Widok

Biały dywan do Kościoła - gdzie i za ile można wypozyczyc?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć! Wiecie może gdzie można wypożyczyć dlugi biały dywan do Kościoła i ile to kosztuje? Pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej:) też chce mieć biały dywan w Kościele. Rozmawiałam z firmą, która dekoruje Kościoły i mówią, że można naciągnąć na dywan który jest w Kościele, biały materiał i to wygląda jak dywan. Ja tak będę robiła. Cennika jeszcze dokładnie nie znam. jutro być może będę wiedziała coś więcej. tak czy inaczej, najlepiej kontaktować się właśnie z firmami, które zajmują się dekoracjami.
Dzieki! U mnie w Kosciele nie ma zadnego dywanu, takze Twoje rozwiazanie u mnie sie nie uda:) Pozdrawiam! Ola
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam serdecznie,

W sprawie białego dywanu proszę o kontakt na maila dekoracje@dekori.pl

Pozdrawiam!
Agata
Dekoracja Ślubne Dekori

image

image
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
ta biala szmata na ziemi to dywan? Wyglada jak rozwiniete przescieradlo. Za darmo bym nie chciala takiej szmaty na ziemi w kosxiele jeszcze w obcasach bym sie zaplatala hehe czego to nie wymysla.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
masakra i za to mialabym dac 200zl. Wole normalny czerwony dywan
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pani Moniko a wie Pani ile kosztuje biały dywan i jak wygląda po jednym ślubie szczególnie w plenerze? Dlatego w 99% nasi klienci decydują się na biały materiał (taki jak w firmie Dekori na zdjęciach), który jest o wiele tańszy i jest używany jednorazowo.

I proszę się nie martwić o obcasy, wykonaliśmy kilkanaście dekoracji na terenie Warszawy z takim białym materiałem i nigdy nie było problemu.

Koszt materiału w naszej firmie to 250zł, natomiast biały gruby dywan 600zł (z czego 300zł to koszt jego prania po usłudze) - wybór należy do Pani.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
w warszawie już was nie chcą??
http://allegro.pl/czerwony-i-bialy-dywan-chodnik-slub-wypozyczenie-i1511869648.html

tu jest za 150 dywan bialy :) skad 600 zł ludzie opamietajcie się.
za 600 zl to mozna nowy kupić. a taka szmate to pewnie za 50 zl

pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja będę miała dekoracje kościoła z arttrend w tym m.in. biały dywan także oni mają na pewno...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
potwierdzam firma ARTTREND ma bialy dywan:)
serdecznie polecam:)
WYMARZONA SUKNIA NA TWÓJ ŚLUB:)
http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-suknie-z-salonu-Marietta-t222164,1,130.html
Zabawne jest to forum :)

~monika Biała droga na molo to nie jest dywan :) To bardzo dobrej jakości materiał odpowiednio przymocowany ( nie da rady się zaplątać :)

Pierwsze zdjęcie pokazuje dywan, tyle że w kolorze czerwonym.

~weronika Nie wiem gdzie znalazła Pani informacje na temat ceny białej drogi ( 200 zł. ) ale na pewno nie u mnie.

Jeśli Panią stać na prawie 40 m białego dywanu to bardzo dobrze. Moi klienci jednak wybrali materiał.

~monia Na wskazanej aukcji to nie jest prawdziwy dywan. Bardziej przypomina chodnik lub inny materiał. Na innych aukcjach nazywają dywanem cienki welur także trzeba uważać, jeśli zamawiają Państwo „dywany” z allegro.

Z pozdrowieniami dla tajemniczych Pań :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5
ten dywan na zdjeciach powyzek wyglada jak zwykla biala fizelina...
image[/url]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jak już napisałam… Biała droga na molo to nie jest dywan drogie Panie :) ani fizeliza.

Fizelina w takich plenerowych warunkach po jednym przejściu gości wyglądała by bardzo niekorzystnie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

do www.decori.pl

zawsze sie pani tak kloci z klientkami. Nie po to jest to forum, jak Pani nie pasuje to po co tu Pani ciagle wraca
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 12

Inne tematy z forum Wesele

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry