Widok

Bardzo niemila pani w szpitalu na Zaspie

Zaspa Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoraz z Was miala okazje zapisywac sie do Szkoly Rodzenia na Zaspie u takiej pani w czarnych krotkich wlosach?
Jak bylam ostatnio zeby sie zapisac to zlala mnie totalnie.
Moja ginekolog wypisala mi skierowanie na swistku a nie w ksiazeczce zdrowia no i ta pani powiedziala ze mnie nie przyjmie bo musi byc w ksiazeczce.POza tym jak ze mna rozmawiala to w ogole sie na mnie nie patrzyla tylko robila sobie jakies glupie wykresiki w zeszycie(chyba z nudow).No i jak spytalam czy moge chociaz zostac na wykladach to powiedziala ze bez skierowania w ksiazeczce nie da rady.Wredna baba.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no właśnie, a jola o skurczu partym prawie nic nie mówiła.

image
Dziewczynka, mówila na szkole o skurczu partym dość sporo, pokazywała, jak oddychać na worku sako

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
to chyba wg grafiku przypada. musisz się na miejscu zapytać.

image
Dziewczyny a kiedy ma zajecia P.Agnieszka bo bym chciala wlasnie do niej sie zapisac??

image
Może któraś z Was była dzisiaj na ćwiczeniach w szkole rodzenia?Co było ciekawego?
personelu się nie boję, chcę już tylko urodzić :)

image
lemka, jesteś już prawie na finiszu, spokojnie, personelu się nie obawiaj

dr Szemryk ma dyżury w poniedzialek podobno

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
ja rodziłam właśnie w poniedziałek!!!
>
generalnie mam nadzieję, że do poniedziałku nie dotrwam ;) ale nadzieja matką głupich niestety

image
jak się wstrzelisz w pon., to tak;)

zobaczymy czy na niego trafię :)

image
wypadki chodzą po ludziach, ja słyszałam same pozytywy

Hejka, na waszym miejscu tak bardzo nie byłabym zadowolona z dr Szemryka.Akurat miałam tą " przyjemność" ze własnie dr Szemryk odbierał mój poród i szył -mało brakowało, a przepłaciłabym to życiem.Doktorkowi źle sie zszyło-nie złapał jednego naczynka krwionośnego i powstał krwiak.Pożniej jak leżałam na sali poporodowej to zmiast mnie zbadać czy wszystko jest ok-a juz czułam że mnie du... boli to tylko zapytał czy dobrze sie czuje.Wtedy myslałam ze ten ból to tak musi być-przecież byłam po porodzie.
Po godzinie cierpienia-jak mnie zobaczył dr Sztramski to tylko krzyczal biegiem na stół operacyjny-i miałam godzinny zabieg pod pełną narkoza.
Życie uratował mi dr Sztramski-wszystko zaszył perfekcyjnie.
Dziewczyny a od kiedy można zacząć chodzic do szkoły rodzenia? (od którego tygodnia).
Śmieszny jest strasznie. Jak leżałam na porodówce wszedł na obchód. Koleżanka akurat rozmawiala przez tel., więc mówi, że musi kończyć bo lekarz wszedł. A on zaczął się śmiać, że nie lekarz tylko malarz i przyszedł ściany pooglądać.

faktycznie, śmiechu było co nie miara :)

Szemryk jest rewelacyjny:)do mnie przychodził kilka razy podczas porodu probował rozluźnic atmosfere:)...a i jest najlepszy w szyciu krocza;)także wszystkim ktore beda miały nacinane zycze aby trafiły na niego (poważnie:) )

Dzieki Rina:)

Kazimiera, dr Szemryk

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

rośliny na balkon - jakie? (18 odpowiedzi)

Może pomożecie... Chcę coś posadzić na balkonie, tylko w lato tak strasznie tam praży słońce...

Adwokat- rozwód- podział majatku (63 odpowiedzi)

Szukam bardzo dobrego adwokata z trójmiasta, który zajmuję się rozwodami i podziałem majątku....

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (77 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

do góry