Widok

BUTY na stopkę grubą i z wysokim podbiciem - jakie polecacie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
To maja być pierwsze poważne buty mojego dziecka, zimowe oczywiście. Jakie wybrać? Które się łatwo zakłada, na co zwrócić uwagę? Które polecacie? Będę wdzięczna za rady.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
U nas tylko na rzepy i sznurowadla z zamkiem po boku w ogole nie wchodzą więc z góry odpadają, my dostalismy z bartka takie staruszki na szurowadła na zmiane i są dobre, a kupilam malemu na rzepy z ecco i tez sa dobre choć powiem, ze ciut gorzej wchodzą na nogę. przekonalam się, że rzepy muszą byc przynajmniej ze 3 żeby swobodnie wsadzać nogę. Kapciuszki nosimy na zapięcia więc nie ma problemu typu befado np. A na samym początku korzystaliśmy ze skarpet z taką kapciową podeszwą i tez były super. zależy czy maly chodzi jak nie chodzi to bym zainwestowała w kombinezon z butkami, a jak chodzić zaczyna to koniecznie musicie mierzyć i zobaczyc jak w butach da kilka kroków czy sie nie przewróci czy bedzie szedł swobodnie itp.
Moja młodsza córka ma wysokie podbicie i zarówno Geoxy jak i Ecco (modele na rzepy) wkłada się super także polecam :)
image
image

image
mamy geoxy na rzepy i wkładają się super, a Młoda też ma mega wysokie podbicie

image

Młody jeszcze nie chodzi, ale już próbuje, więc zimą pewnie zacznie. Więc teraz z tym mierzeniem/chodzeniem to kiepsko będzie ;)
MMajaa moja też jeszcze nie chodzi ale już stoi więc pewnie kwestia miesiąca jak zacznie. Z mierzeniem butów w sklepie ni było żadnego problemu z doborem rozmiaru również :)
image
image

image
Mój też pewnie stoi, ale tylko trzymając się czegoś. Chodzi przy meblach, coraz sprawniej ;)
może ktoś jeszcze poradzi?
Co myślicie o bucikach elefanten?
własnie pare dni temu kupiłam butki dla Maurycego...on ma jeszcze taka pulchną stópkę i wysokie podbicie...ŻADNE butki mu na łapkę nie wchodziły a wymierzyliśmy chyba wszystkie dostępne

Elefanten bardzo lubię ale niestety wszystkie kozaczki maja takie przeszycie z przodu i stópka z wysokim podbiciem nie wchodziła

na nogę weszły Geoxy i tylko model Gulp

chciałam zaoszczędzić kupując jakieś fajne polskie butki a wyszło jak zwykle ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

gdzie pojemniki na odzież używaną w gdańsku (18 odpowiedzi)

czy jeszcze są takie pojemniki? wiem, że to "mafia", ale lepiej tam wrzucić, niż do...

Gdzie się fajnie ubrać w rozmiarze xxl? :-( (47 odpowiedzi)

Mam dwoje dzieci. Przed drugą ciążą mocno przytyłam. Teraz młodsze dziecko ma prawie 6 miesięcy....

ładne meble dla dzieci "Meblik" (78 odpowiedzi)

Wczoraj byłam w fajnym sklepie z mebelkami dla dzieci. Bardzo mi się podobały i chyba skuszę się...

do góry