Widok

Biały dywan do Kościoła - gdzie i za ile można wypozyczyc?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć! Wiecie może gdzie można wypożyczyć dlugi biały dywan do Kościoła i ile to kosztuje? Pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej:) też chce mieć biały dywan w Kościele. Rozmawiałam z firmą, która dekoruje Kościoły i mówią, że można naciągnąć na dywan który jest w Kościele, biały materiał i to wygląda jak dywan. Ja tak będę robiła. Cennika jeszcze dokładnie nie znam. jutro być może będę wiedziała coś więcej. tak czy inaczej, najlepiej kontaktować się właśnie z firmami, które zajmują się dekoracjami.
Dzieki! U mnie w Kosciele nie ma zadnego dywanu, takze Twoje rozwiazanie u mnie sie nie uda:) Pozdrawiam! Ola
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam serdecznie,

W sprawie białego dywanu proszę o kontakt na maila dekoracje@dekori.pl

Pozdrawiam!
Agata
Dekoracja Ślubne Dekori

image

image
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
ta biala szmata na ziemi to dywan? Wyglada jak rozwiniete przescieradlo. Za darmo bym nie chciala takiej szmaty na ziemi w kosxiele jeszcze w obcasach bym sie zaplatala hehe czego to nie wymysla.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
masakra i za to mialabym dac 200zl. Wole normalny czerwony dywan
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pani Moniko a wie Pani ile kosztuje biały dywan i jak wygląda po jednym ślubie szczególnie w plenerze? Dlatego w 99% nasi klienci decydują się na biały materiał (taki jak w firmie Dekori na zdjęciach), który jest o wiele tańszy i jest używany jednorazowo.

I proszę się nie martwić o obcasy, wykonaliśmy kilkanaście dekoracji na terenie Warszawy z takim białym materiałem i nigdy nie było problemu.

Koszt materiału w naszej firmie to 250zł, natomiast biały gruby dywan 600zł (z czego 300zł to koszt jego prania po usłudze) - wybór należy do Pani.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
w warszawie już was nie chcą??
http://allegro.pl/czerwony-i-bialy-dywan-chodnik-slub-wypozyczenie-i1511869648.html

tu jest za 150 dywan bialy :) skad 600 zł ludzie opamietajcie się.
za 600 zl to mozna nowy kupić. a taka szmate to pewnie za 50 zl

pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja będę miała dekoracje kościoła z arttrend w tym m.in. biały dywan także oni mają na pewno...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
potwierdzam firma ARTTREND ma bialy dywan:)
serdecznie polecam:)
WYMARZONA SUKNIA NA TWÓJ ŚLUB:)
http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-suknie-z-salonu-Marietta-t222164,1,130.html
Zabawne jest to forum :)

~monika Biała droga na molo to nie jest dywan :) To bardzo dobrej jakości materiał odpowiednio przymocowany ( nie da rady się zaplątać :)

Pierwsze zdjęcie pokazuje dywan, tyle że w kolorze czerwonym.

~weronika Nie wiem gdzie znalazła Pani informacje na temat ceny białej drogi ( 200 zł. ) ale na pewno nie u mnie.

Jeśli Panią stać na prawie 40 m białego dywanu to bardzo dobrze. Moi klienci jednak wybrali materiał.

~monia Na wskazanej aukcji to nie jest prawdziwy dywan. Bardziej przypomina chodnik lub inny materiał. Na innych aukcjach nazywają dywanem cienki welur także trzeba uważać, jeśli zamawiają Państwo „dywany” z allegro.

Z pozdrowieniami dla tajemniczych Pań :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5
ten dywan na zdjeciach powyzek wyglada jak zwykla biala fizelina...
image[/url]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jak już napisałam… Biała droga na molo to nie jest dywan drogie Panie :) ani fizeliza.

Fizelina w takich plenerowych warunkach po jednym przejściu gości wyglądała by bardzo niekorzystnie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

do www.decori.pl

zawsze sie pani tak kloci z klientkami. Nie po to jest to forum, jak Pani nie pasuje to po co tu Pani ciagle wraca
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 12

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (54 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry