Widok
Z pamiętnika Kuratora
15 września 2003r.
Dziś rano słońce wbrew zapowiedziom nie wstało w krwawym blasku. Zaszło też jakoś tak niepozornie.
Szary dzień, szarzy ludzie w zaułkach i na ulicach. To oni stanowią większość, więc cały świat musi być szary.
Właśnie dlatego mówi się, że ogól stanowi normę. Jednostki niedopasowane muszą zniknąć lub zostać wchłonięte. W dobrym i złym tego słowa znaczeniu.
Jesteśmy tylko ludźmi.
Dziś rano słońce wbrew zapowiedziom nie wstało w krwawym blasku. Zaszło też jakoś tak niepozornie.
Szary dzień, szarzy ludzie w zaułkach i na ulicach. To oni stanowią większość, więc cały świat musi być szary.
Właśnie dlatego mówi się, że ogól stanowi normę. Jednostki niedopasowane muszą zniknąć lub zostać wchłonięte. W dobrym i złym tego słowa znaczeniu.
Jesteśmy tylko ludźmi.
Nomenklatura komunistycznego obiektywizmu. I sekretarz jakiś tam.Lub tez : obiektywizm stosowany.Myśląc o "zezie"
Starsi czytelnicy, wiekiem starsi czytelnicy tej strony zapewne domyslą się jaki to telewizyjny program mam na myśli.
Obserwuje te wasze poczynania i dziwie się takim czupurnym czubeczkom(od ptaszka takiego maluśkiego), jak Mixer czy Plk.Kiszczak(dużo by tu wymieniać), i innym się dziwie podającym się za wyrocznie Światowida chyba ) Dziwie się też paru osobom piszącym do was.Tym hakerom i K.NN.Wszyscy niemądrzy jestescie..Ale ich nie ganie;żal mi tylko ich, ale was(Mixery, meleksy, zabójcy itd itp) , a nie ich , a właśnie was wysłałbym na Sybirek-by odmroziły się wasze pachnące tyłeczki.Bo uważacie uparcie, że one pachną, a ja tu czuje straszny smrodzik.Staram się delikatnie pisać )
Zauważyłem też manipulacje cenzorskimi uprawnieniami, wyżej wymienionego Mixera-zmienia on -na szczęście swoje -wpisy.Ale co może stać sie wkrótce? Jedynie takie indywidua wiedzą dobrze.Ja sie tylko domyślam.
A więc wy inni nie przyznawający się do wymienionych -uważajcie na zmienne wpisy i ludzi zaatakowanych agnocytyzmem.
Dobranoc mlodzieńczy i dziewczyny.
Obserwuje te wasze poczynania i dziwie się takim czupurnym czubeczkom(od ptaszka takiego maluśkiego), jak Mixer czy Plk.Kiszczak(dużo by tu wymieniać), i innym się dziwie podającym się za wyrocznie Światowida chyba ) Dziwie się też paru osobom piszącym do was.Tym hakerom i K.NN.Wszyscy niemądrzy jestescie..Ale ich nie ganie;żal mi tylko ich, ale was(Mixery, meleksy, zabójcy itd itp) , a nie ich , a właśnie was wysłałbym na Sybirek-by odmroziły się wasze pachnące tyłeczki.Bo uważacie uparcie, że one pachną, a ja tu czuje straszny smrodzik.Staram się delikatnie pisać )
Zauważyłem też manipulacje cenzorskimi uprawnieniami, wyżej wymienionego Mixera-zmienia on -na szczęście swoje -wpisy.Ale co może stać sie wkrótce? Jedynie takie indywidua wiedzą dobrze.Ja sie tylko domyślam.
A więc wy inni nie przyznawający się do wymienionych -uważajcie na zmienne wpisy i ludzi zaatakowanych agnocytyzmem.
Dobranoc mlodzieńczy i dziewczyny.
Bardzo Ciekawy Czytelniku
Antrakt i końcówka może wcale nie są logicznie powiązane. Czy muszą być?
Nie chcę wracać do napisanych słów. Jestem tu i teraz, bo istnieje wyłącznie "TERAZ". To dziś. A jutro będzie wprost odwrotnie albo jeszcze inaczej.
Brak obiektywizmu.
Zarzucam wam...obrońcy i agresorzy
...i sobie też.
{w nawiasie wyłączającym Bagginsa z rachunków }
Któs tu poczuwa się zaszczuty????
Któś, kto sam zachowuje się jak boski cenzor zdegradowany przez pamiętliwego Boga do funkcji regionalnego krytyka.
... Tak, trudno to zrozumieć i dostrzegam wszędzie sklonnosc do brania rzeczy doslownie, niechęć do skonstatowania faktu...
Co zreszta jest oczywiste, trudno, żeby po drugiej stronie kabla interpretowac wydźwęk słów współrozmowcy czy bawić się w analizę słowotwórczą.
Przypowieść biblijna poniżej jest jak stara prawda powtarzana miliony razy. Błyszcząca jak lustro od wyświechtania słów. Błąd powielany w 6 miliardach egzemplarzy.
Do końca świata i o jedeń dzień dłużej.
Nie chcę wracać do napisanych słów. Jestem tu i teraz, bo istnieje wyłącznie "TERAZ". To dziś. A jutro będzie wprost odwrotnie albo jeszcze inaczej.
Brak obiektywizmu.
Zarzucam wam...obrońcy i agresorzy
...i sobie też.
{w nawiasie wyłączającym Bagginsa z rachunków }
Któs tu poczuwa się zaszczuty????
Któś, kto sam zachowuje się jak boski cenzor zdegradowany przez pamiętliwego Boga do funkcji regionalnego krytyka.
... Tak, trudno to zrozumieć i dostrzegam wszędzie sklonnosc do brania rzeczy doslownie, niechęć do skonstatowania faktu...
Co zreszta jest oczywiste, trudno, żeby po drugiej stronie kabla interpretowac wydźwęk słów współrozmowcy czy bawić się w analizę słowotwórczą.
Przypowieść biblijna poniżej jest jak stara prawda powtarzana miliony razy. Błyszcząca jak lustro od wyświechtania słów. Błąd powielany w 6 miliardach egzemplarzy.
Do końca świata i o jedeń dzień dłużej.
... Byłeś bity w dziećiństwie? Miałeś ojca sadystę?
Ciekawą rzeczą jest to, że najczęściej porównując się z innymi nasza ocena wypada korzystnie dla nas, nawet wtedy, gdy ktoś odniesie sukces, którym my nie możemy się poszczycić.
A TY?
Za kogo się uważasz maleńki omnibusie?
Stronniczy bladolicy pewniaczku za klawiaturą.
Za kolejnego Mentata? Będziesz prawić o jedynych obiektywnych prawdach? Tu już jest jeden Mentat. Wystarczy nadto.
Widzisz źdźbło w oku brata
swego, a belki w oku własnym nie dostrzegasz?
PS. I tak umrzesz!
A TY?
Za kogo się uważasz maleńki omnibusie?
Stronniczy bladolicy pewniaczku za klawiaturą.
Za kolejnego Mentata? Będziesz prawić o jedynych obiektywnych prawdach? Tu już jest jeden Mentat. Wystarczy nadto.
Widzisz źdźbło w oku brata
swego, a belki w oku własnym nie dostrzegasz?
PS. I tak umrzesz!
A cenzorek z godna podziwiu dwulicowoscia,pozostawia log bez mian z takimi wpisami jak kiszczaka,czy tez wczesniejszych osobek.
Nie potrzebnie sie dziwie, przeciez i on jest w to zaangazowany, wiec jaki tu ma byc obiektywizm? Jaki hyde park?AAAA park mixerow, asystentow, urzednikow, kuratorow , kiszczakow i innych trzymajacych sztame...No tak, zapomnialem o tym specyficznym obiektywizmie.Przepraszam szanowne towarzystwo.Aby nie bylo niedomowien-to ironia.Smutna.
Kiszczak,syn kiszczaka? no tak,teraz sie nie dziwimy :-)
Moge ci podpowiedziec chlopcze, ze Kiwi kazdego dotyka, bez wzgledu czy ma piersi, wyrostki, czy tez mleczne wymiona(myslimy tu o krowkach i innych zwierzatkach), i bez wgledu jaka ma plec.-jesli kogos poznaje i zaczyna go ta osoba ciekawic -dotknie ją, lecz na pewno nie tak, jak sobie to w tym chyba chorym umysle wyobrazasz.Kazdy kto go zna i sie przeszedl choc paredziesiat krokow obok niego, wie ze gdy lubi nas-wchodzi na te osoby-ale to niezamierzenie.Czasem to denerwujace, dlatego stara sie isci od strony ulicy, gdy jest z kims mu bliskim, aby nie wepchac go pod przejezdzajace pojazdy.Taka ma w sobie energie od bardzo dawna, ty chyba wowczas byles w kazdych wymiarach mniejszy niz teraz jak on juz taki byl :-)
Jesli ktos go psychicznie odrzuca- Kiwi oddala sie, jakby wypycha go od siebie ta osoba.Dziwnie to moze brzmi-ale taka jest prawda.
Wszelkie erotyczne, czy tez sexulane podejscie do tego pseudo problemu Kiwdula-swiadczy o bardzo "wielkiej" dojrzalosci psychicznej, czy tez emocjonalnej piszacych i mowiacych o tym.
Tak, latwo jest posadzac.Nie zauwazylismy jeszcze aby ktos go przeprosil.A juz nie jednokrotnie bylo widac jak on to robil.
Ale o czym my tutaj piszemy?hę ?
Wy i tak wiecie lepiej.
Jesli ktos go psychicznie odrzuca- Kiwi oddala sie, jakby wypycha go od siebie ta osoba.Dziwnie to moze brzmi-ale taka jest prawda.
Wszelkie erotyczne, czy tez sexulane podejscie do tego pseudo problemu Kiwdula-swiadczy o bardzo "wielkiej" dojrzalosci psychicznej, czy tez emocjonalnej piszacych i mowiacych o tym.
Tak, latwo jest posadzac.Nie zauwazylismy jeszcze aby ktos go przeprosil.A juz nie jednokrotnie bylo widac jak on to robil.
Ale o czym my tutaj piszemy?hę ?
Wy i tak wiecie lepiej.