Widok

Ból zębów u 3 latka

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witajcie,
Mój 3 letni syn mówi, że bolą bo zeby.
Wszystkie, nie mówi który tylko ze wszystkie.
Juz 3 dzień z rzędy, okres sciemniania, ale je boli bo, bylismy u dentysty nie zagladnela mu do buzi bo sobie nie dal, na 1 i 2 ma próchnice.
Myślicie by jechac z nim dziś w swieto do dentysty.
I gdzie mnie przyjmie z dzieckiem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja mam dobre doświadczenie z wiewiórką.

Moje otworzyło bez problemu,miała usuwane dwa mleczaki ze względu na to ,że wyszły stałe.Znieczulenie podano szybko i sprawnie ,tak samo usunięcie obyło się bez problemów .

Mogą sie mu robić ropnie. Obejrzyj mu dziasla czy nie ma na nich takich kulek. Warto wyleczyć prochnice. Napisałbym ze to konieczne. Wiewiórka nie robi na mnie dobrego wrażenia. Z bólem u dziecka od ręki przyjmoja w UCK. I to na nfz. W dni pracujące oczywiście.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W Wiewiórce nie ma, że dziecko nie chce otworzyć buzi, bo robią na siłę!!! A to nie jest dobre rozwiązanie dla dziecka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A na planowa wizytę polecam wiewior-ka, mają bardzo dobre podejście. Tam nie ma,ze dziecko nie chciało otworzyć buzi.
Dziś to pewnie tylko miladent w Gdańsku na garncars kiej lub h centrum we wrzeszczu

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry