Widok
Balony - gdzie kupić
hej dziewczyny, biegam tak sobie po Gdyni i załatwiam różne sprawy, ale jak sie zastanowiłam gdzie zakupić balony, serwetki, świeczki itp. to nie mam zielonego pojęcia gdzie w Gdyni może być jakaś porządna hurtownia z tego typu drobnostkami ;)))
jak macie jakieś namiary to piszcie
jak macie jakieś namiary to piszcie
hmm,no wlasnie,ja tez niedlugo bede musiala zaczac rozgladac sie za balonami.Chcemy jednak najpierw ustalic kolorystyke stołow,prawdopodobnie bedzie to bordo z ecru,jak myslicie jakie balony beda do tego pasowac? Bordo i ecru tez? a moze jakies inne?? wydaje mi sie,ze inne kolory jakos nie beda tworzyc calosci

"największym szczęściem jest kochac i byc kochanym"

"największym szczęściem jest kochac i byc kochanym"
helo - Pluszowa, widziałam taką dekorację "bordo + ecru" a w rezultacie biało - czerwoną, podeślę ci kilka zdjątek jeśli chcesz.... ale uważam, że bardziej elegancko będą wyglądały jasne, mało kontrastowe kolory, np ecru + beż, perłowy, złoty itd ;) czerwono-buraczkowy, nie polecam.
[img][url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]
[/img]

[/url]
[/img]
a ja wlasnie bede miala bordo + kosc sloniowa :-) w sumie dlatego, ze zaproszenia mamy bordowe, to i reszte trzeba dobrac kolorystycznie. Dekoracja ma byc w temacie kwiatow albo samych roz, jeszcze nie zdecydowalam do konca - jakies pot pouri, pachnace plywajace swieczki i takie tam.
ale mam tez pewna inna koncepcje, tylko nie wiem jak sie do niej zabrac...
ale mam tez pewna inna koncepcje, tylko nie wiem jak sie do niej zabrac...
elo panienki raz jeszcze ja, zdjęcia zaraz polecą /może po prostu tylko te są dla mnie odrażające/
:) elajza, troszkę się powymądrzam ;) bordowe zaproszenia są firsta klasa, ale na weselu tych zaproszeń nigdzie nie widać, bo każdy ma swoje w torebce ;) chyba że masz jeszcze czerwone winietki!!! do tego kwiaty i pływające świeczki, również ok :) i szkło jest super - czerwone kwiaty są rowniez bomba - ale lekko złamane lub ocieplone innymi kolorami, np różowymi (róże - czerwień i róż rewelka, albo z lekko łososiowymi). Czerwone balony i materiały mi się nie podobają, wygląda to jak święto narodowe ! Aczkolwiek byćmoże można to zrobić z klasą i nie twierdzę, że możecie mieć inne zdanie,pomysły itd ;)
:) elajza, troszkę się powymądrzam ;) bordowe zaproszenia są firsta klasa, ale na weselu tych zaproszeń nigdzie nie widać, bo każdy ma swoje w torebce ;) chyba że masz jeszcze czerwone winietki!!! do tego kwiaty i pływające świeczki, również ok :) i szkło jest super - czerwone kwiaty są rowniez bomba - ale lekko złamane lub ocieplone innymi kolorami, np różowymi (róże - czerwień i róż rewelka, albo z lekko łososiowymi). Czerwone balony i materiały mi się nie podobają, wygląda to jak święto narodowe ! Aczkolwiek byćmoże można to zrobić z klasą i nie twierdzę, że możecie mieć inne zdanie,pomysły itd ;)
[img][url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]
[/img]

[/url]
[/img]