Widok

Bojanczycy to dziwny naród

Wyprowadziliście się z większości z miast na tą wiochę i narzekacie że drogi złe, autobusy zbyt rzadko kursują, brakuje szkół, sklepów banków etc. Jak pada śnieg to ból dojpy że biało, pada deszcz że błoto i poboczem płynie mały potok. A gdy cokolwiek się dla Was zrobi zbuduje lub rozwinie to jeszcze większy ból , że wszystko będzie zabudowane że kiedyś to lasy były w około a że sąsiad blisko zagląda w okna. Czy na tym forum są sami idioci ?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 8
18 przy rondzie jak taki mocny jesteś.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
Hahaha co za kmiot
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

A to w XXI wieku to tak fajnie by było, gdyby nie było autobusów, dróg, sklepów. Gdzie ty żyjesz? Może wystarczy ci tvp info, ochrona rodziny przed prawem do bicia żony i dzieci, i kościółek, przy nim powinna być karczma i na podwórku gnój.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8
Typowa logika chłopa pańszczyźnianego. Ja też mieszkam tu od urodzenia i uważam że od władz gminy trzeba wymagać.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
Koba widać, że masz niezle mozg zryty (o ile wogl go posiadasz) przez tvn i lempartkę
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12

Inne tematy z forum Bojano

Do licznych włascicieli psów (29 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (718 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Przyłączenie Bojana do Gdyni (160 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

do góry