Widok
Podawaj mu jak najwiecej do picia, moze byc herbatka jesli ja woli, zeby sie nie odwodnil. Masz moze jakis priobiotyk na oslone brzuszka? Lacido baby albo cos w tym stylu jesli tak to podaj 2 razy dziennie. To moze byc jelitowka (ostatnio przechodzilam razem z corka) jesli goraczka jest wysoka (powyzej 38st) to radzilabym wizyte u lekarza.
przerabiałam to w zeszlym tygodniu
najlepiej dieta marchewkowo-ryzowa
orsalit czy cos podobnego
ors 200 hippa mozesz kupic
jakis osłonowy oczywiscie
duzooooooooooo pic,jesc nie musi a jak nie bedzie pic to do szpitala na kroplówke
a to co nam pomaga od zawsze to bobovita po 4 miesiacu
jablka i dojrzale jagody i zupka marchewkowo-ryzowa
[/url]
[/url]
najlepiej dieta marchewkowo-ryzowa
orsalit czy cos podobnego
ors 200 hippa mozesz kupic
jakis osłonowy oczywiscie
duzooooooooooo pic,jesc nie musi a jak nie bedzie pic to do szpitala na kroplówke
a to co nam pomaga od zawsze to bobovita po 4 miesiacu
jablka i dojrzale jagody i zupka marchewkowo-ryzowa

ja bym jajek w zadnej postaci nie podawala, lepiej jakies kluski, kopytka, czy inne takie, kaszka ryzowa itp, ryz z jablkami nawet lepszy sam chleb z maslem
mysle ze slodzic mozesz, chyba ze to troche dluzej potrwa to lekarz powie Ci jaka diete.
podaj marchwianke lub smekte (sama jest okropna ale z soczkiem czy jogurtem,serkiem wanilinowym) i duuuzo picia, sa w aptece tez plyny nawadniajace z elektrolitami, choc smak ich parszywy...ale mozna na saszetki kupowac
teraz duzo jest jelitowek :(
mysle ze slodzic mozesz, chyba ze to troche dluzej potrwa to lekarz powie Ci jaka diete.
podaj marchwianke lub smekte (sama jest okropna ale z soczkiem czy jogurtem,serkiem wanilinowym) i duuuzo picia, sa w aptece tez plyny nawadniajace z elektrolitami, choc smak ich parszywy...ale mozna na saszetki kupowac
teraz duzo jest jelitowek :(
a jak wygladała ta biegunka - jedna luźna kupka czy kilka - jesli kilka to nie dawabym jajka
moze kisiel - taki domowej roboty z maki ziemniaczanej
jesli masz mrozone jagody to zrób na jagodach - jagody swietnie reguluja brzuszek sa dobre zarówno na biegunki jak i na zapracia
jak młody miał biegunke i nie chciał jesc to pediatra powiedziała ze jesc nie musi najwazniejsze zeby pił wiec dawaj mu ta herbate
dobrym sposobem jest tez podawanie paluszków - paluszki maja sól a wiec to co dziecko wydala przy biegunce a po nich dziecko chce pić
moze kisiel - taki domowej roboty z maki ziemniaczanej
jesli masz mrozone jagody to zrób na jagodach - jagody swietnie reguluja brzuszek sa dobre zarówno na biegunki jak i na zapracia
jak młody miał biegunke i nie chciał jesc to pediatra powiedziała ze jesc nie musi najwazniejsze zeby pił wiec dawaj mu ta herbate
dobrym sposobem jest tez podawanie paluszków - paluszki maja sól a wiec to co dziecko wydala przy biegunce a po nich dziecko chce pić
PICIE !!!
wez strzykawke od nurofenu + woda w sloiczku i go pój przez zabawe
ja brałam mlodą nawet na parapeti podawal tą strzykawą pice
odwodnienie jest niebezpieczne
nie dawaj nic owocowego bo to napedza jelita
tylko napar z suszonych jagód(kupisz w aptece) jesli o owoce chodzi, zrob na nim kisiel
MUSI PIC
wez strzykawke od nurofenu + woda w sloiczku i go pój przez zabawe
ja brałam mlodą nawet na parapeti podawal tą strzykawą pice
odwodnienie jest niebezpieczne
nie dawaj nic owocowego bo to napedza jelita
tylko napar z suszonych jagód(kupisz w aptece) jesli o owoce chodzi, zrob na nim kisiel
MUSI PIC