Widok
NIE POLECAM my stosowaliśmy bardzo długo i nie dawała nic, poza tym przy braniu antybiotyku nie zadziałała osłonowo i dzieciątko moje dostało grzybicy, męczyłam się później z nystatyną. Jak się potem okazało- bo zaczęłam drążyć temat czemu nie uchroniła przed zakażeniem- jest ona słaba, bo ma tylko około sto milionów bakterii. Polecam za to rewelacyjny dicoflor 30 - również dla alregików, ale nie tylko, działa rewelacyjnie, mała jest spokojniejsza, zaczęłam podawać go po tym jak biogaia nie zadziałała i myślę, że te kultury bakterii bardzo przyspieszyły odbudowę flory po antybiotykoteriapii u mojego słoneczka.
Dicoflor to chyba jeden z najbardziej przebadanych leków tego typu dla niemowląt i ma w każdej dawce 3 miliardy bakterii a nie 100 milionów
Pamietać należy jednak , że każde dziecko reaguje inaczej , to są jedynie moje spostrzeżenia u nas :)
Dicoflor to chyba jeden z najbardziej przebadanych leków tego typu dla niemowląt i ma w każdej dawce 3 miliardy bakterii a nie 100 milionów
Pamietać należy jednak , że każde dziecko reaguje inaczej , to są jedynie moje spostrzeżenia u nas :)
Jak widać, co mama to opinia. Ja stosuje BioGaię i widzę znaczną poprawę. Owszem, nie jest najtańszym lekiem na rynku, ale możecie zamówić bezpłatną próbkę na ich stronie i sprawdzić jak Wasza pociecha się po nich zachowuje. Jeśli działa nie warto oszczędzać moim zdaniem, podstawa to ulżyć w cierpieniu naszej małej istotki.