Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Karolina - opinia wątek zamknięty Super jedzenie, zawsze świeże i smaczne. Farsze do naleśników są pyszne, a...
~Karolina
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 11 czerwca 2019

Swietna nalesnikarnia wątek zamknięty Naleśniki doskonale te wytrawne jak i te na slodko;)Wystroj swietny,bardzo...
~Magda
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 czerwca 2019

Fatalnie i drogo wątek zamknięty Naleśniki są ogromne (niepotrzebnie tak duze bo szczupłe żołądki nie spróbują...
~Rodzina z dzieckiem
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 19 kwietnia 2019

Pyszne, polecam :) wątek zamknięty Dziś znowu byłem na naleśnikach w Endorfinie. Jak zawsze pyszne i syte. Piwo...
~Rafał
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 lutego 2019

Pyszne naleśniki wątek zamknięty Bardzo miły i przytulny lokal, zaskoczyły mnie fajne kolorowe naleśniki....
~Adik
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 7 lutego 2019

Polecam wątek zamknięty Przytulny lokal z pysznym jedzeniem.Herbata zimowa z pomarancza i gozdzikami...
~Grzegorz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 23 listopada 2018

Super! wątek zamknięty Pyszne jeddzenie, ciekawy wybór dań, dla mnie ważne wegańskie. Wrócę na pewno!
~Beata
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 listopada 2018

Zdecydowanie dla rodzin. wątek zamknięty Bistro Endorfina zachęca nie tylko ciekawym wnętrzem,ale także bardzo...
~Mama 2 urwisów.
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 26 września 2018

Pyszne jedzenie wątek zamknięty Dania pyszne i cieple,porcje duze.Polecam.Wroce tam nie jeden raz;)
~Magda
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 13 września 2018

Moja pierwszy i ostatni raz wątek zamknięty W dniu dzisiejszym odwiedziłam lokal aby zjeść tam obiad. Zamówiłam: devolaj...
~Ewa
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 28 sierpnia 2018

Kolacja wątek zamknięty Byliśmy wczoraj wieczorem zjeść w endorfinie. Jedzenie bardzo pyszne. Nie...
~Joasia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 lipca 2018

Pysznie, smacznie, zdrowo wątek zamknięty Doskonałe miejsce dla rodzin z dziećmi, każdy znajdzie coś dla siebie do...
~Sebastian
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 21 czerwca 2018

świetne miesce, wspaniały klimat POLECAM wątek zamknięty Fantastyczny wystrój wnętrza ! Jedzenie na wysokim poziomie, jak w...
~Ewa
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 13 czerwca 2018

Ani bistro, ani restauracja wątek zamknięty Lokal zachęca ciekawym wystrojem. W środku naprawdę miło, kolorowo i...
~Maja 227
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 28 lutego 2018

Nie polecam wątek zamknięty Ceny mocno wygórowane zwykly bar mleczny w ladniejszej otoczce. Za tę cenę...
~Daniel
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 24 lutego 2018

Smacznie wątek zamknięty Schludnie i zdrowo , polecam
~D
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 lutego 2018

Urokliwie i smacznie :) wątek zamknięty Szerokie menu w atrakcyjnych cenach. Posiłki ciepłe, smaczne, a obsługa...
~Justyna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 stycznia 2018

Bardzo dobre jedzonko wątek zamknięty A do tego miła obsługa. Warto odwiedzić.
~Sia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 grudnia 2017

Moja opinia o bistro jest następująca: wątek zamknięty Trzymam kciuki za lokal, bo to jedyne miejsce w okolicy, w którym można zjeść...
~Bartek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 14 listopada 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry