Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Groupon- oszustwo!!! wątek zamknięty Witam, jestem bardzo rozczarowana zakupionym Grouponem. Zajęcia były...
~Marta
3

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 15 marca 2013

NIEKOMPETENCJA !!!! wątek zamknięty Prostowanie keratynowe – STANOWCZE NIE!!!! Włosy ZNISZCZONE, nie...
~Marta
-

dodano: 23 maja 2013

NIE, NIE I JESZCZE RAZ NIE POLECAM!!!!!!!!!! wątek zamknięty Zgadzam się stuprocentowo ze wszystkimi poprzednimi negatywnymi opiniami. 69...
~Kasia
-

dodano: 15 maja 2013

Porażka wątek zamknięty Nie dość, że kosmetyki były słabej jakości to w dodatku było ich za mało....
~Magda
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 10 maja 2013

Porażka wątek zamknięty Na kurs pojechałam z myślą, że nauczę się czegoś pożytecznego. O makijażu mam...
~Magda
-

dodano: 10 maja 2013

:( wątek zamknięty Skorzystałam z oferty Gruponu - metamorfoza i się niestety zawiodłam....
~Marta
-

dodano: 30 kwietnia 2013

Szkoda czasu ! wątek zamknięty "Kurs wizażu i stylizacji"? to stanowczo za dużo powiedziane! 1. Analiza...
~zbulwersowana
1

dodano: 13 kwietnia 2013

SZKODA KASY !!! wątek zamknięty NIE POLECAM DZIEWCZYNY SZKODA KASY !!!
~jADZKA
-

dodano: 20 kwietnia 2013

Polecam wszystkim!! wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z kursu wizażu oraz metamorfozy! Panie bardzo miłe,...
~Monia
-

dodano: 17 kwietnia 2013

Ania - opinia wątek zamknięty Skorzystałam z oferty Gruponu i się nie zawiodłam. Warsztaty prowadzone...
~Ania
-

dodano: 15 kwietnia 2013

kurs wizażu wątek zamknięty 9.o4 brałam udział we wspomnianym kursie. Wspaniała zabawa i atmosfera,na...
~Aleksandra
-

dodano: 11 kwietnia 2013

Jestem zadowolona i dziękuję za wspolne zakupy wątek zamknięty Z usług Pań korzystam już od dłuższego czasu i jestem zadowolona. Na wstępie...
~Anna
-

dodano: 9 kwietnia 2013

Brak słów... wątek zamknięty Brak słów, ponieważ płakać mi się chciało. Zafundowałam córce wizytę w...
~Elżbieta
-

A ja jestem bardzo zadowolona!!! wątek zamknięty Byłam dziś z siostrą na metamorfozie i musze powiedziec ze byłam bardzo mile...
~Małgosia
-

PORAŻKA-Metamorfoza wizerunku w Pracowni Stylu(GRUPON) wątek zamknięty Przyłączam się do opinii poprzedniczek. "Sesja zdjęciowa w formie...
~Anna
-

dodano: 8 kwietnia 2013

Koszmar wątek zamknięty Byłam na kursie wizażu który łaskawie się odbył. bo dwa razy miałam go...
~Niezadowolonaklijentka
-

dodano: 6 kwietnia 2013

Nie Polecam wątek zamknięty Nie sadziłam ze tzw "kurs wizażu" odbedzie sie w domu. Myślałam ,że bedzie to...
~Karolina
1

dodano: 29 marca 2013

Grupon - ściema wątek zamknięty Drogie Panie, które kupiły kupon grupona w do Pracowni stylu i wizażu - nie...
~Alexis
1

dodano: 27 marca 2013

GROUPON - brak słów!!! wątek zamknięty Karygodny jest fakt, iż Panie, które miały czelność prowadzić zajęcia z...
~Zombie
-

dodano: 2 kwietnia 2013

KURS WIZAŻU - GROUPON wątek zamknięty Panie trzymały nas 25 min na mrozie, ponieważ o tyle byłyśmy za wcześnie....
~PostrachWMakeUpZPracowniStylu
-

dodano: 2 kwietnia 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry