Widok

Biustonosz na duże cyc...i;)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczynki, czy ktoś się orientuje gdzie dostanę fajny stanik z odpinanymi ramiączkami w dużym rozmarze?

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam miseczkę D i z odpinanymi ramiączkami kupuję w triumphie, ale jak znajdziesz gdzieś taniej, to daj znać :)
ttez mam ten problem:)))ja nosze 80 D :))) i powiem Ci ze musisz poszukac albo triumpha- pochodzic po sklepach,albo tez polecam Chantelle- drogie ale jakosc the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

image

PILUSIA, mamy ten sam rozmiar. Dziś byłam w Klifie i w CUBUSIE są za 50 zł staniki na nasz biust, prościutkie, bez żadnych ozdób

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
jesoo, jakbym miała takie piersi to bym wogule nie nosiła stanika !!!

.
to zarcik oczywiście, ale nie zmienia to faktu ze bardzo wam zazdroszcze !!

.
nie ma czego:( ja ich nie trawie!!!!!przeszkadzaja sie wyspac, a wkurza jak gadasz z facetem a on tylko na TO patrzy ;/

image

hmmm... jak bym nie nosiła stanika, to te moje D już tak ładnie by nie wyglądały!!! a powiem Ci Beatko, że czasmi chciałabym mieć mniejszy biust, bo czasami w biuście ledwo się dopinam a w tali wisi woreczek :(
tylko jakbys biegala to musialabys trzymac w reku:)ja chetnie co nieco bym wziela od dziewczyn...ale macie fajnie:)
eee, to bym nie biegała.....
mówcie co chcecie, wiadomo, że chce sie mieć to czego sie nie ma....

.
Ja noszę 75D/80C i śliczny stanik, zupełnie gładki z odpinanymi ramiączkami i silikonowymi taśmami kupiłam za 56 zł w sklepie z bielizną na II piętrze CH Manhattan we Wrzeszczu. Firma Naturana. Buły i białe i ecru.

image
ja ostatni kupilam biustonosz pod gorset gladki za 55 zl...
i mocno sie zdziwilam ale pasowal 70d...
:-)

image
www.avocado.com.pl (luksusowa bielizna dla pan z duzym biustem), bardzo ladna i mozna zamawiac przez net
ja tez znam tem problem 80DD w biuscie 115 a w tali 80 cos strasznego . Najczesciej kupuje z samanty i konrada sa swietne i nie drogie.

dzięki Beatrix

oj tam ja mam jaki mam i jestem megaszczęsliwa...nie ma co narzekać każdy biust jest piękny o ile jest zadbany:)sa amatorzy zarówno małych piersiątek jak i bardziej obfitych...najważniejsze że są zdrowe!!!dlatego dziewczęta cieszcie sie z nich bo sa ozdobą i uciecha naszych panów:)ja tam mam 75c/d a moje kochanie i tak mowi ze mały:)hihia ja go lubię:)zreszta kazdy biuścik wyglada przepieknie jak dobrze sie do niego stanik dobierze:)wiec powodzonka w poszukiwaniach:)a tak se pisze bo dzis po 3 miesiacach dostałam cos dla siebie w wyklętym juz chyba ze 100 razy przeze mnie triumphie:)cały komplecik juz mam (łącznie z pięknym pasem do pończoszek:) )

a moze gorsecik??

naprzyklad taki image

A ja nie nosze stanika bo biuścika mi stoi .
Nie tak jak wam

A pozatym to macie konsumpcyjne podejscie do życia.
No bo to jest trendy !!!!!!!!!!!!

Jestem taki i już.Trzeba sie przyzwyczaic.
a ja sadze ze ci cos innego stoi jak tu zagladasz
hehehe
albo i nie..........

albo taki???
image

julia, ten gorset jest idealny, gdzie można taki dostać?

.
ktory beatko???1 czy drogi ??
obydwa sa w Ebayu niemieckim 1 kosztuje 60€ drugi 50€ jesli chcesz przesle ci adressy

:)))polecam Chantelle:)))) seriooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

image

o niee ja musze przymierzyc :(((((
inaczej nie kupie bielizny :((((
ale szkoda, mi sie podoba ten na samym dole tyz nad moim postem

.
Tak, wiem. Miałam ten sam problem.
Biustonosz na duży biuścik bez problemu dostaniesz w Gdyni na ul. Starowiejskiej w sklepie firmowym Atlantica i La Chanson. Cena to ok 80 zł, ale to wyroby głównie polskich uznanych firm bieliźniarskich.
Pozdrawiam

Inne tematy z forum Wesele

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

do góry