Widok
Hej:) też chce mieć biały dywan w Kościele. Rozmawiałam z firmą, która dekoruje Kościoły i mówią, że można naciągnąć na dywan który jest w Kościele, biały materiał i to wygląda jak dywan. Ja tak będę robiła. Cennika jeszcze dokładnie nie znam. jutro być może będę wiedziała coś więcej. tak czy inaczej, najlepiej kontaktować się właśnie z firmami, które zajmują się dekoracjami.
Witam serdecznie,
W sprawie białego dywanu proszę o kontakt na maila dekoracje@dekori.pl
Pozdrawiam!
Agata
Dekoracja Ślubne Dekori

W sprawie białego dywanu proszę o kontakt na maila dekoracje@dekori.pl
Pozdrawiam!
Agata
Dekoracja Ślubne Dekori

Pani Moniko a wie Pani ile kosztuje biały dywan i jak wygląda po jednym ślubie szczególnie w plenerze? Dlatego w 99% nasi klienci decydują się na biały materiał (taki jak w firmie Dekori na zdjęciach), który jest o wiele tańszy i jest używany jednorazowo.
I proszę się nie martwić o obcasy, wykonaliśmy kilkanaście dekoracji na terenie Warszawy z takim białym materiałem i nigdy nie było problemu.
Koszt materiału w naszej firmie to 250zł, natomiast biały gruby dywan 600zł (z czego 300zł to koszt jego prania po usłudze) - wybór należy do Pani.
I proszę się nie martwić o obcasy, wykonaliśmy kilkanaście dekoracji na terenie Warszawy z takim białym materiałem i nigdy nie było problemu.
Koszt materiału w naszej firmie to 250zł, natomiast biały gruby dywan 600zł (z czego 300zł to koszt jego prania po usłudze) - wybór należy do Pani.
w warszawie już was nie chcą??
http://allegro.pl/czerwony-i-bialy-dywan-chodnik-slub-wypozyczenie-i1511869648.html
tu jest za 150 dywan bialy :) skad 600 zł ludzie opamietajcie się.
za 600 zl to mozna nowy kupić. a taka szmate to pewnie za 50 zl
pozdrawiam
http://allegro.pl/czerwony-i-bialy-dywan-chodnik-slub-wypozyczenie-i1511869648.html
tu jest za 150 dywan bialy :) skad 600 zł ludzie opamietajcie się.
za 600 zl to mozna nowy kupić. a taka szmate to pewnie za 50 zl
pozdrawiam
Zabawne jest to forum :)
~monika Biała droga na molo to nie jest dywan :) To bardzo dobrej jakości materiał odpowiednio przymocowany ( nie da rady się zaplątać :)
Pierwsze zdjęcie pokazuje dywan, tyle że w kolorze czerwonym.
~weronika Nie wiem gdzie znalazła Pani informacje na temat ceny białej drogi ( 200 zł. ) ale na pewno nie u mnie.
Jeśli Panią stać na prawie 40 m białego dywanu to bardzo dobrze. Moi klienci jednak wybrali materiał.
~monia Na wskazanej aukcji to nie jest prawdziwy dywan. Bardziej przypomina chodnik lub inny materiał. Na innych aukcjach nazywają dywanem cienki welur także trzeba uważać, jeśli zamawiają Państwo „dywany” z allegro.
Z pozdrowieniami dla tajemniczych Pań :)
~monika Biała droga na molo to nie jest dywan :) To bardzo dobrej jakości materiał odpowiednio przymocowany ( nie da rady się zaplątać :)
Pierwsze zdjęcie pokazuje dywan, tyle że w kolorze czerwonym.
~weronika Nie wiem gdzie znalazła Pani informacje na temat ceny białej drogi ( 200 zł. ) ale na pewno nie u mnie.
Jeśli Panią stać na prawie 40 m białego dywanu to bardzo dobrze. Moi klienci jednak wybrali materiał.
~monia Na wskazanej aukcji to nie jest prawdziwy dywan. Bardziej przypomina chodnik lub inny materiał. Na innych aukcjach nazywają dywanem cienki welur także trzeba uważać, jeśli zamawiają Państwo „dywany” z allegro.
Z pozdrowieniami dla tajemniczych Pań :)
Jak już napisałam… Biała droga na molo to nie jest dywan drogie Panie :) ani fizeliza.
Fizelina w takich plenerowych warunkach po jednym przejściu gości wyglądała by bardzo niekorzystnie.
Fizelina w takich plenerowych warunkach po jednym przejściu gości wyglądała by bardzo niekorzystnie.