Widok

Biura podróży

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, tak czytam o Waszych podróżach poślubnych i uświadamiam sobie, że my jeszcze niczego nie zaplanowaliśmy:) A ślub za 38 dni:) Chciałam zapytać z jakich biur podróży korzystacie? No i jakie są koszta takich wycieczek mniej więcej?:)
Pozdrawiam Was ciepło no i mam nadzieje, że Wasze miesiące miodowe będę super:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niech się krewetka zdrowo chowa, rośnie w siłę i potęgę:) I później będziesz mogła powiedzieć dziecku, że na Tenerci było:))))

nooo dokładnie... juz widziałam... ale mówiłam szczerze, no bo świat się nie zawalił, a dowiedziałam sie ze 4 tygodnie temu...

fajnie... poźniej bym odkładała, a tak młoda mamausią bede....
aczkolwiek troszke bym sobie jeszcze poszalała... no ale juz jest fasolka, teraz to juz prawie krewetka, los tak chciał i trzeba sie cieszyc

meg

oj daj spokój mila ;)))
moge i koniec kropka, lece i 2 tygodnie bede miała wszystko w tyłku... projkety rzucam innym na głowe i bede sie smazyc na słoneczku...
tylko nie mówcie mi ze opalac się nie można bo udusze!!!! ;o)))

My lecimy do Meksyku na 2 tyg. z TUI, all inclusive, placimy 13tys. Szalenstwo...no ale coz...ta podroz jest raz w zyciu. Juz nie moge sie doczekac...
Meg, w czerwcu będziesz w 3 miesiącu, a dopiero co pisałaś na forum, że gdybys wpadła to nic:) Kiedy sie dowiedziałaś?
czerwcowa....
dzieki za gratulacje, jest bo jest ciesze się, ale w sumie za rok chciałam dopiero sie starac... ale to tylko mnie utwierdziało w tym ze dobrze wybrałam i mój organizm zaakceptował mojego Tomaszka ;)))

wiem własnie ze sie nie miniemy....
czigra... nie jest szkodliwy -można latać... juz bede w 13-14 tygodniu cąży wieć luz, wczesniej trzeba uważac...

Meg1, jesteś w ciąży??????
No to chyba wogole nie powinnaś latać;)
To witaj w klubie ;) Dlatego my lecimy do Egiptu...
kuźwa mila, no to faktycznie.... ale ja tyle godzin lotu w moim stanie nie przezyłabym -nie lubie latac.. tzn -nie sparwia mi to przyjemności i zawsze prosze o miejsca przy wyjściu ewakuacyjnym bo wysoka jestm to przynajmniej nogi wyciagne

A ja się zastanawiam skąd macie tyle kasy??????????????????
Aż Wam zazdroszczę takich egzotycznych wyjazdów tak daleko.
Ja i mój Misio pracujemy, moja praca-cóż kokosów nie przynosi do tego opłata czesnego (jeszcze tylko 1), Misio to zarabia niezłą kasę,ale....
Teraz oszczędzmy na wesele, potem w kolejce jest dom, chociaż nie do końca rezygnujemy z podróży (przynajmniej nam się marzy), może Kenia lub któraś z wysp Afryki (Seszele, Mauritius), no ale zobaczymy na co będzie nas stać (jak wogóle będzie).
Wszystkim wyjeżdżającym (i tym którzy zostają w kraju) Młodym Parom, samych upojnych nocy!!!!!!!!!!!!!!!!
Jezu, Meg, my zapłaciliśmy 13000 za wycieczkę z Neckermana do Wenezueli, też all inclusive i 4*. Wylot z Berlina.
Meg, gratulacje!!!:))))))))) Jak czytam takie nowinki, to aż mi się zachciewa sprawić sobie potomka jeszcze przed ślubem, choć planowany był za co najmniej rok... A samolot nie jest "szkodliwy"?;)

Meguś ojej jak się cieszę, kurcze ... oj po pracy napisze do Ciebie maila.....

Serdeczne gratulację!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Dbaj o siebie kobitko, zazdroszcze Ci troszkę ;))))

Ps. jak bedziecie 2 tyg to się jednak nie miniemy na tej Teneryfie ;)))))
a no czyżby Czerwcowa, czyżby... ;)))

no i sama widzisz -dokłądnie raz się zyje, ja optowałam za 1 tygodniem, ale mój Tomo powiedział ze 2 i koniec kropka, poxniej bedziemy w domu siedzieć i moze po Polsce jeździc a na takich wakacjach bylismy dopiero raz (rok temu jak zaczelismy byc razem ze soba pojechaliśmy do egiptu)

więc stwierdział ze olac wszystko i wszystkich i jedziemy na całość... wiem ze to może burżujstwo... ale to w sumie podróz poslubna... i dostaniemy troche kasy od firmy...wiec całości nie płacimy...

bzuiak,
meg

Meg fju fju czyżby ???? bociankek miał Was odwiedzić??? ;)))

A pewnie raz się zyje!!!1 Jak szaleć to szaleć

Buzka
wiem... ale moj Tomo chciał All -więc za to już wiecej, chciał hoetl conajmniej 4*, to tez juz jest drozszy, bedziemy mieli wiekszy pokój -taki podwojny z tarasem i widokiem na morze -to tez juz więcje kosztuje...
taki zwykły pokoik to 8 tys, a za te luksusy które chce mój Tomo... +ponad 3 tys...

trudno- ale wiesz czerwcowa - to bedzie nas ostatni wyjazda z takimi luksusami na bradzo długo -pewne rzeczy wydazryały się w naszym życiu i pewnie prze 3-4 lata nie bedziemy mogli sobie pozwolic na takie luksusy, mielismy jechac na tydzien, a pewne sprawy zadecydowały ze jedjnak jedziemy na 2 tygodnie... na forum pisac nie bede co... ale w sumie bardzo się cieszymy...

buziak,
Meg

''meg bardzo drogo płacicie na parwdę za 11 000 wynajelibyście tam wille co najmniej na miesiąc
Dzięki wielkie dziewczyny za pomoc i rady:) Pozdrawiam
my tez lecimy z TUI za względu na wyloty... jeszcze biuro bezpieczne (ale juz nie tak bardzo-doswiadczenia z Egiptu) to Neckermann
z TUI leciemy na Teneryfe ale bardzo drogo... (hotel 4*, All Inclusive, na 2 tyg - 11 tyś) strasznie drogo, ale nasza fierma nam troszke dopłaca wieć dlatego lecimy

zalezy równiez gdzie chcesz lecieć... w jakie miejsca...

a my kupilismy sobie bilety na tanie linie i już, w zeszłym roku włóczyliśmy się w ten sposób po Włoszech - zarezerwowalismy tanie noclegi w Wenecji, Florencji i już :) również polecam ten sposób :)
do góry