Widok

Bioparox- gdzie kupić?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny pomóżcie.
Jestem w 18 tyg ciąży i potwornie męczy mnie kaszel. Byłam wczoraj u lekarza, osłuchowo czysto, gardło czerwone. Lekarka mi powiedziała, że pomógłby mi Bioparox, ale.......jest wycofany. Co prawda wspominała, że w niektórych aptekach można jeszcze ten lek dostać, ale nie wie gdzie. Czy wiecie może coś więcej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bioparox nadal aktualne data ważności 2016r.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy mam rozumiec, ze do odstapienia- jaka jest cena interesuje mnie ten lek- jako jedyny pomagal mojemu synowi
odradzam bioparox i ciesze się ze go wycofali. Mój syn miał skutki uboczne w postaci tachykardii....
Bylabym wdzieczna za odsprzedanie leku. Meczy mnie zapalenie garla od tygodnia. Czekanie na przesylke kolejne 4 dni juz mi sie nie usmiecha. Prosilabym o kontakt mailowy joanna_starnawska@op.pl
od innych leków może dostac biegunki poczytaj na syropkach dla dzieci które są bez recepty ile tam skutków ubocznych i jakoś nikt ich nie wycofuje ;)
a co do Bioparoxu rozmawiałam niedawno o nim z lekarzem i sam powiedział że był skuteczny i tani. Do tego po zakupie opakowania leczyły si,e nim całe rodziny, wystarczyło tylko wyparzyć końcówki, dlatego si,ę go pozbyli z Polski. Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę ;) słowa mojego lekarza
Ja też byłam zadowolona. Jakieś gardłowe problemy leczyłam Bioparoxem i w miarę szybko było ok. Szkoda że go już nie ma.
to tak jakby lekarze nie brali "prezentow" od przedstawicieli i nie pisali tylko preparatow jednej firmy
jotka w ciąży i poporodzie polecam produkty prenalen
http://www.prenalen.pl/nasze-produkty
sama często z nich korzystałąm, są na naturalnych składnikach, dozwolonych w ciąży i w czasie karmienia :)
aaa i nawet w rossmanie są :D
ja właśnie dostałałam locabiotal w irlandii na recepte, skład to fusafungine 25 mg for 2.5 ml i poza tym excipients
witam czy mozna kupic bioparox??
podobno został wycofany
W Polsce od kilku lat niedostępny.
poszukuję, czy jeszcze posiadasz ?
Bardzo potrzebuję tego leku. Prosze o kontakt. Tel 506668240
Bardzo potrzebuję tego leku! Proszę o pomoc! Tel 506 668 250. rachwalbeata8@gmail.com
witam jestem bardzo zainteresowana kupnem bioparoxu jeśli jest aktualny to proszę o kontakt boonia64@gmail.com
witam, bardzo potrzebuję tego leku. od miesięcy walczę z przewlekłym duszącym kaszlem. zawsze mi pomagał, nie rozumiem, dlaczego wycofano coś co było dobre i w zamian żadnego zamiennika...
kontakt askab33@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
niestety, tam już też jest niedostępny
Witam jeśli ktoś ma ten lek do odsprzedania lub wie w jakim kraju można jeszcze go kupić to proszę o info na 13kukus@wp.pl
Najlepszy lek na gardło!!!!!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry