Widok

Bieganie rano - dobre na pobudkę

Poranne bieganie jest dobre, żeby przebudzić się i isc do pracy w dfobrej formie. co o tym myslicie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No pewnie, że tak! W ogóle ruch to zdrowie, ale przed każdym treningiem (nawet, jeśli to bieganie) polecam rozgrzewkę. Wystarczy stretching, trochę rozciągania...Pamiętam na takim blogu physio profit było info na temat ćwiczenia przed treningiem i tego jak zapobiegać kontuzjom i urazom. Bieganie rano- super sprawa! Byle bezpiecznie ;)
A ja polecam do biegania dobre buty, których najwięcej jest na stronie: http://air-max.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak. Ale dobrze jest po przebudzeniu zmysłów, które budzą się wcześniej od stawów i ścięgien wykonać gimnastykę najlepiej jeszcze w łóżku czyli" przeciągania ramion tzw wkręcania żarówek, podciągania kolan do klatki piersiowej ,skręty bioder. Osobiście nie mogę patrzeć na biegaczy którzy biegają w 'rajstopach ' w zimne ranki ;0

Inne tematy z forum Zdrowie

Problem z osiągnięciem pełnej erekcji (6 odpowiedzi)

Piszę to anonimowo, bo w przeciwnym wypadku nigdy bym się na to nie odważył. Od jakiegoś czasu...

Łóżkowe problemy u młodego mężczyzny (14 odpowiedzi)

Mam 19 lat, od jakiegoś czasu mam wraz z partnerką łóżkowe problemy. Mamy za sobą seks oralny...

Wrażliwa skóra twarzy (56 odpowiedzi)

Jaki żel do mycia twarzy skóra wrażliwa będzie najlepszy? A może coś innego np.jakieś mleczko?...

do góry