Widok

Biura podróży

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, tak czytam o Waszych podróżach poślubnych i uświadamiam sobie, że my jeszcze niczego nie zaplanowaliśmy:) A ślub za 38 dni:) Chciałam zapytać z jakich biur podróży korzystacie? No i jakie są koszta takich wycieczek mniej więcej?:)
Pozdrawiam Was ciepło no i mam nadzieje, że Wasze miesiące miodowe będę super:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Scan Holiday zostało wykupione przez TUI, ale ich imprezy są troszkę gorszej jakości, np. jeśli chodzi o opiekę na miejscu i standard bazy noclegowej. Ale nie na takich się bywało i też było cudnie - i tak najważniejsza jest pogoda, woda i urlopowy klimat:)

czesc! ja pracuje w biurze podrózy i z doświadczenia mogę polecić TUI, Neckermann i Scan Holidays. Poza tym jest jeszcze kilka biur godnych zaufania ;o)
my jedziemy z Neckermanna na Korfu, we wrzesniu jest taniej niz latem w sezonie, a nadal cieplo.
hotel ***, 2 tyg za bodajze 2200/os.

Monik, ja mam zarezerwowaną wycieczkę w TUI - stwierdziłam, że chcę być pewna jakości usług, tego że nie zostanę "wyrolowana" i niczym nie będę się musiała martwić podczas tej jednej podróży. Inne mogę sobie organizować sama;P
Niestety za usługi najwyższej jakości odpowiednio się płaci - za dwutygodniowy pobyt dla dwóch osób w Tunezji (a jest to jeden z "tańszych" kierunków) w hotelu 4* (niższy standard odpada, bo w takich krajach jest on automatycznie niższy niż odpowiednik w gwiadkach polskich) to koszty rzędu 6 tysięcy plus to, co wyda się na miejscu, oczywiście. Trzeba brać pod uwagę takie koszty jak np. wynajem leżaków na plaży, sejf itd. My akurat to mamy wliczone. Euro do Euro i zbierze się perę niezaplanowanych stówek...
Podobno Itaka ma całkiem fajne imprezy i jestem pewna, że nieco tańsze.
Pięknej podróży życzę!:)

do góry