Widok

Beata Krantz - psycholog

Śródmieście Opinie i oceny Temat dostępny też na forum:
szukam informacji o tej pani.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja również :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy ktoś posiada już jakieś informację o Pani Krantz? Jaka jest jako psychoterapeuta?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
moja córka do nie chodziła,pani miła , ale nie zauwazyłam jakichs pozytywnych zmian, poszukałabym innego psychologa...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam Panią psycholog. Potrafi słuchać i ponad to wysuwa odrazu jakieś przypuszczenia. Chodzę do Pani psycholog może nie zbyt długo, ale cieszy mnie to, że gdy opowiadam o tym co przeszłam i z czym się zmagam, szybko kojarzy Pani potrafi kojarzyć pewne sprawy i potrafi wysuwać wstępne hipotezy dzięki czemu i ja czuje, że coś się dzieje na terapii to ponad to widzę, że Pani Krantz ma wiedzę z której potrafi czerpać.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Czy to starsza Pani z doświadczeniem czy młoda kobieta?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Młoda kobieta, choć uważam, ze nie oznacza to braku doświadczenia odrazu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Uczęszczałam na psychoterapię do p.Beaty przez 2 lata i jedyne co mogę powiedzieć to to, że wywróciła moje życie do góry nogami - ale w tym pozytywnym znaczeniu. Pomogła mi zrozumieć samą siebie, słuchała zawsze uważnie każdego mojego słowa i pomogła odnaleźć samą siebie. Gorąco polecam - to profesjonalistka w każdym calu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Kobieta

Czy to już ten czas by się zacząć martwić? (52 odpowiedzi)

Jutro mam 27 urodziny i w związku z tym naszła mnie dzisiaj pewna refleksja.. Otóż, jutro wejdzie...

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (85 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

Brak ochoty na zbliżenia - niskie libido? (87 odpowiedzi)

Zauważyłam sama po sobie, że kiedyś miewałam większe potrzeby na zbliżenia niż teraz. Mam dopiero...

do góry