Widok

Baltimed-orunia górna-jaki pediatra?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
prosze o każdą opinie,równiez ogolniena temat tej przychodni,czy zima jest problem z dostaniem sie do lekarza??

wypisuje sie z burdelu na swietokrzyskiej i kiedys ktos mi polecil baltimed.nie mogłam nigdy dostac sie do lekarza ,ani pediatry ani mojego.mam nadzieje ze w tym baltimedzie bedzie lepiej i sa jacys fajni piediatrzy.z podejsciem.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
każdy pediatra inny, nie jesteś sztywno przypisana do jednego, rejestrujesz sie do tego, który w dany dzien przyjmuje. ja polecam dr Stryk, ale każda jest skuteczna.
Stryk jest lekarzem, nie doktorem.
Doktorem jest Katarzyna Turczyńska- prze- fantastyczna Pani doktor. Polecam
kocham dr Stryk :)
image

image

Ja jako osoba dorosła chodzę głównie do dr Stryk, ale jak bylam niepełnoletnia tez do niej chodziłam. Super kobieta :)

Nie wiem jak jest do pediatry, ale do ogolnego jest mozliwosc rejestracji internetowej od godziny 00.01 tego dnia, na który chcesz sie zapisać, bo telefonicznie ciężko.. I zimą nie ma jakiegoś wiekszego problemu. Labolatorium czynne od 8-9.30
image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

nnt. budowa domu czy kupno małego mieszkanka? (138 odpowiedzi)

Dziewczyny zwracam się z tym pytaniem do Was bo naprawdę już nie wiemy z T co zrobic.... mamy...

Niania- jaki macie zakres obowiązków? (55 odpowiedzi)

Chodzi mi o czas, w którym np dziecko śpi- powiedzmy 2-3h w ciągu dnia. Czy niania gotuje obiad,...

czy są tu mamy które nie posyłają swoich dzieci do przedszkola? (245 odpowiedzi)

za moich czasów (jestem z lat 80tych) większość dzieci nie chodziła do przedszkoli.. wiem że...

do góry