Widok

Biała Masajka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jeżeli ktoś nie widział wcześniej/ aktualnie na TVN
Warto obejrzec.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
podnoszę.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja jutro będe oglądala -nie mam jak nagrac

przypominam o jutrzejszych "Rozmowach w Toku" gdyby ktoś chciał obejrzeć lub nagrać ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
w poniedziałek 3.09 w Rozmowach w Toku ma być bohaterka Białej Masajki :] http://www.teletydzien.pl/hity/rozrywka/rozmowy-w-toku,aid,32293755
są dwie kolejne części - "Żegnaj Afryko" i "Moja afrykańska miłość" - miałam, ale już sprzedałam.
Teraz się doczytałam, że jest jeszcze "Afryka moja miłość" kiedy ona z dorosłą córką przyjeżdża do Kenii.

Co do filmu, dla mnie beznadziejny. Wszystkie trzy części czytałam z zapartym tchem. Film kompletnie mi się nie podobał.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rina - ja mam całą listę książek o podobnej tematyce ;) tu wklejałam :] http://forum.trojmiasto.pl/ksiazki-warte-przeczytania-t96691,1,16.html

lubię taką tematykę i kilka książek (może nawet naście) przeczytałam :] ale nie wszystkie z listy ;)
jakby ktoś chciał jeszcze tą książkę mi sprzedac to dajcie znac na prv :)
Madness is the gift, that has been given to me!!
Dla chcących poczytać podobną tematykę, polecam "Arabską żonę".
dla mnie nie moje klimaty, więc historia mnie nie zachwyca. Babka mega naiwna, bez wyobraźni chcąca dostosować kulturę innego tak odmiennego kraju i wszystkich do siebie. Nie oceniam ją za wysoko.
tak jak kretynki jadą do krajów muzeumanskich mysląc,że ich mąż nie będzie taki jak inni, bo w europie wydawał sie normalny,a potem jakieś ucieczki i cierpienie dzieci i inne sprawy wychodzą nie do pogodzenia...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam kawalek ,wiec mi sie niechce kozystac z biblioteki :)
no dobra, a dla mnie cos ??:D
Ja sobie wypozycze u siebie w bibliotece
Ale super ,dzieki za link,wczoraj szukalm i jej niewidzialm :)))
Juz kupiona :)
to i ja sie wtrace:)

ogladalmw sobote, ale w momencie kiedy ona powiedziala jemu z echec wyjechac z dzieckiem na dwa tygodnei do swojeje ojczyzny musialm isc do Majki bo rozwyla sie neisamowicie i jak wrocilam film juz sie skonczyl, moze ktos w skrocie opisze te kilka minut?
mam za slabe lacze tutaj zeby sciagnac film z linka
na allegro jest tania
http://allegro.pl/biala-masajka-corinne-hofmann-nowa-i2530632227.html
a ma ktoś odsprzedac ??
miałam własnie tą 3w1 - warto przeczytać co się działo jak uciekła z afryki, a pozniej tam wrocila.
tak. na faktach. ogladalam jakis czas temu i tez nie moglam sie nadziwic jej glupocie. wlasciwie chyba tylko wielkie zauroczenie/fascynacja moga tlumaczyc tak naiwne postepowanie. wg mnie milo ze pozwolil jej odejsc. dobrze ze wyjechala zamiast robic z siebie meczennice.

z tego co szukalam po zobaczeniu filmu sa bodaj dwie czesci ksiazki czy jakos tak. albo nawet trzy??? poszukam pozniej ;)
piekny film a to jest na faktach ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry