Widok

Biura podróży

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, tak czytam o Waszych podróżach poślubnych i uświadamiam sobie, że my jeszcze niczego nie zaplanowaliśmy:) A ślub za 38 dni:) Chciałam zapytać z jakich biur podróży korzystacie? No i jakie są koszta takich wycieczek mniej więcej?:)
Pozdrawiam Was ciepło no i mam nadzieje, że Wasze miesiące miodowe będę super:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziekujemy sabra :)))))

Dzięki Czerwcowa.Tak sobie myślę,że Ty za 15 dni już będziesz Pani Czerwcowa!!Mi zostanie jeszcze tydzień stresów a Wy już będziecie się smażyć na słoneczku.....Oby nie przypiekło za mocno i oby pobyt się super udał.Ale ten czas szybko zleciał.Niedawno było kilka miesięcy do tych naszych wesel,a tu już dni....A ile się w międzyczasie wydarzyło...Pozdrawiamy i Was Czerwcowych.
Nesia przyjmij gratulacje i ode mnie.

Dzięki Sabra.Na początku tak radośnie tego nie przyjęłam,ale teraz jest już super.Zwłaszcza,że swoje latka już mam.To pozdrawiamy Ciebie z Truskaweczką.
Meg , Nesia ....ja wam jeszcze nie gratulowałam ...więc GRATULUJĘ ..cudowny prezent :):)Dbajcie o siebie ...ech troszku wam zazdoszczę ,ale tak pozytywnie;):):)

Super,to mnie już na maxa uspokoiłaś.Na pewno będzie dobrze.Co do Truskaweczki,to wyczytałam,że teraz jest gdzieś takiej wielkości jak truskaweczka.Dlatego tak nazywam.Zobaczę dopiero 9 czerwca niestety,ale i tak na wesele będziemy mieli dodatkowy prezent w postaci zdjęcia.
Aj no prosze...

a co do Sharmu---no to luz, nie masz sie czym przejmowac, tam hoetle sa na o wiele wyższym poziomie niż w Hurgadzie i jest zaj....ście... to jest kurort, Hurgada przy Sahrmie chowa sie głeboko pod ziemię...

super ze ten sam dzien bedzie dla nas najpiękniejszym w zyciu i przy okazji dla naszych truskaweczek ;)))

ja to na początku nazwywałam fasolką ale teraz to juz wilka krewetka ;))) hahahah

pozdrawiam Ciebie c***lutko, narzeczonego i Twoja truskaweczke

Jedziemy do Sharm El Shaikl.Czyli Półwysep Synaj.Stamtąd do Kairu jest kawał drogi i wycieczki relatywnie droższe niż z Hungardy np.Ale spoko.Mam nadzieję,że będzie ok.Na tą wodę to i tak będę uważała,szkoda,że nie będę mogła pić alkoholu,bo to podobno najlepsze na zemstę faraona.Oby i u Was miło czas zleciał.A wiesz,że ślubujemy tego samego dnia.To pozdrawiam Ciebie no i Truskaweczkę...
Nesia... myslę, ze spokojnie... ja to przeklinałam w zeszłym roku mojego narzeczonego za ten Luksor- powiedziałm ze juz nigdy w życiu na żadna wycieczke fakultatywna nie dam sie naciągnąc... oj mówię Ci by ł biedny!!! ;)))
ja to własnie uwielbiam sie byczyc i byczyliśmy sie 2 tygodnie, tylko ten jeden dzien, koszmar!!! ;)))
wypoczywaj sobie spokojnie... a nie przejmuj sie zbytnio ze wybraliście Egipt, tylko jedyne co to nie pij napoi z lodem... to wystarczy.. i nie przesadzaj z zupami, bo wiadomo ze na wodzie robione... a gdzie jedzeicie do Egiptu w jaką część??

pozdr,
meg

Meg,szczerze,to ja chcę wypocząć i wogóle nad fakultetami nie zastanawialiśy się za bardzo.Mamy delfinarium gratis,a resztę dni chcę się pobyczyć.Zwłaszcza,że też jak Ty będę w 3 mcu,to nie wiem,czy nie zaszkodzą eskapady.Wogóle się trochę boje,czy nie za pochopnie ten Egipt wzięliśmy ze względu na klimat.
Nesia, jak na tydzien-to zalezy czy chcecie wypocząć czy troszke pozwiedzac. Jak na tydzień to ja bym tylko poleciła cały dzionek do luksoru, potem Dolina królów i do tego światynia Hatrzypsut...(nie wiem jak to sie pisze) i starczy - po tej jednej wycioesczce całodziennej bedziesz miała dosyc na cały tydzien... upały nieziemskie

Dzięki Belle,my na pobytówkę i tylko na tydzień,ale o tych wycieczkach to właśnie na wakacje.pl czytałam.No i właśnie tam naczytałam się sporo sprzecznych opinii o biurze,stąd wolę rzetelne info od Ciebie ;)
wow meg!
Gratulacje!!!!!!!!!!!!!
Superancko!

hej, pomysł doskonały, jak się załatwia takie włóczenie się?
jeśli możesz to mi podpowiedz.
dzięki bardzo
Ja byłam w Meksyku w 2001 r. Koniecznie weźcie wycieczkę do Gwatemaili - TIKAL. Rewelacja!!! A jaki hotel? Riu Palace może?
Nesia byłam bardzo ale to bardzo zadowolona. Tyle, że dopłaciliśmy do 4*, ale nie słyszałam, żeby ci co mieli 3 narzekali. Na statku taki luxus, że hej. Ja byłam na " Egipt w przekroju" rejs, Kair i pobytówka w Hurghadzie. Wszystko było super. Ale jeżeli jedziecie latem na taką objazdówkę to w dolinie królów nastawcie się na temp. powyżej 40, no i telepanie do kairu pociągiem dość meczące, ale ten rejs ahhhhhh, no i mało czasu na kair, pojedzcie sobie oglądać nocne iluminacje przy piramidach (około 60 ich funtów) jak będziecie nocować w Kairze, w hurghadzie pobytówka oki, jedzonko w hotelach przepyszne. Jeżeli jedziecie tylko na pobytówkę to fakultety nie u rezydenta tylko z miejscowych biur- dokładnie to samo a połowa ceny wejdź sobie na wakacyjne forum dyskusyjne- Egipt w portalu wakacje.pl i tam poczytasz trochę fajnych rzeczy. My załatwialiśmy sobie wycieczki na miejscu u polki Sonii- na forum powinni mieć do niej nr. tel udanych wakacji w razie pytań skrobnij na maila

internetowe biuro podróży Adriatica, polecam, organizuje wyjazdy do chorwacjii, bez obaw, koszt ok. 38 euro za dwie osoby na dzień.
Bell,słuchaj,my też z Alfą teraz lecimy,please,jakie wrażenia?Bo naczytałam się na różnych forach głupot,że zmieniają hotele,że kicha z organizacją.I tak lecimy,nastawieni pozytywnie,ale ....
a my w sumie na 14 dni do turcji z 20% zniżką, bo wcześniej kupowaliśmy płacimy około 6000 (4*). Wcześniej byliśmy z alfa star w egipcie około 2800 od osoby ( bo dopłacaliśmy do 4*) bardzo zadowoleni wróciliśmy ful wypas, bardzo luxusowo- rejs nilem. A ogólnie to są oferty last minut i kupując czasem kilka dni przed wylotem można naprawdę na poziomie wycieczkę wykupić. Moja siostra zawsze tak robi, nigdy nie nażekała. Z tym, ze last minute to trzeba polować, bo mogą sprzatnąć sprzed nosa naprawde niezłą okazję. W przyszłości pewnie też to będziemy praktykować, ale teraz chcieliśmy mieć spokojnie zapewniony wyjazd bez biegania.

nio, nio... i bedzie sie na mnie wkurzałao ze nie poczekała na nie... i ono nie było tak aby oczkami popatrzec ;)))

dobra -uciekam do domku
pa

do góry