Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Coś wspaniałego! wątek zamknięty Zaskakująco smaczne połączenia składników nie zawierających produktów...
~Uwielbiam sałatki
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 25 sierpnia 2017

Pychotka! wątek zamknięty Tutaj w Galerii naleśnik z twarogiem zawsze pyyyyycha! w przeciwieństwie do...
~Dorisss
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 sierpnia 2017

Super obsługa wątek zamknięty Super obsługa i bardzo smaczne jedzenie w porównaniu do fast foodów
~bezglutenowa
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 23 czerwca 2017

rozczarowana wątek zamknięty Jestem bardzo rozczarowana jakością jedzenia. Fakt że przed 12 to wcześnie...
~anonim
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 19 września 2016

marna obsluga wątek zamknięty Zamowilam danie. Pani poqiedziala, ze bedzie trzeba poczekac okolo 7 min....
~anna
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 30 marca 2015

miła obsługa wątek zamknięty Czekając na moje ulubione placki ziemniaczane (pod warunkiem, ze nie sa...
~Natalia
-

dodano: 9 grudnia 2014

Nieswierze potrawy wątek zamknięty Niestety ten BioWay pozostawia wiele do życzenia. Właśnie skończyłam jeść mój...
~Marta
-

dodano: 4 sierpnia 2014

iga - opinia wątek zamknięty Chciałabym polecić innym bar Bioway w Galerii Bałtyckiej. Zauważyłam że jest...
~iga
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 28 marca 2013

Kamila - opinia wątek zamknięty Widać, że obsługa jest nowa, ale bardzo sympatyczna i uprzejma. Chodzę tam...
~Kamila
-

dodano: 25 marca 2013

Przyjezny - opinia wątek zamknięty Pierwszy raz jadłem w tym lokalu i określam, iż bardzo miła obsługa potrawy...
~Przyjezny
-

dodano: 23 marca 2013

wiele się zmieniło... wątek zamknięty Kiedyś byłem stałym klientem, ale teraz bywam rzadko, niestety w ostatnim...
~Adam Ćwikun
-

dodano: 17 marca 2013

Beata Sandomierska - opinia wątek zamknięty Chciałabym się podzielić moimi dobrymi wrażeniami z korzystania z usług...
~Beata Sandomierska
-

dodano: 11 sierpnia 2012

wstyd wątek zamknięty szkoda wchodzić, naprawdę. zwłaszcza nie polecam ludziom z małymi dziećmi,...
~cierniach
-

dodano: 3 sierpnia 2012

Jestem na tak... wątek zamknięty Nie mam żadnych zastrzeżeń.. Tortilla meksykańska, pyszna. Spróbowałam też...
~DC
-

dodano: 17 lipca 2012

Nie polecam! wątek zamknięty Jedzenie niesmaczne, mało, wysokie ceny. Jeszcze nie trafiłam na nieuprzejmą...
~Emi
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 27 lipca 2011

Oj zmieniło się... wątek zamknięty Kiedyś lubiłam to miejsce, bo wiedziałam, że mogę liczyć na dobre jedzenie....
~Jolanta
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 1 sierpnia 2010

co się stało z jedzeniem??? :( wątek zamknięty Jestem stałym klientem. Przykro mi to stwierdzić, ale jakość jedzenia...
~Ela
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 5 lipca 2010

chyba sie od zeszlego roku zmienila sie obsluga... wątek zamknięty green way o co codzi z tymi cenami sa przebie o jakies 30% wiecej niz w...
~z
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 16 kwietnia 2010

niespotykanie miła obsługa :D wątek zamknięty Bary tej sieci chyba wszyscy znają lub prawie wszyscy więc nie będę pisać o...
~Iwona
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 1 sierpnia 2009

polecam!!! wątek zamknięty Witam, jestem stalym klientem baru Green way . pracuje w galeri takze czesto...
~Bartek
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 10 października 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
22

22

wątków

do góry