Widok

Balony - gdzie kupić

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewczyny, biegam tak sobie po Gdyni i załatwiam różne sprawy, ale jak sie zastanowiłam gdzie zakupić balony, serwetki, świeczki itp. to nie mam zielonego pojęcia gdzie w Gdyni może być jakaś porządna hurtownia z tego typu drobnostkami ;)))

jak macie jakieś namiary to piszcie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
:) to znalazlam na ich stronie, tez sie tam wybiore :)

ul. Lubuska 12
80-809 Gdańsk Chełm
czynne: pon-pt: 8.00 - 16.00
sobota: 8.00 - 13.00
gdansk@godan.com.pl

tel./fax: (0#58) 302 47 26

Poszukuję namiary na hurtownię na Chełmie. Ma ktos z Was może jej adres i telefon? A moze jeszcze wiecie w jakich godzinach jest otwarta?
Ja będę się zaopatrywać w hurtowni Go Dan! Duży wybór i przystęne ceny!

ja kupiłam w hurtowni agd Szczepan. ( w przejazdowie)...sa pakowane po 100 sztuk i dosc tanie
a jednak ładne są te dekoracje balonowe, pięknie wyglądają, szczególnie te biało niebieskie.
Martulko gdzie znajduje sie ten sklep?Cartallia?
Ja tez polecam hurotnie na ul. Lubuskiej! Tam mozna zlaesc wszystko co potrzeba do dekoracji a na dodatek ... pamietam jak na targach jeden facet co ma firme dekoratorska poinformował mnie iż girlanda z 6-8 papierowych dzwonków kosztuje 100-120 zł ... no i jakie było moje zdziwnie gdy w tej hurtowni usłyszłam iz jeden dzonek kosztuje 6-10 zł ... czyli 40 zł forma dekoratorak zyczy sobie za ich "zwiazanie" w jedną całość! Artykluły któe sa w tej hurtowni można znaleść na stronie frirmy GoDan
Polecam hurtownie balonów i innych ozdób weselnych w Gdańsku-Chełmie (to jest właściwie przed wjazdem na Chełm - jadać Armii Krajowej z Gdańska - po lewej stronie - na szczycie domu jest myszka miki).Ulica nazywa sie chyba Lubelska.
tak w ogole wszytkie dekoracje mam od nich,na auto tez

a ja zamawialam ze strony dekorac....we...lne.pl,tez metaliczne,100sztukX2 jedna paczka za 1890

no to chyba tanio, zależy jeszcze jakie to balony ;)) w Albexie 100 balonów (tych takich najdroższych, metalicznych) kosztuje 25 zl ;))

image
no wlasnie przez internet- na allegro widzialam 100 balonow za 17 zl

ja słyszałam o czymś takim i chyba takie cos można w ALBEXIE kupić ;))
mój kolega z pracy mia takie coś i mówił, że myslał, że to będzie atrakcja tylko dla dzieci a ponoć nawet dorośli mieli z tego niezła zabawę ;))
dziewczyny,
slyszalyscie gdzies o takich balonach do odpalenia?Ma to byc podobno duzy balon wypelniony mniejszymi balonikami i konfetti- po odpaleniu zawartosc spada na parkiet. Podobno fajny efekt. Orientujecie sie gdzie takie cos mozna dostac i jaki to koszt?
Dzieki z gory za info!
juz zlozylam zamowienie przez internet

wzielam peach i pearl

podciagam temat do gory,bo juz niedlugo trzeba bedzie kupic balony

Zastanawialam sie nad tymi z Car....lii,ale tam maja pakowane po 100szt w jednym kolorze.ja chcialabym dwa kolory ,ale 200balonow to dla mnie za duzo.ja mam wesele na raptem 55 isib i to w nieduzej sali.

Gdzie w Trojmiescie mozna kupic balony(najchetniej Gdynia),chodzi mi o perlowe,lososiowe,badz biale lub bordo

balonowe biało niebieskie :)
image
image

tak - ta biało niebieska - firsta klasa, szczególnie podoba mi się budynek ;)

biało-niebieska

image

Wybierzmy kolorystykę, która nam się najbardziej podoba???Robimy ranking:
W kolorach zielonych:
image
image

biało-niebieskie:

http://balony-dekoracje.webpark.pl/2.jpg

biało-żółte:
image

Poszukam jeszcze jakiś zdjatek z bordowo-ółtymi dekoracjami!! licze na pomoc waszą

do góry