Widok
Balsam brązujące w ciąży
Dziewczyny, słyszałam, że szkodzą w ciąży i nie powinno się ich stosować, nigdy nie korzystałam z solarium tylko ratowałam się latem takimi balsamami, głównie Dove, mam termin na sierpień i czy to znaczy, że będę zmuszona fosforyzować ;) napiszcie proszę, czy wiecie coś na ten temat
Proponuje zapytać ginekologa :D Nie wydaje mi się, żeby to było wskazane w ciąży.
A poza tym latem będziesz miała prawdopodobnie tak spuchnięte nogi, wielki brzuch i tysiąc innych spraw na głowie, że nie będziesz miała ochoty pokazywać się w bikini i "fosforyzowanie" będzie najmniejszym z Twoich problemów :P
A poza tym latem będziesz miała prawdopodobnie tak spuchnięte nogi, wielki brzuch i tysiąc innych spraw na głowie, że nie będziesz miała ochoty pokazywać się w bikini i "fosforyzowanie" będzie najmniejszym z Twoich problemów :P
Lariso, ja uzywałam balasmu brązującego w ciązy i mam sliczna, zdrową córeczkę. Fakt, ze dla pewności wybrałam balsam a nie samoopalacz i nie smarowałam brzuszka, ale nie słyszałam zeby balsamy szkodziły. Również robiłam balejaż i wszytko było O.K. Poza tym uważam, że samopoczucie w ciązy jest baaardzo istotne i fajnie jest ładnie wyglądać. Do samego porodu czułam sie super i nie miałam opuchnietych nóg czy jakis mega problemów, które przysłaniałyby mi dbanie o swój wygląd :). Oczywiście jak bedziesz miała okazję zapytaj swojego lekarza, zeby mieć pewnośc. Pozdrawiam
zgadzam sie ze bedac w ciazy tez mamy potrzebe dobrego wygladu.dlatego farbowalam wlosy jak zawsze a i do pewnego momentu mialam paznokcie akrylowe(zdjelam tylko dlatego zeby sie nie czepiali w szpitalu).Niestety opuchnietych masakrycznie nog nie udalo mi sie ominać:P
Ciaza to tez stan w ktorym chcemy wygladac ladnie i czuc sie dobrze:)
Ciaza to tez stan w ktorym chcemy wygladac ladnie i czuc sie dobrze:)
dzięki dorinell o to mi chodziło, nie zamierzam smarować ciała pod bikini, tylko dekolt i ramiona, należę do naprawdę bladych ludzi i tak jak piszesz, nie widzę powodu dla, którego nie miałabym chcieć wyglądać ładnie będąc w ciąży :) moja siostra urodziła synka i do końca ciąży wyglądała prześlicznie, zero spuchnietych nóg, wielkiego brzucha, oznak zmęczenia i innych typowych przypadłości, mam nadzieję, że może coś mam po starszej siostrze :)
no właśnie poza tym, te balsamy nie śmierdzą tak jak samoopalacze,
ja niestety nie mam ładnej alabastrowej cery tylko skłonności do zaczerwienień do tego zawsze w lato rumiane poliki i piegi do tego kręcone włosy no wypisz wymaluj świnka Pigi :):):)
wiem, że dzidzia najważniejsza ale niech się za mamę nie wstydzi ;)
ja niestety nie mam ładnej alabastrowej cery tylko skłonności do zaczerwienień do tego zawsze w lato rumiane poliki i piegi do tego kręcone włosy no wypisz wymaluj świnka Pigi :):):)
wiem, że dzidzia najważniejsza ale niech się za mamę nie wstydzi ;)