Widok

Brak jednego jąderka

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam, czy którejś z mam urodził się synek z jednym jąderkiem? Proszę o wszystkie możliwe informacje na ten temat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
co prawda nie mój synek ale brat mojego michała ma jedno jadro i zyje i ma się dobrze i wiemy ze jest w 100% sprawnym facetem
o ile drugie jądro jest sprawne to bedzie oki co prawda moze trwac dluzej zaplodnienie ale to nie wyrok :)

a to pewna diagnoza moze ma poprostu wedrujące i jeszcze nie zeszło ??
nie ma jądra nigdzie narazie i prawdopodobnie czeka nas laparoskopia :(
kolega z podstawówki urodził się bez jednego jądra.

z tego co wiem - jest szczęśliwym tatusiem ;)
nie chodzi mi o to czy może być ojcem czy nie ale jak wygląda leczenie, operacja,co jeśli USG nie wykazuje nawet w jamie brzusznej?
jakie leczenie? Jaka operacja? Jak tu wyleczyć brak jądra? Chyba po prostu musi tak zostać. Przecież to w życiu nie przeszkadza ;)
Bedzie sobie mógł implant wstawić, to jest nawet refundowane!
(a leki dla chorych dzieci nie, podłość!!!)

Ewentualnie później partnerka może się doszukać braku i pytać i to tyle z komplikacji ;)
no to widać jak się znasz...jeśli jest brak jądra w mosznie ,a USG pokazuje,że jest gdzieś w pachwinie albo brzuszku to ściągają operacyjnie do moszny,a jeśli nie znajdują w ogóle to robią laparoskopie i jeśli znajdą prawidłowe to ściągają do moszny,a jeśli szczątkowe to usuwają...
ale to pewnie też od lekarza zależy..
no dobra, ale podobno nie ma go w ogóle
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dlatego trzeba zrobić laparoskopie i poszukać i w razie gdyby było i to rozwinięte to mają ściągnąć..
pytałam tesciowej i Mateusz teraz ma lat 19 w tamtych czasach nic z tym nie robiono ale ze m tata plywam dostala sie do jakiegos specjalisty i on zlecił wlasnie operację i znalezli ale niestety bylo już zgnite jak to okreslila tesciowa

Wedlug mnie cisnij do pożadnego lekarza tóry to wszystko wyjaśni Ci i powie jakie masz rozwiązania i możliwości powodzenia napewno z tym da sie zyć
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Jaki wózek waszym zdaniem jest najlepszy? (98 odpowiedzi)

Oczywiscie tak jak w tytule, spodziewam sie dzidziusia i jak to kazda mama rozgladam sie za...

Zatrudnij profesjonalnego hakera! (5 odpowiedzi)

Moje doświadczenie to programowanie, uruchamianie exploitów, konfigurowanie ataków DDOS i lubię...

do góry