Widok

Bezpłatna próbka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć dziewczyny! Zakładam nowy wątek, w którym można upolować bezpłatne próbki. Na początek wkładki Carefree-wystarczy wypełnić a wkładki przyjdą pocztą, ja już dostałam.
Mam prośbę, żeby wklejać tu tylko pewne linki, czyli takie, które zostały potwierdzone przyjściem próbek.
Miłego polowania ;)
https://www.carefree.pl/free-sample
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziewczyny,a pampki przymosza Wam do domu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziś dostałam mapę samochodową:)
ja brałam Gdynia świętojańska i się nie ładuje
przy locie w rossman sie nie ładuje pobierz z innej lokalizacji :)
nie mogę pobrać kuponu :(
dostałam dzis pampki,,, ;)
dziewczyny na http://www.rossnet.pl sa znow darmowe prezenty tym razem wersja dla panow
ja bylam z tym u lakarki i chyba jakas specjalna masc nam przepisala bo ani bepanthen ani sudocrem nie mogl sobie poradzic
agamisia, a czym leczyłaś te bąble? Bo Madzi się takie okropne czerwone, zaognione bąble pojawiły jak zaczełam używać chusteczek Johnsona. Już ponad miesiac temu je odstawiłam, ale z tymi bąblami nadal się borykamy. Już została po tym różowa plama, ale czasami znów się na chwilę zaczerwieniają... Używam Pimafucortu.
moja corke z poprzedniej edycji uczulily jak diabli :( ponad miesiac leczylysmy bable po nich zanim zeszly myslalam,ze sie rozplacze jak zobaczylam jej pupe

tutaj co dla dziewczyn majacych konto na FB, codzienie po 18 pojawia sie pytanie i pierwsze 20 osob dostake ekologiczna torbe na zakupy, ja na swoja czekam

http://apps.facebook.com/ekoszyk/
ja zamowilam papersy tyle czasu temu i ani sluchu ani widu pampersow
Ale za to dostałam już pampersy. I jak wam się te super pieluszki podobają? Bo mi tak średnio... Nie trzymają dobrze moczu, pupa po chwili noszenia i tak jest mokra... i w dodatku tak dziwnie pachną.... lepsze są te co wytrzymują 12h
hehe, Daria identycznie mi napisali :D
to chyba ja miałam farta:) albo trafiłam w dobry czas. ja nie dostałam od nich żadnych maili tylko od razu przesyłka.
Napisałam do Hippa, czy by nie przysłali mi próbek, rozwinęłam oczywiście swoją wypowiedź i odpowiednio uargumentowałam, a oni odpowiedzieli:

"Dzień dobry,

dziękujemy za zainteresowanie produktami HiPP. Niestety nie mamy możliwości indywidualnego wysyłania próbek naszych produktów, jednak chętnie prześlemy nasze materiały informacyjne i poradniki. Gdyby była Pani zainteresowana prosimy o ponowny kontakt.

Serdecznie pozdrawiamy"
Dzisiaj dostałam wkładki
mi tez hipp nie przysle ale ja dostalam jak maly mial 4 miesiace az 2 paczki
no widzisz :)
ja pisałam do niech z miesiąc temu. Pisałam ze proszę o próbkę mleka bo niedługo będę wprowadzać mleko następne i chce sprawdzić czy córka będzie dobrze tolerować. I przysłali.Tak pisałam tez do innych.
mi hipp podobnie odpisał

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry