Widok

BUTY

Wesele Temat dostępny też na forum:
butki biale
butki
moze cos dla siebie znajdziecie...
rozgladalam sie ostatnio po sklepach, niewielki wybor, a juz takich bardziej letnich w ogole jak na lekarstwo... :-( moze w salonach slubnych sa?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no to bylam dzisiaj chyba we wszystkich sklepach obuwniczych w Gdyni. Mierzylam Ryłko, ale jakies takie zbyt ciezko wygladaly, mialyscie racje.
Tylko jeden problem - jest zastraszajaco maly wybor :-(( a ja bym nie chciala zbyt szpczastych noskow, zreszta one wychodza w koncu z mody, obcas 7,5 cm, biale i najchetniej z odkryta pieta, ale o polaczeniu tego wszystkiego w jeden but nie ma co marzyc :-( jedynie na zdjeciach mozna poogladac :-((

Ja byłam. Pani powiedziała mi, że po 20 marca wchodzi nowa kolekcja. Butki teraz ładne, ale jak dla mnie to kiepskie, bo mam doś szeroką stopę i nie bardzo wygodnie mi w butach z czubami, z teraz głównie takie są w tym sklepie, ale pani powiedziała, że w tej nowej kolekcji ma by trochę z zaokrąglonymi noskami, więc sama się tam wybieram za niedługi czas.
Meg1 - wspominalaś o sklepie Elizabeth bylaś już tam może? Odwiedzilam ich strone calkiem calkiem, ale jestem ciekawa jak to wyglada na żywo i czy ewentualnie warto wybrać sie na wycieczke do Wawy.
no wałsnie wiem ze nie ma :((((

ja tez moich bucików nie wymienie za rzadne skarby.Sa śliczne , cudowne i moje
dokładnie :) na stronie nie znalazłam, ale w salonie nie ma problemu ze sprowadzenie - czeka się jakieś dwa tygodnie, a jak Ci nie pasują, to nie bierzesz i tyle :)

Ja kupiłam ostatnia parę w moim rozmiarze na Pańskiej w Gdańsku (to nie jest ich firmowy sklepik), znalazłam mały felerek (bardzo, bardzo, bardzo mały) i pani opuściła mi cenę i jeszcze powiedział, że jeśli pojawi sie nowa kolekcja, a ja nie będę używała bucików, to mogę je wymienić na coś c będzie mi się bardziej podobało :)
NIE WYMIENIĘ ZA ŻADNE SKARBY :)

no nie ma slubnych butów na stronie ryło.W sklepach jak nie ma wszystkich fasonów butów to pani pokazuje katalog ze wszystkimi mozliwymi propozycjami i wtedy dla Ciebie sprowadza takie jakie chcesz
NIE MAM ŚLUBNYCH BUTÓW RYŁKO NA ICH STRONIE

a kochane, wklejcie fotke tych butków, albo sendnijcie mi na maila...
prooooszeee....
meg

ja tez w moich depcze juz po domu.Nie moge w internecie znalezc dokładnie takich jak kupiłam ale znalzałam podobne tylko ze białe.
Ja też mam z Ryło :) i jestem bardzo zadowolona, bo są bardzo wygodniutkie :) już w nich dreptam po mieszkanku :)

Ja tez juz kupiłam butki slubne Ryłko.Sliczne są.Chyba jednak ryłko ma najładniejsze i najwygodniesze buty slubne.Kupiłam je w Polbucie na rogu świetojańskiej i śtarowiejskiej w Gdyni.Byłam tez w salonach firmowych Ryłko ale tam nie było moich rozmiarów z tych butów które mi sie podobały.Ale one są cudowne ;-))
no ja mam wolny przyszly poniedzialek, tak niespodziewanie, wiec troche pochodze po sklepach, zawsze to troche spokojniej, jak wiekszosc ludzi jest w pracy lub w szkolach :-)
ale i tak trzeba bedzie kombinowac z jakims urlopem, zeby sprawy w USC pozalatwiac, bo nasze kochan urzedy dzialaja tylko do 16 i nie maja bynajmniej na uwadze, ze ludzie, ktorzy chca cos zalatwic prawdopodobnie pracuja do 16.00
usciski :-)

elajza spokojnie zdazycie;) ja dzis mialam wolny dzien i ukochanego pod reka wiec postanowilismy to wykorzystac::::))) garnituru tez nie mamy ale od przyszlego tygodnia mamy zmiar sie tym zajac.Obraczki odbieram jutro i jestem ciekawa jak wyszly ? pozdrawiam

image
image
image
kurcze, zazdroszcze Ci, ze mozesz sobie polazic po sklepach, szukac, ogladac...
u mnie to zostaje opcja "sobota", bo w tygodniu zanim wroce do cywilizacji juz jest po 17, a jeszcze kursy tanca.
w efekcie nie mam butow, torebek, ozdob na szyje, obraczek, bielizny... nic :-( a Tomus nawet nie zaczal sie rozgladac za garniturem. skad na to wszystko znalezc czas??!!

ok poprzynudzam wam troszke jeszcze o butach ok/;) bylam dzis w Batorym i hmmm nic mi w oko nie wpadlo ..ale w klifie w sklepie Apia widzialam sliczne buty za duza sumke , kurcze w poniedzialek ide na 1.-przymiarke , dostane kawalek materialu mojejsukienusi i bede chodzic po sklepach i dopasowywac.... ;)

image
image
image
wiesz sabra, bylam rozgladac sie za butkami jakis miesiac temu, nie widzialam wtedy nic ciekawego, ale panie w sklepie powiedzialy, ze od marca wchodzi nowa kolekcja, wiec pewnie niedlugo sie wybiore. poki co czasu brakuje :-(

elajzo powiec co myslisz o tej kolekcji Ryłko????

image
image
image
salon Rylko w Gdyni jest w Barotym. Kolekcje slubna tej firmy widzialam tez w Polbucie na skrzyzowaniu Swietojanskiej i Starowiejskiej.
Moze sa tez w Centrum Kwiatkowskiego.

niestety nie wiem , bo ja akurat w gdansku szukalam ale mozna w necie sprawdzic , na pewno w jakims centrum handlowym sa :0

image
image
image
do góry