przed i to na lato zeby ladna pogode miec, a tu prosze.
Wszystko na odwrot.
Ja to mam jeszcze dodatkowy klopot. Kolo od mojej sukienki, jak je wloze, wygina sie w jajo i psuje caly efekt. Dzis mam pozyczyc halke z kolami. Mam nadzieje ze bedzie pasowac, bo jak nie, to moja suknia czarna bedzie, bo bez kola automatycznie opada :(((
Ja jestem zalamana tą pogoda. Tez nie mam bolerka i plener tez mial byc jutro.]
Kurcze czlowiek wszystko planuje na rok przed i to na lato zeby ladna pogode miec, a tu prosze.
Wszystko na odwrot.
Ja to mam jeszcze dodatkowy klopot. Kolo od mojej sukienki, jak je wloze, wygina sie w jajo i psuje caly efekt. Dzis mam pozyczyc halke z kolami. Mam nadzieje ze bedzie pasowac, bo jak nie, to moja suknia czarna bedzie, bo bez kola automatycznie opada :(((
Nie w takim bolerku latem..Jezzzzzzzuuu!!! sam fakt, ze jest lato, chociaz wiadomo pogoda na to nie pozwala, nie ubrałabym tego ! lekki tiul, woalke gdzies szybko poszukaj...w kosciel i tak bedzie Ci cieplo,,,obys tylko gęsiej skórki nie dostala, bo wtedy to wspolczuj takich zdjęć!!!!Zaraz sprawdze pogoda to odpisze...!
Wczoraj wypozyczylam bolerko z tafty - rekawek krociotki, ale chociaz tyle. najwyzej zrezygnuje z rekawiczek. Z plenerem to chyba dam sobie spokoj jutro - moze zrobimy w przyszly weekend (jak pogoda na to pozwoli). Jak bedzie mokro, to tez ani sie nie poloze na trawie ani nie bede biegac swobodnie po mokrej plazy:/ Ze tez taka pogoda nam sie w lipcu trafila...