Widok
Jak juz pisałam w innym wątku dla mnie super sa firmy Alles z fiszbinami. Maja ładny fason i wzory. Zaraz poszukam na allegro jaki mam. Najlepiej podjedź np. do Carrefura na Suchaninie tam jest butik z bielizną i tam maja te staniczki. Zmierz sobie zapamietaj model i kup na allegro, jest bardzo duża róznica w cenie.
dorinell ma rację co do Alles, są świetne, mają modele bez fiszbin, z fiszbinami drucianymi i z fiszbinami silikonowymi (jeśli ktoś się boi drucianych przy karmieniu). Moje po wielu praniach nie straciły ani fasonu ani koloru.
Można je kupić również w sklepie z odzieżą ciążową na hali targowej koło kościoła św. Mikołaja w Gdańsku.
Można je kupić również w sklepie z odzieżą ciążową na hali targowej koło kościoła św. Mikołaja w Gdańsku.
ja mam duzy i ciężki biust...w Triumphie maja bodajze rozmiary do E a ja noszę G angielskie-porażka, a poza tym bez fiszbin u mnie ie zdają egzamiu, no chyba że do spania
Alles-też porażka, nie ma mojego rozmiaru
swój rozmiar 75 G angielskie a i tak miseczka lekko przymała znalazłam z Anity, to angielskie cyckonosze bardzo fajne ale niestety dość drogie, ceny od 129 w górę
Alles-też porażka, nie ma mojego rozmiaru
swój rozmiar 75 G angielskie a i tak miseczka lekko przymała znalazłam z Anity, to angielskie cyckonosze bardzo fajne ale niestety dość drogie, ceny od 129 w górę