Widok

Bardzo ciekawy

A o so chodzi??? O so chodzi?
;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

KUPA

ni mniej ni więcej, tylko KUPA.

Ha ha ha,ale wy jestescie zalosni,ale na razie odzywaja sie

przydupasy papasmixera, sami oni Ha ha ha.
Ten skur-el manipuluje wami jak chce .Wiec wchodzcie mu glepbiej.on to lubi i dl;atego wlasnie pokazuje zmutowane wpisy, niby w calosci moje, pokazalem ponizej co jeszcze napisalem.Bylo tego o wiele wiecej i to bez takich slow jak w tych ostanich, ale ten dupek wycial , a teraz udajac dobrego Stalinka, ktory zamiast zabic dzieciaczka-tylko daje mu w pupe krzyczac by sie wynosil.Taka jest wasz stosunek i podchodzenie do dobra hehehehe >a pisalem wyraznie, ze ja dobry nie jestem:-))))))))))
Marne gnoje z was.

Ego

A świstak siedzi i zawija w sreberka

To jest po prostu żałosne...

..ale czytanie o upadku jednak miło łechce sadystyczny kącik duszy, jaki posiada każdy z nas...

ten skur-ly papasmixer manipuluje wami,a jak jestescie

takimi rzeznymi owcami, to idzcie za nim, wycina top co chce falsazywa swinia pozostawiajac zmutowane posty, ktore byly sprowokowane, zobaczcie co wycial ostanio :
"Czytajcie dzieci, czytjacie-guru papasmixer (16 Września 2003 godz. 16:38)

pokazuje jakim jest dobrym wujkiem, ale to tylko zludzenia, bo puszcza posty i tych puszcza, ktorzy szkaluja tych, co sie sprzeciwiaja guru.Nie przepouscil poprzednich postow, a tylko jeden , ktory byl sprowokowany tym dupkiem i jego przydupasami.Tak, czytajcie dzieci i jeszcze napiszcie mu, ze wolicie cenzure, w wydaniu takich papasow.Ha ha Ha , a pozniej zalozcie komune i tam bedzie juz wszystko, co kochacie :-)))

ja, czyli prawdziwy anty ego złego "

Faktycznie

Aż żal kasować. Przynajmniej połowa trójmiasta się z ciebie śmieje. Łącznie ze mną.

Przypominam raz jeszcze (czytane jest szkodliwa) Dzieci i niewiasty Proszę zasłonić oczy

Ze względu na potrzebę dzielenia informacji z innymi znoszę tymczasowo blokadę na osobę podpisującą się jako "Anty Ego Złego"
Macie uprawnienia. Sami się nim możecie zająć... Powodzenia.
Jeśi ktoś czuje się urażony proszę o kontakt.

..

Czytaj szybko ten post blurpie .bo znowu go wytnie.Widzicie jaki to oniektywny dupek, jaki guru=jaki sprawiedliwy!!!!!
wredna dupa z niego, a nie czlwoeik dobry.taka dygresja.
gdy macie tu papasmixera, ktory tnie jak chce wpisy i wycina w calosci.Dupkow sie nie sadzi, sami wyrazstaja.
Przylacz sie do niego , wejdz mu glebuej, a bedziesz bezpieczniejsza.pa mala przydupasko.

Blurp broni takich cenzorskich swin naduzywajacych swoich wlasciwosci dupkowych.Oby ciebie wkrotce spotkalo to samo, choc bedziesz uzywal swojego zamiodzonego jezyczka jedynie.Zwroc sie jezyczku przeciwko guru , a sam sie przekonasz jaki potrafi byc cudowny, chyba ze bedziesz mu wchodzil w dupala, jak wiekszosc z was to robie mizdrzac sie do niego.
Dobrze , ze ciekawy nie jest przydupaskiem papasmixera i chwala za to ciekawemu i jeszcze paru tu osobom.Naplujcie na tego dupka, tak jak on opluwa innych.

jak ja moge Stworkowa idiotko z toba i z innymi przydupasami dyskutowac (16 Września 2003 godz. 14:58)gdy macie tu papasmixera, ktory tnie jak chce wpisy, albo tez wycina w calosci.Dupkow sie nie sadzi, sami wyrastaja chwasty pierdolone!!!Tnie nie tylko mnie, ale zauwazylem w ciagu paru dni zaledwie mej bytnosci, ze wycina kazdego kto mocniej ukazuje te gowniane praktyki guru papasmixera.papasimixer klaniam ci sie o guru gowniany, klaniam ci sie by na odlew walnac cie w morde.
Przylacz sie do niego stworze, wejdz mu glebiej, a bedziesz bezpieczniejsza.pa mala przydupasko.maile pisz ze swoimi , nie bedziesz pisala ze mna!

Ciekawy i blurp, ten wredny papasmixer tnie mnie i wycina, wycial (16 Września 2003 godz. 14:56)
ostatnie dwa wpisy dluzsze o jego stylu nauczania i wchodzenia za plecy, by wsadzic sztylet i troszke mniej dobitnych wpisow., ale to nic, bo przekonuje sie , ze takich dupkow trzeba tepic, jak go spotkam pokaze mu jak to sie robi, jak wchodzi w d.
Blurp broni takich cenzorskich swin naduzywajacych swoich wlasciwosci dupkowych.Oby ciebie wkrotce spotkalo to samo, choc bedziesz uzywal swojego zamiodzonego jezyczka jedynie.Zwroc sie jezyczku przeciwko guru , a sam sie przekonasz jaki potrafi byc cudowny, chyba ze bedziesz mu wchodzil w dupala, jak wiekszosc z was to robie mizdrzac sie do niego.Blurp, jesli ci wisi obcinanie, to wiesz co-gdzie ty masz jaja?w dupie?czy w blurpie?a zreszta wisi ci to, wiec pa.
Dobrze , ze ciekawy nie jest przydupaskiem papasmixera i chwala za to ciekawemu i jeszcze paru tu osobom.Naplujcie na tego dupka, tak jak on opluwa innych.

papasmixer guru.modlcie sie do papasamixera wrednego czuba , mlota i tchorza zaslaniajacego sie "serwisem"
nadchodzi era papasmixerow.A teraz robi z siebie jasnowidze Ha Ha Ha, czub i tyle z jasno niedowidzeniem.

papasmixer mysli czub, ze tylko paru stad potrafi przelamac jego pieprzonego linuxowego srewerka portalutrojmiasta.Co to za nie-do-u-czo-ny bartus pieprzony?OPjejejejej, to tylko papasmixer zasliniony.

Wasz oddany :
anty ego złego.
kiedys nawet taki papas idzie do chlewu w sprawie potrzeb fizjologicznych, a wowczas ukaze sie ten anons :-)))) Ha Ha Ha
Bo blokowac mozesz swoich dupkow i przydupasow, ale nie mnie papasie piekny.Papas pikny I.Niech nam panuje Ha ha ha

ojejejejeje rechocze jeszcze bardziej, jak widze takie wyrazy jak tego dupka z 16 Wrzesnia 2003 godz. 15.25

ojejejejejejeej

Stworku, gon sie przydupasie a nawrzucaj swemu debilnemu mezowi i papasowi, albo i mnie nawrzucaj przydupasowy stworze, ale w tym miejscy ty zaklamana babo, a nie gdzies w waszym innym chlewie.To i tak chlew najlepszy dla was.
Kwisatz Haderach poklep po pleckach zonke i zrob jej jedzonko, bo taki biedniutki z niej koteczek zaglodzony przez prace.
a teraz pieprzcie sie dworaki papasa.
a wy inni uwazajcie na tych dupkow, bo was zezra w gaciach, takie to ludogownozercy.
pa

znowu

przydupasy guru-caly czas pisze to samo + nowe informacje dla przydupasow. (16 Września 2003 godz. 16:11)

jak ja moge Stworkowa idiotko z toba i z innymi przydupasami dyskutowac (16 Września 2003 godz. 14:58)gdy macie tu papasmixera, ktory tnie jak chce wpisy, albo tez wycina w calosci.Dupkow sie nie sadzi, sami wyrastaja chwasty pierdolone!!!Tnie nie tylko mnie, ale zauwazylem w ciagu paru dni zaledwie mej bytnosci, ze wycina kazdego kto mocniej ukazuje te gowniane praktyki guru papasmixera.papasimixer klaniam ci sie o guru gowniany, klaniam ci sie by na odlew walnac cie w morde.
Przylacz sie do niego stworze, wejdz mu glebiej, a bedziesz bezpieczniejsza.pa mala przydupasko.maile pisz ze swoimi , nie bedziesz pisala ze mna!

Ciekawy i blurp, ten wredny papasmixer tnie mnie i wycina, wycial (16 Września 2003 godz. 14:56)
ostatnie dwa wpisy dluzsze o jego stylu nauczania i wchodzenia za plecy, by wsadzic sztylet i troszke mniej dobitnych wpisow., ale to nic, bo przekonuje sie , ze takich dupkow trzeba tepic, jak go spotkam pokaze mu jak to sie robi, jak wchodzi w d.
Blurp broni takich cenzorskich swin naduzywajacych swoich wlasciwosci dupkowych.Oby ciebie wkrotce spotkalo to samo, choc bedziesz uzywal swojego zamiodzonego jezyczka jedynie.Zwroc sie jezyczku przeciwko guru , a sam sie przekonasz jaki potrafi byc cudowny, chyba ze bedziesz mu wchodzil w dupala, jak wiekszosc z was to robie mizdrzac sie do niego.Blurp, jesli ci wisi obcinanie, to wiesz co-gdzie ty masz jaja?w dupie?czy w blurpie?a zreszta wisi ci to, wiec pa.

papasmixer guru.modlcie sie do papasamixera wrednego czuba , mlota i tchorza zaslaniajacego sie "serwisem"
nadchodzi era papasmixerow.A teraz robi z siebie jasnowidze Ha Ha Ha, czub i tyle z jasno niedowidzeniem.

papasmixer mysli czub, ze tylko paru stad potrafi przelamac jego pieprzonego linuxowego srewerka portalutrojmiasta.Co to za nie-do-u-czo-ny bartus pieprzony?OPjejejejej, to tylko papasmixer zasliniony.

Wasz oddany :
anty ego złego.
kiedys nawet taki papas idzie do chlewu w sprawie potrzeb fizjologicznych, a wowczas ukaze sie ten anons :-)))) Ha Ha Ha
Bo blokowac mozesz swoich dupkow i przydupasow, ale nie mnie papasie piekny.Papas pikny I.Niech nam panuje Ha ha ha

ojejejejeje rechocze jeszcze bardziej, jak widze takie wyrazy jak tego dupka z 16 Wrzesnia 2003 godz. 15.25

ojejejejejejeej

Stworku, gon sie przydupasie a nawrzucaj swemu debilnemu mezowi i papasowi, albo i mnie nawrzucaj przydupasowy stworze, ale w tym miejscy ty zaklamana babo, a nie gdzies w waszym innym chlewie.To i tak chlew najlepszy dla was.
Kwisatz Haderach poklep po pleckach zonke i zrob jej jedzonko, bo taki biedniutki z niej koteczek zaglodzony przez prace.
a teraz pieprzcie sie dworaki papasa.
a wy inni uwazajcie na tych dupkow, bo was zezra w gaciach, takie to ludogownozercy.
pa

UWAGA Dzieci i niewiasty Proszę zasłonić oczy!

Ze względu na potrzebę dzielenia informacji z innymi znoszę tymczasowo blokadę na osobę podpisującą się jako "Anty Ego Złego"
Macie uprawnienia. Sami się nim możecie zająć... Powodzenia.
Jeśi ktoś czuje się urażony proszę o kontakt.

Ciekawy

Nie interesuje mnie desperacja tych ludzi: górników, stoczniowców, rolników. Jeżeli ich praca nie przynosi odpowiedniego dochodu to muszą znaleźć inną. Za komunizmu sie przyzwyczaili, i tak wychowało się jeszcze jedno pokolenie, że moga robić jedno i to samo przez całe życie, w dodatku połowę czasu pracy do góry brzuchem. Przez nich są takie cholerne podatki! To przez nich płace są takie niskie! Przez tą całą zgraję do której nie dotarła prawda o kapitalistycznej rzeczywistości. Co mają za argument? Swoją desperację?
Popatrzmy na to z innej strony, trochę ironicznie:
Tylko dlatego że ja nie mam 20 000 kumpli nie mogę wymusić żebyśmy mogli projektować sobie gry strategiczne za godziwą pensje?
Złoża węgla w Polsce są na zbyt dużej głębokości przez co koszt ich wydobycia stałsie zbyt wysoki w porównaniu z np. kopalniami odkrywkowymi w Afryce. Dotacje do rolnictwa powodują zaniżenie cen żywności że w krajach 3 świata nie są w stanie wyprodukować tańszej żywności przy dużo niższym standardzie życia
i podobnych plonach. To są absurdy nacjonalistycznej zasciankowej polityki, blokad celnych itd.

Mixer

no to nawrzuca mu alter ego Stworka >;)
Jak dotąd nie napisał....

tek ktory zygoli na mysl o papasach i jego przydupasach,czyli ja anty ego złego

a czy przyszlo Ci do glowy ze mi po prostu moze wisiec czy mnie ktos wycina czy nie ?

Agnocytyzm

W wyszukiwarkach googlei yahoo trafienie jedno z yahoo groups. Post któegoś z internautów. Obok definicja AGNOSTCYZMU. Słowo agnocytyzm nie wystepuje w aktualnych słownikach ortograficznych ani wyrazów obcych. Prawidłowym określeniem jest Agnostycyzm.

Stworku

alter Ego Kiwdula nie poznajesz?

Zablokowany czy nie

na maila moze napisac.
Napisz czlowieku, jesli masz chociaz kawalek jaja. Mam ochote osobiscie ci nawrzucac.

Ławo Przysięgłych

Jak się uprze no to trudno.

No cóż

To sie musiało tak skończyć...
Ale to nie daje 100% sukcesu. Jak ten Ego sie uprze to znowu wejdzie...nie konicznie ze swojego komputera.
To sie może skończyć kuratorem!

Serwis

nie ma za co przepraszac
oby tak dalej
ku chwale ojczyzny :)

Przepraszamy

Użytkownik "Anty Ego Złego" został zablokowany

Inne tematy z forum Hydepark

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (237 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry