Widok

Blender SilverCrest z Lidla

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Szukam opinii na temat tego blendera:

miesiąc temu oddałam do reklamacji nasz blender Zelmera, dzisiaj odebrałam zwrot pieniędzy. był świetny, mocny (moc 600W), szybki :) ale padł :P
kupiony w promocji w Realu za 69zł :P
bez promocji kosztuje ok 130-150zł.

patrzyłam co tam mają - ale raczej słabe blenderki :/

przywiozłam z Lidla gazetkę, a tam taki blender w ofercie za tydzień :P warto go kupić czy nie?

W sumie nie potrzebuję tych dodatkowych trzepaczek, rozdrabniaczy itp.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jesteś od początku negatywnie nastawiona, nie można wychodzić z założenia że jeżeli coś jest tańsze i nie pojawia się w reklamach TV to jest gorsze. Ja kupiłam i moim zdaniem zarówno nagrzewanie się jak i sposób miksowania nie odbiega od tego co robił mój Braun Multiquick (który się oczywiście zepsuł zaraz po upływie gwarancji)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A mi spadł pojemnik i się połamał :( Ogólnie pozytywnie działał itp ale bez pojemnika tego mniejszego nie wiele moge zdziałać ...w sumie na allegro itp nikt go nie sprzedaje :((
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szukam nowego lub używanego noża do rozdrabniacza SilverCrest Hand Blender Set SSMS 600 B2.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry