Widok

Biustonosz na duże cyc...i;)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczynki, czy ktoś się orientuje gdzie dostanę fajny stanik z odpinanymi ramiączkami w dużym rozmarze?

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam miseczkę D i z odpinanymi ramiączkami kupuję w triumphie, ale jak znajdziesz gdzieś taniej, to daj znać :)
ttez mam ten problem:)))ja nosze 80 D :))) i powiem Ci ze musisz poszukac albo triumpha- pochodzic po sklepach,albo tez polecam Chantelle- drogie ale jakosc the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

image

PILUSIA, mamy ten sam rozmiar. Dziś byłam w Klifie i w CUBUSIE są za 50 zł staniki na nasz biust, prościutkie, bez żadnych ozdób

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
jesoo, jakbym miała takie piersi to bym wogule nie nosiła stanika !!!

.
to zarcik oczywiście, ale nie zmienia to faktu ze bardzo wam zazdroszcze !!

.
nie ma czego:( ja ich nie trawie!!!!!przeszkadzaja sie wyspac, a wkurza jak gadasz z facetem a on tylko na TO patrzy ;/

image

hmmm... jak bym nie nosiła stanika, to te moje D już tak ładnie by nie wyglądały!!! a powiem Ci Beatko, że czasmi chciałabym mieć mniejszy biust, bo czasami w biuście ledwo się dopinam a w tali wisi woreczek :(
tylko jakbys biegala to musialabys trzymac w reku:)ja chetnie co nieco bym wziela od dziewczyn...ale macie fajnie:)
eee, to bym nie biegała.....
mówcie co chcecie, wiadomo, że chce sie mieć to czego sie nie ma....

.
Ja noszę 75D/80C i śliczny stanik, zupełnie gładki z odpinanymi ramiączkami i silikonowymi taśmami kupiłam za 56 zł w sklepie z bielizną na II piętrze CH Manhattan we Wrzeszczu. Firma Naturana. Buły i białe i ecru.

image
ja ostatni kupilam biustonosz pod gorset gladki za 55 zl...
i mocno sie zdziwilam ale pasowal 70d...
:-)

image
www.avocado.com.pl (luksusowa bielizna dla pan z duzym biustem), bardzo ladna i mozna zamawiac przez net
ja tez znam tem problem 80DD w biuscie 115 a w tali 80 cos strasznego . Najczesciej kupuje z samanty i konrada sa swietne i nie drogie.

dzięki Beatrix

oj tam ja mam jaki mam i jestem megaszczęsliwa...nie ma co narzekać każdy biust jest piękny o ile jest zadbany:)sa amatorzy zarówno małych piersiątek jak i bardziej obfitych...najważniejsze że są zdrowe!!!dlatego dziewczęta cieszcie sie z nich bo sa ozdobą i uciecha naszych panów:)ja tam mam 75c/d a moje kochanie i tak mowi ze mały:)hihia ja go lubię:)zreszta kazdy biuścik wyglada przepieknie jak dobrze sie do niego stanik dobierze:)wiec powodzonka w poszukiwaniach:)a tak se pisze bo dzis po 3 miesiacach dostałam cos dla siebie w wyklętym juz chyba ze 100 razy przeze mnie triumphie:)cały komplecik juz mam (łącznie z pięknym pasem do pończoszek:) )

a moze gorsecik??

naprzyklad taki image

A ja nie nosze stanika bo biuścika mi stoi .
Nie tak jak wam

A pozatym to macie konsumpcyjne podejscie do życia.
No bo to jest trendy !!!!!!!!!!!!

Jestem taki i już.Trzeba sie przyzwyczaic.
a ja sadze ze ci cos innego stoi jak tu zagladasz
hehehe
albo i nie..........

albo taki???
image

julia, ten gorset jest idealny, gdzie można taki dostać?

.
ktory beatko???1 czy drogi ??
obydwa sa w Ebayu niemieckim 1 kosztuje 60€ drugi 50€ jesli chcesz przesle ci adressy

:)))polecam Chantelle:)))) seriooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

image

o niee ja musze przymierzyc :(((((
inaczej nie kupie bielizny :((((
ale szkoda, mi sie podoba ten na samym dole tyz nad moim postem

.
Tak, wiem. Miałam ten sam problem.
Biustonosz na duży biuścik bez problemu dostaniesz w Gdyni na ul. Starowiejskiej w sklepie firmowym Atlantica i La Chanson. Cena to ok 80 zł, ale to wyroby głównie polskich uznanych firm bieliźniarskich.
Pozdrawiam

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

do góry