Widok

Biedroń w Gdyni - nie chcemy go!

Śródmieście Temat dostępny też na forum:
Biedroń - Dzisiaj swoim wizerunkiem i samą obecnością popsuł wielu Rodzinom wspaniałą rowerową imprezę organizowaną przez miasto Gdynia.
Szkoda, że wybory potrafią tak negatywnie wpływać na wspaniały trójmiejski klimat.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
to napisz: "wolę w to nie wierzyć" - tak będzie przynajmniej szczerze i w sposób najbliżej oddający stan rzeczy.
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Poznałem w swoim życiu wiele osób o orientacji homoseksualnej, z paroma do dzisiaj mam stały kontakt. Większość z nich nie afiszuje się ze swoimi skłonnościami, są ludźmi nad wyraz wrażliwymi, wykształconymi i zwyczajnie rzecz ujmując, porządnymi. Nie chodzą na parady, nie obściskują się ze swoimi partnerami na ulicy, nie manifestują swojego homoseksualizmu - tak jak uporządkowani moralnie heteroseksualiści nie demonstrują swoich seksualnych chuci publicznie.
Napisałaś, że znasz homoseksualistów, którzy prawidłowo wychowali dziecko i jest ono heteroseksualne. Cóż mam odpisać? Że nie wierzę? Że wierzę? To teza absolut - napisanie, że to bzdura i w to nie wierzę, zaimplikuje pytaniem "a skąd wiesz?", napisanie "och, jak to cudownie" będzie stało w opozycji do mojego przeświadczenia, że dwoje ludzi o zaburzonej seksualności nie potrafi w prawidłowy osób zapewni dziecku ojca i matkę.
Mógłbym równie dobrze napisać, że znam przypadki, w których dwoje homoseksualistów wychowywało dziecko, które było następnie seksualnie przez nich wykorzystywane...i jak to brzmi?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Halewicz musisz znać nieźle porytych ludzi bo ja znam kilku gejów i lesbijki, w tym te które wychowały wyżej wymienioną dziewczynę i są to świetni ludzie, najbardziej spokojni i zrównoważeni wsrod wszystkich jakich znam. Napewno bardziej zrównoważeni niż niejeden katolik czy idealny hetero tatuś lub mamusia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Znam dziewczynę ktora była wychowywana prze lesbijki. Wyrosła na hetero i do tego o nadwyraz fajnym charakterze, fajnych wartościach i nie mam tej osobie kompletnie nic do zarzucenia.

Druga sprawa że homoseksualizm występują wśród wielu gatunków zwierząt. Ot, pingwin na przykład. Samica służy tylko do odbycia stosunku i "urodzenia" jaja, dalej oddaj je samcowi który wysiaduje je i wychowuje z innym samcem. Takich przykładów jest mnóstwo. Też jesteśmy zwierzętami i może ktos tego nie rozumieć ale inne gatunki też zostały obdarzone rozumem i uczuciami co nie raz zostało udowodnione.
Jaka fajna propaganda.
Wolałabym, żebyś jednak konkretniej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Stvoriczko, drogę od "pedała do pedofila" masz opisaną na http://www.indp.ugu.pl
Znajdziesz tam też odpowiedź naswoje argumenty z wikipedii.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
boją sie tylko pod prysznicem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
"dzis pedały, jutro pedofile"
dziś koło, jutro Kołobrzeg.
dziś ołów, jutro ołówek.
dziś kosz, jutro koszula.
Tak, masz rację, przekonałeś mnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie mam dzieci. Gdybym miała (i musiała je oddać) chciałabym żeby było wychowywane przez osoby rozsądne, odpowiedzialne i takie, które byłyby zdolne je pokochać. To są główne cechy, którymi bym się kierowała przy podobnym wyborze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Manson, wzruszyłam się. Chlip, chlip ;)
No wiesz pivo, z drugiej strony, coraz więcej kobiet woli być z innymi...kobietami. I co my faceci, mamy na to powiedzieć?? Rewolucja seksualna nadciągaaaaaaaaaaaaa! :D
dzis pedały, jutro pedofile, potem inne zboczenia,przyklaskujcie dalej tolerancyjni ,Halewicz 100% poparcia,a swoja droga jak Wam kobietki nie przeszkadza ze mimo tylu wysiłków na zwabienie samca wybiera on owłosiona pupę bied.... niźli Wasze piękne ciało???
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
No ja przepraszam ale ja w obronie damy = Stwora ???
Przenigdy !!!
Jak ktoś ma zębiska, parzydełka i gruczoły jadowe to się samym sobą przed każdym obroni bez żadnej obcej pomocy.
Ja chciałem tylko stanąć po tej samej co Stwór stronie, tak trochę za jej pleckami, po lewej stronie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ależ czasem trzeba wymienić odmienne zdania, wejść z polemikę, trochę na miecze powalczyć - faceci tak mają;) Każdy chce być alfą, a nie betą. Biedroń i jemu podobni, niech sobie żyją, byle zdala od mojego zada.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
A co to za przepychanka! Spokój mi tu! :)A co do Pana Biedronia - facet mnie trochę irytuje i z tego co wiem, to środowiska homoseksualistów zaczynają się powoli od niego odcinać. A co do samego homoseksualizmu - niech każdy robi, to co chce, byle nie szkodził innym! O!
Przezorny zawsze ubezpieczony.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
To trzeba było od razu napisać, że stajesz w obronie damy! O_O
Z potrzeby zajęcia stanowiska po stronie Stwora.
Lubię ją.
Ma fajnie zryty beret.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Skoro nie wzbudza emocji, to skąd ta potrzeba odpisywania? Ja jestem tak wyluzowany, jak rzadko kiedy:) Wyluzowanie postępuje z każdym postem.
???
Naprawdę masz wrażenie, że to we mnie wzbudza jakieś emocje?
Zluzuj.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
No już się nie wkurzaj tak:) Czasem trzeba kopię skruszyć, bo pajęczyną oblezie i mchem porośnie. A tak już kawy popołudniowej nie musisz pić.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Hydepark

Jest jakiś skup niepotrzebnych części do maszyn? (3 odpowiedzi)

Zgromadziłem trochę niepotrzebnych części, które gdzieś tam kupowałem do wykonywania napraw i się...

Biżuteria jako prezent? (45 odpowiedzi)

Hej, szukam prezentu dla koleżanki i widziałam ostatnio w sieci firmę, która robi dość unikatową...

Kawa czy Herbata - rano (237 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry