Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zamknięte w styczniu wątek zamknięty Witam. Czy ktoś wie dlaczego zamknięto w styczniu klub ? Czy to już koniec...
~stały bywalec
2

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 6 stycznia 2013

Po swoje do sądu? wątek zamknięty Witam, Czy ktokolwiek wie co się dzieje z Szanownym Zarządem klubu?Cokolwiek?...
~ktośśś
16

dodano: 26 stycznia 2013

Baltic Oasis- pismo na policję wątek zamknięty Witam! Wraz z wszystkimi pracownikami Baltic Oasis składamy pismo na...
~Hanna
-

dodano: 6 lutego 2013

Opinia po kilku latach uczęszczania wątek zamknięty Ostatnio widzę wiele narzekań, ale ciężko znaleźć w Trójmieście tak...
~stały bywalec
1

dodano: 6 stycznia 2013

Super polecam wątek zamknięty Dzisiaj pierwszy raz wybrałam się do baltic oasis i jestem bardzo zadowolona....
~klientka
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 4 grudnia 2012

skandal z gruponami wątek zamknięty witam. na balitc chodze od 2.5 roku, cenie sobie klub za spokoją atmosfere,...
~obiektywnie wrukwiony
4

dodano: 20 listopada 2012

co tam się dzieje?????IIII wątek zamknięty Od dłuższego czasu to miejsce ostro pikuje w dół. Jesteśmy stałymi klientami...
~zawiedzeni
13

dodano: 14 grudnia 2010

Polecam!! wątek zamknięty Zaletą klubu jest zdecydowanie duży wybór zajęć fitness (głównie z nich...
~fitness
-

dodano: 24 września 2012

Polecam!!!!! wątek zamknięty Klub bardzo fajny,uczeszczam juz od paru lat do klubu i podoba mi sie...
~Xxx
-

dodano: 22 września 2012

Marnie wątek zamknięty Obiekt olbrzymi, w dobrej lokalizacji, wystroj przyjemny ale chyba nie o to...
~Fit
-

dodano: 2 maja 2012

Żenada nad żenady... wątek zamknięty Skorzystaliśmy w malzonką z uslug tego.... miejsca... (nazwac to silownia czy...
~Maksym
-

dodano: 11 marca 2012

groupon luty 2012 wątek zamknięty Oferta Baltic Oasis zamieszczona na serwisie groupon.pl to kpina! Obecnie...
~AL
1

dodano: 8 lutego 2012

Stały klient wątek zamknięty To ci się tam dzieje to żenada. Czekam tylko (jak większość ludzi mających...
~Paweł
-

dodano: 14 lutego 2012

oferta Groupon luty 2012 wątek zamknięty Oferta Baltic Oasis zamieszczona na serwisie groupon.pl to kpina! Obecnie...
~A
-

dodano: 8 lutego 2012

DUŻA CENA DO SŁABEJ JAKOŚCI wątek zamknięty Klub zawsze wydawał mi się ekskluzywny, do czasu gdy nie wykupiłam kuponu...
~gdynianka
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 16 października 2011

squash wątek zamknięty nie polecam klubu do gry w squasha. temperatura w sali chyba poniżej 10st...
~romek
2

dodano: 15 stycznia 2011

Manager - hamski i bez kultury wątek zamknięty Sama silownia i zajecia oceniam pozytywnie ale zachowanie managera ponizej...
~Alex
1

dodano: 14 maja 2008

Chyba najlepsze, prawdziwe centrum SPA w 3miescie wątek zamknięty Bylem na wielu silowniach w 3miescie, ale zadna nie jest tak dobrze...
~Marek
1

dodano: 8 września 2010

Na chwilę przeniosłem się do innego (reklamowanego mocno) klubu L... wątek zamknięty ale szybko wróciłem do Baltic'a. Może i są jakieś niedociągnięcia ale jest...
~hake & peach
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 31 grudnia 2009

od wielu lat dobry poziom wątek zamknięty Znam ten klub od 6 lat. Od 3 lat jestem stałym członkiem. Jest tam miła i...
~Piotr
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 22 listopada 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
73

30

wątków

do góry