Widok

Beata Makowska - gdzie przyjmuje?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam Was serdecznie, jak w tytule wspomialam chodzi mi o pania doktor Beate Makowska, a kokretnie interesuje mnie gdzie przyjmuje na NFZ ? wiem ze w LUX Medzie przyjmuje i też na szczecińskiej, ale słyszalam ze mozna sie udac do niej na NFZ, bardzo prosze o podpowiedź gdzie przyjmuje na NFZ, bo nie stac mnie na prywatne wizyty a mam powazne problemy z ciaza i slyszalam ze ona moze mi pomoc.

pozdrawiam, magdalena.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chodze do makowskiej ale nie pomogę niestety:( bo w lux medzie, a może inny lekarz z NFZ by się znalazł. Może ktoś może kogoś polecić?
ja też chodziłam do niej w lux medzie, ale znalazłam cos w googlach , ze przyjmuje na jagielonskiej nr tel 602249189, sprobuj moze zadzwonić

podaje jeszcze znalezionego linka
http://www.znanylekarz.pl/beata-makowska/ginekolog/gdansk/2
wydaje mi sie , że Makowska przyjmuje kolo Feniksa na przymorzu vis a vis Praktikera (jakkby na tyłach tej restauracji są tam pawilony handlowe i włąśnie tam jest tez gabinet gdzie przyjmuje ona i ktoś jeszcze )

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Urlop niani (64 odpowiedzi)

Dziewczyny, Czy płacicie pensje niani podczas urlopu? Pozdrawiam

Gdzie kupię duże kartony? (18 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, gdzie można kupić duże kartony, nawet takie 150x150x150? Castorama? Praktiker...?

macierzyński a likwidacja firmy (4 odpowiedzi)

Witam, Mam nadzieję, że jakaś obeznana osoba w kwestiach pracowniczo-zusowskich wesprze mnie...

do góry