Widok

Bóg Pieniądz

Czy wy ludzie naprawde kochacie tylko pieniądze???
Jak widze te małolaty w rękach które mją najnowsze smartfony to sądzę ,że chyba musialy dać d... aby to zdobyć.Kasa jest najwazniejsza i komercja.
Nie zabieżecie tego do grobu.
Ile to ludzi ma wszystko ale wie ,że za 2 miesiące umrze.I po co to wszystko.
Ludzie opamiętajcie się
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
czlowiek ze wsi wyjdzie,ale wieś z człowieka nigdy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ooo i to jest mądra uwaga:) Ja widząc wypasione BMW X6, pomrukuję pod nosem, że też bym chciał ale póki co nie stać mnie na 7k miesięcznej raty leasingowej ale...staram się, aby było mnie stać i podziwiam tych, których stać. Trzeba równać w górę, a nie pomstować na tych co mają^^
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciebie Cross ? Aż oczy ze zdumienia przetarłam.

Myślę, że sytuacja w której będę mogła dać upust mojej złośliwości webec Twoich komentarzy jest równie prawdopodobna jak to, że moja babcia była jednocześnie dziadkiem :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
też nie lubie dotykowych ekranów, najwieksze G* jakie widzialam, i niestety przy zlej pogodzie, malo funkcjonalne, malo kto sie przyzna do tego, skoro juz wydal na ten telefon set złotych...
Czemu nie przyznać? Ja mam iPhone`a i szczerze go nienawidzę - tak urządzenia, jak i koncernu.
Żałuję, że oddałem mojej Mamie Nokię 8800, która była bezkonkurencyjna.
a jednak wciąż go masz, jakie to nie dobre i jak mało...
btw nie nawidze firmy apple, i wszystkiego z przedrostkiem I- phone I-pod, mam SE jakiśtam, dzialający i to mi styka - jak chce miec aparat to kupuje aparat, bo zaden w telefonie nie bedzie taki jak kompaktowy, jak chce czytac ksiazke, to ide do biblioteki/kupuje i wypozyczam, itp itd... a ostatnio widzialam na placu zabaw dziewcze lat na oko 9/10 makijaz - krechy że hohohoh, paznokcie kueska czerwień, Iphonik, w uszach sluchawki Ipodzik...i czekala w kolejce na huśtawke hehehe :)))
To zależy do czego służy Ci telefon - jeśli tylko do dzwonienia, to nie ma problemu. Ja niestety potrzebuję narzędzia pracy, a nie zabawki - i na moje nieszczęście, z technicznego punktu widzenia, iPhone jest najlepszy.

Odbiór mail`i, internet, aparat, arkusze kalkulacyjne i notatnik, dostęp do rachunków bankowych, etc...lista jest długa - tego zwykła słuchawka nie posiada, a większość smartphone`ów (poza iPhone`em) ma niestabilne oprogramowanie.

p.s. czemu oglądasz się za umalowaną 9-latką? o_O
aczemu mialabym się oglądac, troche cięzko nie zwrocic uwagi na wymalowane dziwadło , które stoi obok mnie bo czeka az zwolnimy hustawke....
ooooo i jeszcze przy huśtawce stałeś! Hm...trzeba donieść na RiD - mamy Cię zjedzą ;))))
"Myślę, że sytuacja w której będę mogła dać upust mojej złośliwości ..."

Ja Cie dotychczas miałem za niemal ideał (zaraz po mojej żonie) a Ty się sama przyznajesz żeś złośliwa.

;)))
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
image

Uploaded with ImageShack.us
Cross i Sissel :) A daj Boże aby wszyscy byli- TAK- złośliwi :)))))))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tez nie lubię butów ;)))
a jak przeczytasz dokladnie, to koncówka ci zdradzi ,że jestem kobieta! więc, stałam...tak stałam, i huśtałam córke, zjedzą i poślą mnie do pierdla...
kobieta? Jeszcze gorzej!! :)
to musisz byc zoną rozczarowany, bo ona chyba tez jest kobietą ? ;P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kocham moją żonę ponad własne życie ^_^
cudownie, ciesze się waszym szczęsciem.
Słusznie Cross... niemal ideał :)

Każdy ma jakieś wady. W tym cały urok, że znajduje się ktoś, oprócz nas samych, kto jest w stanie te drobne ułomności zaakceptować.
Przyganiał kocioł garnkowi.

;)))

Inne tematy z forum Hydepark

Trójmiasto do bani (388 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

Własna firma? (57 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

Kawa czy Herbata - rano (216 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry