Widok

Ból zębów u 3 latka

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witajcie,
Mój 3 letni syn mówi, że bolą bo zeby.
Wszystkie, nie mówi który tylko ze wszystkie.
Juz 3 dzień z rzędy, okres sciemniania, ale je boli bo, bylismy u dentysty nie zagladnela mu do buzi bo sobie nie dal, na 1 i 2 ma próchnice.
Myślicie by jechac z nim dziś w swieto do dentysty.
I gdzie mnie przyjmie z dzieckiem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziś to pewnie tylko miladent w Gdańsku na garncars kiej lub h centrum we wrzeszczu
A na planowa wizytę polecam wiewior-ka, mają bardzo dobre podejście. Tam nie ma,ze dziecko nie chciało otworzyć buzi.

W Wiewiórce nie ma, że dziecko nie chce otworzyć buzi, bo robią na siłę!!! A to nie jest dobre rozwiązanie dla dziecka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mogą sie mu robić ropnie. Obejrzyj mu dziasla czy nie ma na nich takich kulek. Warto wyleczyć prochnice. Napisałbym ze to konieczne. Wiewiórka nie robi na mnie dobrego wrażenia. Z bólem u dziecka od ręki przyjmoja w UCK. I to na nfz. W dni pracujące oczywiście.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moje otworzyło bez problemu,miała usuwane dwa mleczaki ze względu na to ,że wyszły stałe.Znieczulenie podano szybko i sprawnie ,tak samo usunięcie obyło się bez problemów .

Ja mam dobre doświadczenie z wiewiórką.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Zabawy/pożyteczne zajęcie dla 3 latka (29 odpowiedzi)

Jestem mamą prawię3 letniej córeczki. Nie pracujei spędzam cały dzień z dzieckiem. Męża nie ma...

ładne meble dla dzieci "Meblik" (78 odpowiedzi)

Wczoraj byłam w fajnym sklepie z mebelkami dla dzieci. Bardzo mi się podobały i chyba skuszę się...

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

do góry