Widok

Balony z helem. Skąd je wziąć ?

Czy któraś z Was załatwiała balony z helem na własną rękę ? Są one dość drogie jeśli chodzi o wynajęcie firmy. Może macie jakiś sposób, żeby to zrobić samemu ? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witaj, jesli "zwykłe balony" to wynajmujesz butle z helem i prosisz by ktoś je ze znajomych napełnił .to żaden problem . Problemem są balony gumowe 1m w przekroju, mało która firma chce je napełnić . a i tak musi sie znać na tym bo trzeba obliczyć ile helu wchodzi do takiego balonu. Gdy robiłam dekorację na slub klientki potrzebowałam takich dużych balonów bo sala była duża i bardzo wysoka. wszystkie inne mimo że w dużej ilości gineły. dużo czasu straciłam by znaleść rzetelną firmę która napelnila 40 duzych balonów , ale efekt był piorunujący. powodzenia.
Zapraszamy do zobaczenia naszych dużych kartonów / prezentów z balonami helowymi.

image

Więcej pod linkiem: http://www.dekoracje.info/76/karton-z-balonami-z-helem-gdansk-prezent-z-balonami-sopot/
Reda http://www.agatadekoracje.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a gdzieś z okolic Gdyni?
Na Żabiance ul. Subisława w pawilonach na piętrze. Ja miałam swój balon duży pojemność ok 6 małych zapłaciłam 15 zł.
Napełniam balony czystym helem.Dojazd do klienta lub na miejscu.Wesela,urodziny,inne imprezy okolicznościowe.Gotowe pęki na zamówienie.Starogard Gdański-Artur Czapla tel;668-715-662
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gdańsk -Żabianka ul. Subisława 29 I piętro
tel. 508-111-661
http://www.partybox-gd.pl
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jaki jest koszt takich baloników??
Balony napełniane helem na każdą uroczystośc.Starogard Gdański tel;668-715-662.
Witam serdecznie .Napełniam balony helem na każdą uroczystość.Istnieje mozliwość dowozu.Rózne wzory i kolory.Starogard Gdański-Artur Czapla tel;668-715-662.
Mam do sprzedania mnóstwo balonów helowych 18" firmy "ANAGRAM". Są to bardzo dobrej jakości foliowe balony z ładną, kolorową i wyraźną grafiką z motywami bajkowymi. Ilości i ceny hurtowe. Więcej info i zdjęcia na mail.
Pozdrawiam,

Artur

marketing@aster-bal.com.pl
a wiesz ile kosztuje hel? Hel jest drogim gazem to nie powietrze. Ciekawe czy ja kupujesz ciuch zwracasz uwage jaka tam jest marza. Kupic mozna to za grosze w chinach
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie no faktycznie 4-5 zł to duzo, kupa kasy, mozna zrobić za darmo na pewno ktos na forum sie znajdzie ;P albo samemu mozna nadmuchac i nie marudzić ze za drogo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
drogo! jeden balon??!!! ładna marża na coś takiego!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
balon z helem 1 szt koszt 3zł (unosi sie do 10godz.)
balon z dodatkowym uszczelnieniem 3,5zł (unosi sie do 7 dni)

balony 14 calowe

Pozdrawiam Agata
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
ok. 4zł -5 zł
Witam! jaki jest mnie-wiecej koszt ok 50 balonów z helem , normalnej wielkości?
Witam serdecznie.Napełniam balony helem na każdą uroczystość.Fachowa obsługa,porady.Starogard Gdański.Artur Czapla tel;668-715-662
Posiadamy tylko takiej wielkości karton.
Duży karton robi lepsze wrażenie poi kościołem :)
W sprawie ceny zapraszam do kontaktu info@agatadekoracje.pl w mailu proszę podać datę ślubu bo na ten rok mamy już bardzo napięty grafik.

pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
a moglby byc troche mniejszy ten karton? Ile kosztuje taka przyjemnosc?
do góry