Widok

Badanie hormonów płciowych...

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Muszę zrobić badania hormonów płciowych i tarczycowych, które są mi potrzebne do terapii psychologicznej.

Wiem, że na badanie tarczycy może mi dać skierowanie zwykły lekarz,a na badanie hormonów płciowych tylko ginekolog lub endokrynolog. Niestety w najbliższym czasie nie odwiedzę swoje gina więc chcę te badania zrobić prywatnie.

Poczytała trochę o tych badaniach i badanie hormonów płciowych robi się w określonych dniach cyklu. No tak, ale ja biorę pigułki. Zatem, czy mogę zrobić te badania w jednym dniu?

Może któraś z Was tak miała...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
HOPSA
krzysiu nie wiem co to za terapia ale przeczytaj dokladnie ulotke od swoich pigulek bo to moze one sa zrodlem twojego problemu psychologicznego.

nie wiem jak z tym badaniem zadzwon albo przejdz sie do poloznej czy gina(jakiegokolwiek) zlap w przelocie , z reszta jezeli to ma slozyc psychologowi to on powinien Ci to dokladnie wyjasnic co mu jest potrzebne, bo jak np testosteron to chyba nie ma znaczenia dzien cyklu,czy tabsy.
Psycholog dokładnie określił, że potrzebuje badania wszystkich hormonów płciowych - jest to związane z problemem z jakim się do niego zgłosiłam.

Zadzwonię dzisiaj do mojego gina, na pewno mi doradzi.

Dzięki za odpowiedź.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry