Widok

Bernadowo Park

Bernadowo Park Mały Kack Temat dostępny też na forum:
Bernadowo Park powstanie w zacisznej, bliskiej naturalnych terenów zielonych lokalizacji Gdyni. Po sąsiedzku deweloper zakończył kilka lat temu budowę Osiedla Leśnego.

Otulina Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego zapewnia komfort życia osobom, które prowadzą aktywny tryb życia i czują potrzebę kontaktu z naturą. Niedaleko stąd na przykład na Polanę Bernadowską, gdzie znajduje się stadnina ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

W jakiś przedziwny sposób nie mogę znaleźć :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Grupa na Facebooku

Wszystkich mieszkańców zapraszamy do dołączenia do grupy na Facebooku: "Bernadowo Park Gdynia - forum mieszkańców" :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie mogę dać linku - grupa nazywa się "Bernadowo Park Gdynia - forum mieszkańców", znajdźcie i dołączajcie :)

To załóż:) ja jestem za!

Co powiecie na to, by ktoś może założył grupę mieszkańców osiedla Bernadowo Park na facebooku? Wydaje mi się, że wtedy wszystkie bieżące sprawy będzie tam łatwo omawiać czy przedyskutować.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokładnie
Ogolnie mało remontów i bardzo mało osob juz zamieszkało- ciekawe ile czasu beda trwaly remonty i na co ludzie czekają.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

elewacja

Witam
jestem z trójki
spójrzcie na tą drewnianą elewację
pojawiają się bąble
trzeba będzie zadziałać z reklamacją
pozdr
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

U nas tez wszystko było ok blok 6B

3B jakieś 2 tyg temu i w zasadzie wszystko OK
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam sąsiada:)

Ja odebrałem 31/12/2016 i miałem wszystko w porządku z mieszkaniem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

My 6A
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Głupoty

Co Ty wygadujesz za bzdury i siejesz ferment. Nikt Ci umowy nie nakazuje podpisać. Po prostu firma energetyczna należąca do JW przygotowała się wcześniej i zamontowali liczniki. Chcesz podpisać Umowę to masz prąd tego samego dnia. jeśli nie chcesz to musisz iść do Energi, Taurona czy gdziekolwiek i podpisać z nimi Umowę i czekać na instalatora. Przecież to jest naturalne na każdym nowym osiedlu, że czekasz. A te 4 miesiące (swoją drogą przesada), które wymyśliłeś to nie jest wina JW tylko firmy, z którą podpisujesz Umowę. JW nic nie utrudnia ani nie blokuje. Ale najlepiej jest powiedzieć, nie dali mi wyboru jak za komuny i przystawili pistolet do skroni no to podpisałem.
Poza tym, rozumiem, gdyby Zeup mial ceny z kosmosu, ale są one równie atrakcyjne jak innych firm (jedynym minusem jest brak taryfy weekendowej).

Reasumując, nie strasz ludzi swoją niekompetencją.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

4 A

W bloku 1 ja już odebrałam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

a z 6?

Gdzie odebraliście?

jest juz ktoś z Trójki? Niektóre remonty na osiedlu już zaawansowane.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oj coś marudzisz. Osiedle piękne. Mieszkanie ładnie oddane trochę dali ciała z terminami odbioru ale generalnie jest ok.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie napisałem że robi to ktoś z jw.

Po prostu szkoda, że ludzie nie myślą. Zresztą już takie rzeczy przerabiałem w życiu, że wcale bym się nie zdziwił.

JaG - zwróć uwagę na okna i parapety. Często są podrapane i rzuca się to w oczy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

???

to napisz kartke zeby sasiedzi zamykali drzwi, jakos nie wierze ze ktos z jw przychodzi wieczorami i specjalnie otwiera drzwi klatek na oścież
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niezła zagrywa z ich strony. Albo podpisujesz albo nie masz prądu przez 4 miesiące. Kciuk w górę.

Najlepsze to zostawianie drzwi od klatki otwartych na oścież na całą noc przy -7 stopni, a zaraz za drzwiami grzejnik ustawiony na 5. Nie mogę się doczekać pierwszego czynszu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5