Widok

Biały Jeleń - gdzie duży wybór kosmetyków - stacjonarnie w Gdańsku

Moda i uroda Temat dostępny też na forum:
jak w temacie...

poszukuję dużego wyboru tych kosmetyków.

ostatnio u babci umyłam się mydłem biały jeleń.
jest super, skóra mnie nie swędzi. nawet włosy umyłam tym mydłem i też jestem zadowolona.
I dlatego postanowiłam kupić sobie wszystkie kosmetyki do podstawowej higieny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziewczyny, no tak zachwalacie że aż się skuszę. :) Lubię ziaję za jej cene i produkty a teraz patrzę że ten jeleń też może być dobry :) Nawet nie wiedziałam że mają jeszcze coś w asortymencie niż mydło. :)
Jozia - Ziaja ma niezbyt fajne składy, np. parabeny
image
wiem, wiem .....ale jakoś najbardziej przypadła mi do gustu. Zastanawiam się nad szamponem z Jelenia bo borykam się z mega problemem skóry głowy. I wydaje mi się że w dużej mierze jest to spowodowane chemią w innych szamponach.

Stosował może ktoś już szampon z ich firmy?
Jozia - to odstaw szampany z sls, te wszytkie timotei, garniery itp.
Idź do Rosmanna i obejrzyj sobie linię Alterra - bardzo fajne kosmetyki, ja używam i jestem mega zadowolona. Miłe naturalne zapachy, bez parabenów. Nie chodzi mi tylko o szampony, ale też olejki, mydełka, płyny pod prysznic.
image
ooooooo ciekawe. Dzięki Novia, jak będe na zakupach to zerknę.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

na co zwrócić uwagę przy podpisywaniu umowy z Biurem nieruchomości (61 odpowiedzi)

Chcę sprzedac mieszkanko, kawalerke. Ile zycza sobie w tej chwili biura nieruchomosci, znaczy...

Pytanie o wynajem (32 odpowiedzi)

Mam pytanie jesli wynajmuje mieszkanie rodzinie a umowę najmu podpisze tylko 1 osoba. To gdzie...

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...

do góry