Widok

Baddania do sanepidu KAŁ

Hej mam pytanie. jak zrobic dzien po dniu badania zeby wyrobic ks sannp. jesli sie nie wyprozniam codziennie.. ;/
Pieczatke od medycyny pracy mam ale brak ki ten z sanepidu... ostatnio robilam w 2003r ale juz nie sa wazne:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie musisz codziennie dawać do badania ważne żeby między badaniami nie upłynęło dłużej niż trzy dni
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kał można trzymać w lodówce.
Ja ostatnio robiłam tez książeczkę sanepidowską i na moje szczęście wypróżniam się codziennie ale spytałam się pielęgniarki co by było gdybym danego dnia nie mogła się wypróżnić, to usłyszałam że niektórzy wypróżniają się raz, i wtedy dzielą kupę na trzy ;)
nie moze byc dluzszy niz 24 h wlasnie oni niby jakos to poznaja... i nie mozna w lodowce trzymac .. i mama mi mowila ze z jednego tez jeden sklad jakis niby jest bo tez chcialam wlasnie z jednego na dwa chociaz
słyszałam, że niektórzy dzielą kał z jednego wypróżnienia na te 3 dni i przechowują w zimnym miejscu...
Może spróbuj w ten sposób.

Inne tematy z forum Zdrowie

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

Mały penis we wzwodzie (8 odpowiedzi)

Mam 22 lata i pewien kompleks spowodowany niewielkimi rozmiarami mojego członka. Chodzi o to, że...

Naturalne sposoby na powiększenie biustu (5 odpowiedzi)

Czy orientujecie się może czy są jakieś naturalne sposoby na to aby powiększyć biust? Niestety...

do góry