Widok

Bebetto nico- potrzebna opinia

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Planuje zakup wlasnie tego wozka jako spacerowy ale nigdzie sie z nim jeszcze nie spotkalam, moze ktoras z was ma ten wozek? prosze o opinie
image
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
mam nadzieje że pomogłam :)http://www.bangla.pl/opinie/p32380/bebetto-nico-wozek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzieki :) czytalam juz to zanim wstawilam watek moze ktos jeszcze ma jakies opinie?
image
image
moze ktos ma ten wozek? w sklepie nie mozna go zobaczyc bo go nie ma :/ a chciaam jutro jechac,
image
image
?????????
image
image
http://forum.gazeta.pl/forum/w,101614,131852696,,Bebetto_kupic_.html?v=2
tu coś pisza o tych wózkach tyle że nie wiem jaki model chcesz kupić , przeczytaj wątek moze coś znajdziesz
wlasnie sie zarejestrowałam na tym forum i tez czekam na opinie bo wiem ze tam kika dziewczyn je ma...
image
image
martuchowata kupilas ten wozeczek?? tez sie nad nim zastanawiam ;)

image
mam mam :) od miesiaca juz cie nim ciesze :) jestem mega zadowolona :) jesli chcesz to zapraszam do zobaczenia go na zywo
image
image
Cześć-mam pytanko o ten wózek - czy nadaje się on do wyboistych terenów-nierówne drogi,lasy? czy ma dobre amortyzatory?
jak najbardziej nadaje sie, ma duze pompowane kola i bardzo dobre amortywatory.
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
a jak z szerokością siedziska? dziecku jest wygodnie? Czy na zime gdy bedzie w kombinezonie i kocyku.. nie zrobi się ciasno?

Planuję zakup ale nie wiem gdzie można go na żywo zobaczyć, orientujesz się?

Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bebetto nico można zobaczyć w tygrysku w Rumi. Byłam, pomacałam:) według mnie lepiej na żywo wygląda niż na zdjęciach. Też się zastanawiam nad zakupem:)
image

image
Moja cora. Jeździ w kombinezonie i dodatkowo mam gruby śpiwór w wózku i nadal ma dużo miejsca oraz nie ogranicza jej żadnych ruchów. Jeśli masz ochotę to zapraszam do mnie na oględziny :) mieszkam w Gdyni. W tygrysku najwidoczniej dopiero sprowadzili bo zadzwoniłam w styczniu i pytałam czy jest taka możliwość żebym mogła go zobaczyć na żywo. Jak byłam 2 tyg temu po fotelik to jeszcze nie było wózka. Dobrze że W końcu jest :) polecam
dziękuję bardzo za odpowiedź ;-)
Ja mam synka 6 miesięcznego i wydaje mi się że jak Twojej córci jest wygodnie to mojemu też będzie!
Mieszkam w Gdańsku i mi trochę daleko do Gdyni ;-( Zamówię i zobaczymy co z tego będzie ;-)
Nie wiem tylko jaki kolor.. i czy kolory są takie same jak na stronie?
ja mam 275 i jakos nie odbiega od koloru na stronie, a nawet jest ladniejszy ;) widzialam jeszcze zielony to tez swietnie wyglada
image
image
ja jadę właśnie do Tygryska obejrzeć Bebetto. Mówisz, że jesteś zadowolona ??
image
a my mamy 149, fajny żywy kolorek ;)
http://img27.imageshack.us/img27/7057/img2013021900828.jpg

troche ten stelaż razi ale reszta ok, wozek praktyczny :)

image
ja jestem bardzo zadowolona, a stelaz wedlug uznania mi moj sie bardzo podoba i np wole bialy niz srebrny, moim zdaniem bardziej pasuje
image
image
Dziewczyny doradźcie proszę... Producent na swojej stronie sugeruje, iż wózek spacerowy Nico nadaje się dla dzieci w wieku 0-3. W związku z tym mam pytanie- czy ten wózek nadaje się dla niemowlaka??? Nie mam gdzie go obejrzeć, ale coś mi to podejrzanie wygląda...
agatka zobacz bebetto nico plus- ma wersję z gondolą
image

image
spacerówka nie rozkłada się w 100% na płasko

image
Dziękuję za szybkie odpowiedzi:-)
Kupiłam bebetto nico i muszę powiedzieć że już go spakowałam i wymieniam ;( Wzięłam chabrowy, jest śliczny ale dla dziewczynki bo to taki fiolet jak dla mnie. Mają mi go w tygodniu zabrać i wymienić na niebieski. Jest mi smutno bo cały tydzień czekałam i teraz muszę kolejny na wymianę...
szukam wózka spacerowego i czytałam opinie, że ten jest super ale coś z tą wkładką jest nie tak. Jak u was? zjeżdża ta wkładka bardzo??
i jak ogólne wrażenie??
producent podaje, że max 15 kg dziecko. Moja ma 5 miesięcy dopiero ale wolałabym, żeby starczył mi do końca wózkowania
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam nico plus, kupiłam dla noworodka ale starsza już kilka razy w nim jeździła, waży nieco ponad 16kg i nic się z wózkiem nie stało, wydaję mi się że producent podał tą wagę na wyrost. Ogólnie jestem z wózka bardzo zadowolona nie znalazłam jeszcze żadnych minusów tylko nie podoba mi się to, że gondola w środku jest wykończona cała na biało trochę kiepsko no ale cóż, wiele wózków tak ma...
image

image
ja chcę kupić samą spacerówkę, jak z tą wkładką?? a jak z kołami? skrzypią??
kola nie skrzypia, a wkladka faktycznie zjezdza ale ja wszylam rzep i problem z glowy :)
image
image
gdzie ten rzep trzeba wszyć? tam gdzie oparcie czy pod pupą??
Ja mam na oparciu po bokach w tym miejscu gdzie wychodzą pasy.
napisałam email do bebetto , odpisali, że od jakiegoś czasu już są rzepy w tej wkładce, żeby nie zjeżdżała, ale czy to prawda to nie wiem?
tez pisalam do nich i napisali ze faktycznie jest,
image
image
hmmm a moze można by to zareklamowac... jutro do nich napisze ;)

image
watpie ze Ci to zrobia, to z reklamacja nic wspolnego nie ma. Ja sama wszylam, banalnie proste :)
image
image
a jednak zrobili ;) wszyli mi rzep a przy okazji przesmarowali wozek, bo mówiłam im, że ciezko chodzi :D

image
Aniu, czy jesteś zadowolona z nico? Nie wiem co mam zrobić, chciałabym go kupić ale nigdzie nie widziałam go na żywo. Mieszkam w Gdańsku i póki co nigdzie go nie namierzyłam :(.
Kupiłam miesiąc temu spacerówkę nico i są wszyte rzepy we wkładce pod pupą dobrze się trzyma i nic nie zjeżdża. Polecam ten wózek jestem zadowolona zakupem i świetnie się go prowadzi po nierównych chodnikach tak mięciutko i cicho.
Witam
jestem użytkownikiem bebetto holland od 7 miesięcy i niestety bardzo się zawiodłam na tym modelu. Co prawda to nie nico ale producent ten sam i pewnie te same wady i problemy. Wszystko sprawdzało się w miarę dobrze przez ok 3-4 miesiące po tym czasie zaczęły się problemy z wypinaniem i zapinaniem części spacerowej a wcześniej gondoli. Niestety całkowicie nieprzemyślane i bardzo kiepsko wykonane elementy zapięć MASAKRYCZNIE szybko się zużyły! nie muszę pisać czym to skutkuje. Drugi bardzo istotny mankament a można nawet powiedzieć potężna wada to budka w części spacerowej która nie dość że bardzo źle się prezentuje to zawadza i blokuje podnoszenie siedzenia z pozycji leżącej. Spacerówka to w ogólnie rzecz biorąc bubel. Oparcie jest za daleko w stosunku do barierki przez co dziecko jest zmuszone przypięciem przez pasy bezpieczeństwa, do siedzenia całkiem z tyłu, ogranicza to znacznie widoczność i dziecko szybko się nudzi. Oparcie ciężko obniżyć i zablokować a z kolei przy wypinaniu spacerówki z części jezdnej samo się składa! Kosz na zakupy mimo iż pojemny przeznaczony jest zaledwie na 2 kg! wyklucza to używanie wózka jako transport nawet do niewielkich zakupów. Jedyna zaleta to duża i obszerna gondola, co w przypadku mojego malucha bardzo się sprawdziło, oraz łatwość demontażu kół przednich (tył to również porażka). Reasumując z powodu fatalnego elementu blokującego części w których dziecko siedzi lub leży, rozkładanie i składanie wózka to prawdziwa katorga. Dodatkowo elementy konstrukcji mimo iż wyglądają na solidne szybko się zużywają i przez to wymagają dużo delikatniejszego i ostrożnego używania, a nikt nie kupuje wózka żeby na niego patrzeć!! za taką cenę można się było postarać bardziej!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No raczej proponuje założyć wątek o tym modelu bo nico jest inny i te wady które podpisujesz nie występują w nico. U mnie np bardzo często wypinam siedziało i przekladam i nic się nie dzieje. Proponuje najlepiej napisać z reklamacja do producenta. Zawsze znajdzie się jakiś wadliwy model
Mam ten wózeczek, kupiłam, gdy córa miała 5 miesięcy. Jako jeden z nielicznych miał wkładkę dla niemowląt poniżej 6-go miesiąca, ma genialną budę, po maksymalnym rozłożeniu i nałożeniu osłonki na nóżki będzie genialny nawet na zimowe zawieje. Koła duże pompowane, dobre amortyzatory, jeździliśmy i po mieście i po lesie. Siedzisko szerokie, wygodne, nasza Lilka go uwielbia. Łatwo wypiąć siedzisko i zmienić kierunek ustawienia, całość bardzo lekka, jestem filigranowej budowy (162 cm, 53 kg) i bez problemu wnoszę go po schodach. Stelaż daje możliwość wpięcia gondoli Bebetto Solaris i fotelika (jakieś 3 firmy), także ze spacerówki można zrobić 3 w 1.
ten wozek jest tragiczny w urzytkowaniu. mam go 8 miesiecy a juz wczoraj oddalam go trzeci raz na gwarancje serdecznie nie polecam.
właśnie kupiłam używaną spacerówkę bebetto nico i zastawiam się jaka torba do niego pasuje? jak się ją wiesza? a może ma ktoś odsprzedać kolor fioletowy (chabrowy )
Witam bede miec na sprzedaz wozek za 500 do nie wielkiej negocjacji niebieski ja jestem zadowolona z tego wozka zima nie grozna na kolka wszedzie wiechalam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

nnt. Kredyt gotówkowy - proszę o radę (23 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was brał może w ostatnim czasie kredyt gotówkowy (ok 30tys.) i mógłby się podzielić...

Pierwsze dni w przedszkolu - przyzwyczajanie (51 odpowiedzi)

Dziewczyny, naczytałam się w necie, że warto stopniowo wydłużać pobyt dziecka w przedszkolu. No...

Pompa ciepła (23 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...

do góry