Widok

Bilbo

Zmutowanym Blasterem w platformę Unixową? No coś Ty?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Właśnie 2 metry obok...

Zwierz rzuca Stworkiem... czy na odwrót....W każdym razie jest tam kołdra...teraz też pióra

Tak...

blurp

przechodzimy

Mixer

już hamujemy

Stworku

Moje, moje, moje błędy! uwielbiam je , hołubię i radośnie popełniam.Klawiatura niestety to nie mój żywioł

Kiwdul

Może nie uwieżysz, ale strasznie mi ciebie brak.Bez ciebie zapanował tu przerażliwy spokój i stagnacja.Twój klinowaty kolega prawi banały i nie zna najwidoczniej prawdy o twoim zachowaniu np w herbaciarni czy o wyzywaniu dziewczyn o połowę od ciebie młodszych od kur.., tylko dlatego , że nie zareagowały entuzjazmem na twoje obmacywanie.Tak , tak stare dobre czasy...Dla niego jesteś wierny i wspaniały, może dlatego że nie ma piersi.
Ale wracając do tematu, jesteś mi tu niezbędny , bo nikogo innego nie mogę na razie z czystym sumieniem zaatakować, nawet twojego kumpla, który działa przecież powodowany fałszywymi przesłankami.Jesteś jedynym prawdziwym ............, którego bez wachania i z radością tłamszę.Więc wróć mój ulubieńcze, mój posągowaty idolu!Wróć do nas mój Lessie.
Zrobione!Teraz znasz moje uczucia.Kości zostały rzucone , nieważne do czyjej miski...

Akasza

Gdzie jesteś krwiożercza Lady?

Aube

...bo ty jesteś gorącą kobietą o ognistym temperamencie...ale to tylko zbieg okoliczności...

Blurp, ha ha!

Dlaczego kobieta rodem ze średniowiecza, w czasie napięcia przedmiesiączkowego gotuje smołę w pięciu garnkach?

-Zawżdy BO TAK!!!

Aube

oddał jej?
Przecież to się może przyśnić.... Sen zaczynałby się zapachem róży i plamą czerwieni. Plama w miarę wyostrzania się obrazu przekształciłaby się w piękny kwiat róży. Krótka chwilka, by móc docenić wszystkie zachwycające szczegóły i obraz zaczyna się oddalać. Powoli w kadr wchodzi łodyga... pierwsze liście....sekatory... SEKATORY!!!! Nagle zaczyna dziać się coś dziwnego. Tło oddala się dalej, ale krzak róży zaopatrzony w sekatory zaczyna powoli się przybliżać. Przybliża się coraz szybciej... Tło zaczyna coraz szybciej i coraz bardziej niestabilnie się oddalać. Mimo to dystans pomiędzy kamerą a krzakiem róży wciąż sie zmniejsza. Krótka chwila, kiedy po ostrzach sekatorów przebiega promień światła i zostaje rozcięty na pół... Potem plama czerwieni, jak na początku, choć tym razem to chyba nie kwiat róży. Potem ciemność.

marta

zadne mi tu " i nie tylko" :)
juz po wakacjach i nie rozrabiac ;)

Ps.dziekuje za podrowienia :)

Stworek

slusznie ...
dobre sredniowieczne wzorce
proponuje jeszcze nagotowac smoly i lac na lby dzielnych wojownikow ;)

fate

oj ...
bo jeszcze sam w to zaczne wierzyc ;)

pierwszy sekretarz zabójcy z urzędu

milczenie jest złotem, ale nie wszystko złote co się świeci.. :)

fate!!

Jak to nie telepatia!telepatia jak najbardziej!Ale jest też jeden antytelepat, który na moje machanie do monitora(dobra, może to nie jest normalna reakcja na "FATE"ale co tam:)zareagował buntem i wyłączył mi komputer.Tak.Wszyscy kochają Maćka...Myślałam, że chociaż mail będzie fajny i długi, ale się rozczarowałam:P
A HP mi się bardzo nie podoba-za duzo piszą i mi się długo sprawdza czy byłaś:)No i nie czytam, bo po co:)Lektury do matury a nie hajdparki mi w głowie(AKURAT!)A Ty wiesz, że się zapisałam na kursy przygotowawcze?Na pierwszych trzech będę na pewno, bo zwracają kasę jak się zrezygnuje:)))))-mam nadzieję, że się spotkamy w październiku.Albo i wcześniej-o ile do mnie przyjedziesz!Chociaż Ty się pewnie uczysz:P Stęskniłam się za Tobą, a Ty mi DUPO:P nawet listu nie napiszesz.Nie to nie.To ja napiszę;)))żartuję-nie obawiaj się.Uczyć się trza(kocham ten tekst:))Ucałuj mamusię pisz i kochaj mnie:))))Pa, buziaki!

PS.Pozdrowienia blurpa(też mam złudzenia optyczne i nie tylko)

fate!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

blurp

nie, ale gotujemy wodę w pięciu garnkach ;)

a ja już muszę iść...

...wola Mamusi ^_^

O waleczności roślin.

Moja mama niecnie zaatakowała krzak róży sekatorem.
Oddał jej.

Ojej!

Blurp sie do mnie odezwał!
juz ja się znam i nie daję się nabrać na "złudzenie optyczne"
nie ze mną te numery...

Fate

to zludzenie optyczne ;-)

To jest tylko zbieg z okoliczności...

..ale trzy dni temu u mnie w bloku był pożar i był ostry odwyk od inetrnetu ...

Inne tematy z forum Hydepark

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Grajdołki (162 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry