Widok

Blade Runner 2049

Blade Runner 2049 Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Blade Runner 2049.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

mialkosc

widocznie malo widziales w zyciu...ale to przyjdzie z czasem

opinie

bywaja rozne ale najwazniejsza jest wlasna ocena.
Z drugiej strony nie bedac fanem jakies kierunku filmowego, nie czujac tego swiata, jest raczej trudno o wzbudzenie w sobie zachwytu...ale takie sa konsekwencje ogladania filmow, na ktore samemu by sie nie poszlo, gdyby nie opinie innych ludzi ..

:)

niestety masz racje.
Dobre filmy nie przynosza kasy, ba, dobry film niesie ze soba tresci, ktore moglyby zmusic do myslenia... a najlatwiej zyc lajcikowo, martwiac sie jedynie o los kotkow i pieskow z portali internetowych

Czy jest w trójmieście jakaś klub dyskusyjny, kino studyjne, które by mogło zorganizować seans pierwszego i drugiego BR (np dzień po dniu) ze spotkaniem fanów na końcu - takie moje małe marzenie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bez przesady, były gorsze.

Nieciekawie wypada on w porównaniu z filmem z 1982 rok. Gosling nie umywa się oczywiście do Rutgera Hauera, ale Ford Harrison jak zwykle niezawodny, podobnie jak pies.

Piękny

Melancholijny, wyjątkowy. Tak bardzo różni się od pospolitych filmów sci-fi, że nie porwie tzw mas. Dla koneserów gatunku, fanów kina niszowego, zrealizowany jednak z rozmachem ale w dobrym guście.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Masakra

Nigdy w życiu nie widziałem nic gorszego

Idę jeszcze raz!

Wspaniały! Prawdziwe widowisko audiowizualne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

250 000 000 - budżet filmu

Efekty fajne ale cały plot po prostu słaby. Do tego muzyka mega mroczna . Miało dodać klimatu ale wyszedł przerot formy nad treścią. Małowątkowość. Nie jestem fanem filmów Sc-Fi ale po przeczytaniu opini skusiłem się. I żałuję.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Rewelacja

Film reprezentuje bardzo wysoki poziom. Jak dla mnie już jest w kanonie najlepszych filmów ever.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

mam dokładnie odwrotne zdanie, szczególnie w stosunku do ostatniego zdania. Ten film jest lepszy w odbiorze niźli poprzednią "czesc"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pomyliła Ci się recenzja ze streszczeniem

to była recenzja filmu ? no nieźle

dobrze, że napisałeś,że to to jest, nie spodobał się ? ok , ale to jest recenzja ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzięki za dyskusję.

nuda

ależ nuda
edyta
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Proponuję zakończyć tę dyskusję. Cieszę się, że film Ci się podobał. Ja mam odmienne zdanie i oczekiwania. Nie zawsze i we wszystkim musimy się zgadzać. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

W naszej dyskusji opisujemy filmy, nie ksiązki. Ekraniazcje to inna, nomen omen, bajka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Idź, masz do tego prawo.

Mam w domu wersję z 1982, a tej pomimo sentymentu dla niezrównanego Harissona Forda nie wezmę nawet darmo. Szkoda na ten film miejsca w moim domu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Filmy

Dalej jazda 2 (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Dalej jazda 2 . Przeczytaj o filmie.

Kopnęłabym cię, gdybym mogła (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Kopnęłabym cię, gdybym mogła . Przeczytaj o filmie.

Dziki (14 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Dziki . Przeczytaj o filmie.

do góry