Babskie Studio

Studia tatuaży Makijaż permanentny Piercing

Sopot, al. Niepodległości 765

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Świetny piercing wątek zamknięty Już od dłuższego czasu chciałam przebić uszy, zastanawiałam się między igłą a...
~xxx
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 2 marca 2017

Cover wątek zamknięty Na podstawie moich doswiadczen nie polecam tego salonu. Chcialam zakryc stary...
~Zawiedziona
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 22 lipca 2016

Helena - opinia wątek zamknięty Polecam tatuaże u Agaty. Szybko, milo i jakościowo bez zarzutu.
~Helena
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 24 kwietnia 2016

Polecam wątek zamknięty Industrial zrobiony prawidłowo, w miarę dobrze się goi, chociaż poprzedni...
~Kamila
-

dodano: 25 marca 2016

Microdermal wątek zamknięty Hej! Kilka dni temu zrobiłam sobie 2 microdermale za prawym uchem. Jestem...
~Oleczka
-

dodano: 6 grudnia 2015

Świost - piercing wątek zamknięty W ciągu ostatnich dwóch lat zrobiłam sobie w studiu już cztery kolczyki, i za...
~Julia
-

dodano: 21 listopada 2015

Przyjemnie, bezboleśnie i profesjonalnie :) wątek zamknięty Przyznam, że miałam wątpliwości co do tragusa, bo a to podobno boli a to...
~Ola
-

dodano: 4 listopada 2015

Najlepsze Studio w Trójmieście i pewnie w całej Polszy :) wątek zamknięty No to od początku, w Studiu czujesz sie jak w domu, bardziej domowej,...
~Majkel
-

dodano: 18 września 2015

na + wątek zamknięty Wczoraj robilem - jest profeska
~MP
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 26 lutego 2015

Aleksandra - opinia wątek zamknięty Wczoraj zrobiłam tam swój pierwszy tatuaż. Świetna atmosfera, Agata jest...
~Aleksandra
-

dodano: 31 stycznia 2015

andzikowa, piercing- porazka wątek zamknięty Przekonały mnie do salonu pozytywne opinie, ja niestety się na nim...
~sk
3

dodano: 17 lipca 2014

W Babskim Studio wątek zamknięty zrobiłam sobie mój pierwszy tatuaż i jestem zachwycona. Atmosfera super cały...
~Andzia
-

dodano: 3 listopada 2014

POLECAM wątek zamknięty Dziarała mnie Biała (cover) i jestem mega zadowolony, kontakt super, terminy...
~Cezar
-

dodano: 5 października 2014

Tatuaż wątek zamknięty Wczoraj zrobiłam tam swój PIERWSZY tatuaż iii ... Jestem w nim zakochana!...
~Natalia
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 24 maja 2014

Polecam nawet najbardziej wymagajacym wątek zamknięty Obsługa na najwyższym poziomie. Atmosfera w studio jest bardzo pozytywna. Bez...
~paula z gejszą
-

dodano: 9 maja 2014

Smiley wątek zamknięty Parę dni temu przyszłam do świostu zrobić sobie kolczyka w górnym więzadełku,...
~Klaudia
-

dodano: 23 marca 2014

Piercing Industrial wątek zamknięty Cudowne studio i przemiłe Panie. Byłam tam na zrobienie industriala. Wszystko...
~Marta
-

dodano: 30 stycznia 2014

POLECAM! wątek zamknięty Szukałam idealnego miejsca na pierwszy tatuaż, szukałam, aż znalazłam Wasz!...
~Ania
-

dodano: 19 grudnia 2013

W 100% zadowolona :) wątek zamknięty Byłam już w kilku studiach, ale Świost jest jedyny w swoim rodzaju:) Od...
~anape
-

dodano: 8 grudnia 2013

POLECAM wątek zamknięty PROFESJONALIZM W KAŻDYM CALU!!! PRZEMIŁA OBSŁUGA Z OGROMNĄ WIEDZĄ I...
~GOSIA
-

dodano: 21 listopada 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
83

76

wątków

do góry