Widok
mam nadzieje że pomogłam :)http://www.bangla.pl/opinie/p32380/bebetto-nico-wozek
http://forum.gazeta.pl/forum/w,101614,131852696,,Bebetto_kupic_.html?v=2
tu coś pisza o tych wózkach tyle że nie wiem jaki model chcesz kupić , przeczytaj wątek moze coś znajdziesz
tu coś pisza o tych wózkach tyle że nie wiem jaki model chcesz kupić , przeczytaj wątek moze coś znajdziesz
Moja cora. Jeździ w kombinezonie i dodatkowo mam gruby śpiwór w wózku i nadal ma dużo miejsca oraz nie ogranicza jej żadnych ruchów. Jeśli masz ochotę to zapraszam do mnie na oględziny :) mieszkam w Gdyni. W tygrysku najwidoczniej dopiero sprowadzili bo zadzwoniłam w styczniu i pytałam czy jest taka możliwość żebym mogła go zobaczyć na żywo. Jak byłam 2 tyg temu po fotelik to jeszcze nie było wózka. Dobrze że W końcu jest :) polecam
a my mamy 149, fajny żywy kolorek ;)
http://img27.imageshack.us/img27/7057/img2013021900828.jpg
troche ten stelaż razi ale reszta ok, wozek praktyczny :)
http://img27.imageshack.us/img27/7057/img2013021900828.jpg
troche ten stelaż razi ale reszta ok, wozek praktyczny :)
Ja mam nico plus, kupiłam dla noworodka ale starsza już kilka razy w nim jeździła, waży nieco ponad 16kg i nic się z wózkiem nie stało, wydaję mi się że producent podał tą wagę na wyrost. Ogólnie jestem z wózka bardzo zadowolona nie znalazłam jeszcze żadnych minusów tylko nie podoba mi się to, że gondola w środku jest wykończona cała na biało trochę kiepsko no ale cóż, wiele wózków tak ma...
Witam
jestem użytkownikiem bebetto holland od 7 miesięcy i niestety bardzo się zawiodłam na tym modelu. Co prawda to nie nico ale producent ten sam i pewnie te same wady i problemy. Wszystko sprawdzało się w miarę dobrze przez ok 3-4 miesiące po tym czasie zaczęły się problemy z wypinaniem i zapinaniem części spacerowej a wcześniej gondoli. Niestety całkowicie nieprzemyślane i bardzo kiepsko wykonane elementy zapięć MASAKRYCZNIE szybko się zużyły! nie muszę pisać czym to skutkuje. Drugi bardzo istotny mankament a można nawet powiedzieć potężna wada to budka w części spacerowej która nie dość że bardzo źle się prezentuje to zawadza i blokuje podnoszenie siedzenia z pozycji leżącej. Spacerówka to w ogólnie rzecz biorąc bubel. Oparcie jest za daleko w stosunku do barierki przez co dziecko jest zmuszone przypięciem przez pasy bezpieczeństwa, do siedzenia całkiem z tyłu, ogranicza to znacznie widoczność i dziecko szybko się nudzi. Oparcie ciężko obniżyć i zablokować a z kolei przy wypinaniu spacerówki z części jezdnej samo się składa! Kosz na zakupy mimo iż pojemny przeznaczony jest zaledwie na 2 kg! wyklucza to używanie wózka jako transport nawet do niewielkich zakupów. Jedyna zaleta to duża i obszerna gondola, co w przypadku mojego malucha bardzo się sprawdziło, oraz łatwość demontażu kół przednich (tył to również porażka). Reasumując z powodu fatalnego elementu blokującego części w których dziecko siedzi lub leży, rozkładanie i składanie wózka to prawdziwa katorga. Dodatkowo elementy konstrukcji mimo iż wyglądają na solidne szybko się zużywają i przez to wymagają dużo delikatniejszego i ostrożnego używania, a nikt nie kupuje wózka żeby na niego patrzeć!! za taką cenę można się było postarać bardziej!!
jestem użytkownikiem bebetto holland od 7 miesięcy i niestety bardzo się zawiodłam na tym modelu. Co prawda to nie nico ale producent ten sam i pewnie te same wady i problemy. Wszystko sprawdzało się w miarę dobrze przez ok 3-4 miesiące po tym czasie zaczęły się problemy z wypinaniem i zapinaniem części spacerowej a wcześniej gondoli. Niestety całkowicie nieprzemyślane i bardzo kiepsko wykonane elementy zapięć MASAKRYCZNIE szybko się zużyły! nie muszę pisać czym to skutkuje. Drugi bardzo istotny mankament a można nawet powiedzieć potężna wada to budka w części spacerowej która nie dość że bardzo źle się prezentuje to zawadza i blokuje podnoszenie siedzenia z pozycji leżącej. Spacerówka to w ogólnie rzecz biorąc bubel. Oparcie jest za daleko w stosunku do barierki przez co dziecko jest zmuszone przypięciem przez pasy bezpieczeństwa, do siedzenia całkiem z tyłu, ogranicza to znacznie widoczność i dziecko szybko się nudzi. Oparcie ciężko obniżyć i zablokować a z kolei przy wypinaniu spacerówki z części jezdnej samo się składa! Kosz na zakupy mimo iż pojemny przeznaczony jest zaledwie na 2 kg! wyklucza to używanie wózka jako transport nawet do niewielkich zakupów. Jedyna zaleta to duża i obszerna gondola, co w przypadku mojego malucha bardzo się sprawdziło, oraz łatwość demontażu kół przednich (tył to również porażka). Reasumując z powodu fatalnego elementu blokującego części w których dziecko siedzi lub leży, rozkładanie i składanie wózka to prawdziwa katorga. Dodatkowo elementy konstrukcji mimo iż wyglądają na solidne szybko się zużywają i przez to wymagają dużo delikatniejszego i ostrożnego używania, a nikt nie kupuje wózka żeby na niego patrzeć!! za taką cenę można się było postarać bardziej!!
Mam ten wózeczek, kupiłam, gdy córa miała 5 miesięcy. Jako jeden z nielicznych miał wkładkę dla niemowląt poniżej 6-go miesiąca, ma genialną budę, po maksymalnym rozłożeniu i nałożeniu osłonki na nóżki będzie genialny nawet na zimowe zawieje. Koła duże pompowane, dobre amortyzatory, jeździliśmy i po mieście i po lesie. Siedzisko szerokie, wygodne, nasza Lilka go uwielbia. Łatwo wypiąć siedzisko i zmienić kierunek ustawienia, całość bardzo lekka, jestem filigranowej budowy (162 cm, 53 kg) i bez problemu wnoszę go po schodach. Stelaż daje możliwość wpięcia gondoli Bebetto Solaris i fotelika (jakieś 3 firmy), także ze spacerówki można zrobić 3 w 1.